Hogyan kell csinálni a Bohemian Twist -et?

A bohém fordulatok csak egy másik módja annak, hogy egy klasszikus frizurát hozzanak létre, ahol az elegancia a fő tényező, de nem az alapvető technika előtt, amellyel az ilyen fordulatok előfordulnak. Azok számára, akik még mindig nem tudják, mi a bohém csavar, ez egy frizura, ahol az elsődleges funkció a kívánt megjelenés elérése a rugalmas, de kiemelkedő fordulatok használatával, hogy gyönyörű haj keletkezzen..

Ellentétben a frizura összetett megjelenésével, a bohém fordulatokat valójában nagyon könnyű elérni, ha a megfelelő trükköt feltérképezi az ujjában.

Hogyan készítsünk bohém csavart

Tippek a Bohemian Twist elkészítéséhez:

1. Szükséges anyagok:

hogyan bohém csavar 1

Egy bohém csavar készítéséhez az egyetlen anyag, amire szüksége lesz, a készsége. Ettől eltekintve hasznosak lehetnek az olyan alapvető dolgok, mint a hajkefe, néhány hajnyakkendő és talán egy vagy két tű. A hajlakk minden bizonnyal hasznos kiegészítő lesz, mivel a hajlakk egy helyen meghúzza a kis rétegű tincseket.

2. A bemutató szavakkal:

hogyan lehet bohém csavart2

  • Kezdésként próbálja meg rendezni a haját. A fordulatoknak általában világosnak kell lenniük, még akkor is, ha rendetlen megjelenést választasz. Ha a fordulatok kuszák és nincsenek megfelelően beállítva, akkor valószínű, hogy egy vagy két szál kicsúszik, és az egész haj rosszul néz ki. Ez az oka annak, hogy a haj tutorial fő része a haj fésülése és rendezése. Ellenőrizze a gubancokat, és húzza meg őket. Ez csak neked fog segíteni.
  • Ha a hajad már rendeződött, most hajtsd fel a hajad egyharmadát az egyik oldalon. Ennek nem kell tökéletesnek lennie. Egy durva elkülönítés az egész tételtől csak megteszi. Ez a szegmentált zár képezi a bohém csavar alapjait.
  • Kezdje azzal, hogy kivesz két kisebb szálat az elkülönített zárból. Minden vett szálnak a zár szélső végeiből kell származnia. Simítsa ki a felesleges hajhullást, majd egyszerűen kezdje el a szálak csavarásával. Egy csavarás után használja a francia fonattechnikát, és vegyen fel néhány hajat oldalról vagy alulról, majd csavarja újra.
  • Folytassa ezt a végéig, és ahogy minden csavarral előrehalad, vegyen fel egy zárat a két végből, és hamarosan egy fantasztikus bohém fordulat marad. Rögzítse az egyik oldalát nyakkendővel, vagy illessze be bármely más kívánt frizurába.
  • Ugyanezt tehetjük a fej koronájával is, ahol a haj elülső része szegregálódik, majd elcsavarva tejeslányos csavart képez. A frizura ötlete és készségei alapján több bohém csavar is lehet.

    Rögzítse a megjelenést szorosan bobby csapokkal, hogy elkerülje a felesleges kicsúszást a zárakból.

Átirányítások:

Most egy bohém fordulat sok frizurába beépíthető. Íme néhány példa.

3. A Twisted up Do:

hogyan bohém fordulat3

Itt is a bohém fordulat szokásos technikájával kell kezdeni. Válassza szét a haját a közepétől, és válasszon két bohém stílusú fonatot mindkét oldalon. Most húzza a fonatot egyik oldaláról a másik oldalra, és tekerje be úgy, hogy behúzza. Tegye ugyanezt a másik fonattal, amíg egy alacsonyan függő fonatot nem készít.

4. Bohém zsemle vagy póni:

hogyan bohém fordulat4

A zsemle elkészítéséhez ugyanazt a módszert válassza. A fonat vagy a koronán lehet, ebben az esetben a zsemle a fej hátsó részén lesz, minden gond nélkül. A másik részhez használja a fonatot, és a szabad oldalával tekerje fel a zsemlét, vagy kösse össze a pónit. Most a bohém fonat segítségével tekerje a zsemle köré.

5. Tartsa szabadon:

hogyan lehet bohém csavart5

Egy egyszerű bohém csavart csinálhat az elején, és rögzítheti csapokkal. A többit hagyja szabadon.