Top 9 gyönyörű ázsiai hosszú frizura

A különböző kultúráktól, fajtól, törzsektől és kaszttól függően a nők szerte a világon olyan frizurákat és frizurákat jelöltek ki, amelyek alap jellemzésüket képezik. Hasonlóan ahhoz, hogy a színes származású nőknek általában vastagabb és teltebb a hajuk, cserzett arcbőrrel, az ázsiai származású nők mindig vékonyabb, sokkal simább hajszínnel rendelkeztek, porcelán bőrszínnel. A mai cikkben a különböző ázsiai ihletésű frizurákról fogunk beszélni, amelyeket sportolhat, és ebből a cikkből kaphat egy példát.

1. Oldalsó söprés:

ázsiai hosszú frizurák

Kezdésként söpörje oldalra a hajat, ideértve a puha elülső tincseket is. A haj lágyan hullik a homlokon, eltakarja, míg a többi haj rövid lépésekben és rétegekben szabadon hullik. Ez a megjelenés tökéletesen párosítható egy nyári ruhával és felhúzható ruhákkal vagy valamilyen magas nyakú fűzött felsővel. Egy kis klip vagy egy zenekar is szépnek tűnhet.

2. Póni fel:

ázsiai hosszú frizurák2

A lófarok örökké a lányok kedvence volt. Legyen az kora reggeli kocogás vagy késő esti séta, a lófarok a rögzítő felső minden nő számára, és ebből az alapot véve, itt van egy ázsiai kinézet a lófarokhoz. Másokkal ellentétben a haj puha fürtökben hullik a póni vége felé, miközben az alapot gyönyörű szalaggal rögzítik.

3. A klasszikusok:

ázsiai hosszú frizurák3

A homlok fölötti elülső frufru valószínűleg a leggyakoribb frizura, amit egy ázsiai nőnél látni lehet. Gyakran ez a jellegzetes megjelenésük, ha megengedjük, és itt megvásároltuk a klasszikust A-játékunkként. A haj általában a homlok egészét lefedi, majd egyenesen az oldalára esik.

4. Enyhe hangulat:

ázsiai hosszú frizurák4

Az emo megjelenés nem biztos, hogy megfelelő, de mint mindig, minden ázsiai frizurának van egy lágy pontja. Még itt is az emo megjelenés teljes egyenes hajból áll, az elülső zárat kissé oldalra csúsztatva, a vége felé érdes széleket képezve. Egy nagy íjcsipesz az oldalon kiegészítené az aranyos tényezőt.

5. A felső zsemle:

ázsiai hosszú frizurák5

Egy másik klasszikus frizura a magas konty, amely uralkodó ebben a kultúrában. A hajat elölről söpörve a haj magasan, a fejed búbja körül gyűlik össze, majd egy szűk kis kontyba göngyöljük. Gyakran a finom haj állaga miatt a kontyot legyezik, vagy néhány laza fürtöt engednek ki.

6. The Swanky Waves:

ázsiai hosszú frizurák6

A hullámok sok nő kedvencei, és ez a frizura a tökéletes hullámokat jelenti. A hullámoknak általában különböző típusai vannak, a legfontosabbak a strand stílusú hullámok, hercegnő fürtök és így tovább. A legjobb módja annak, hogy megkapja őket, ha éjjel fonja a haját, vagy forró hengereket használ nedves haján. Akárhogy is, egy fodros ruha párosítva ezzel tökéletesen megfelelne.

7. A tollas tekintet:

ázsiai hosszú frizurák7

Az ázsiai finom vékony hajáról ismert, és gyakran, hogy hangerőt adjon a sörényének, választhatja ezt a bozontos tollvágást, amely azonnal felpattan, és vastagabb haj illúzióját kelti. Hagyja szabadon a hajat, vagy egyszerűen kösse be egy póniba.

8. Félig felöltés:

ázsiai hosszú frizurák8

Ahhoz, hogy ezt a megjelenést megkapja, kezdje el a haj szétválasztásával, majd a hajat fél kontyra tekercselve. Hagyja, hogy a zsemle puha és szabad legyen, miközben gurítja a helyére és rögzíti. Hagyja a többi hajat szabadon hullni.

9. Az első póni:

ázsiai hosszú frizurák9

Ez egy aranyos megjelenés a mindennapi frizurákhoz, ahol a haj elejét metszik és elöl puha pónikba kötik.