15 Gorgeous Velvet Frocks til pige og kvinder

Fløjl er et trendy materiale nu, og hver kvinde bør eje en fløjlskjole i deres skab. Det vil være meget blødt på din krop og holde dig varm, så det er perfekt til i den kolde årstid. Du kan bære kjole af fløjl eller blande den med andre stoffer for at give et ekstra look. Fløjlkjoler vil give dig et kongeligt med stilfuldt look. De er mest velegnede som festtøj.

Stilfulde og trendy fløjlsbukser til damer inden for mode:

Her er nogle nye fløjls kjole designs, som du skal tjekke denne gang for at få et trendy look.

1. Flaske Grøn Velvet Long Frock:

Flaske Grøn Velvet Long Frock

Dette er et fremragende fløjls lang kjole design til kvinder. Det kommer zardosi og resham broderi rund hals. Du kan bære den til fester, og du vil være en stjerne i hver fest. Så du kan bære dette storslåede design for at få et klassisk, stilrent look. Denne kjole er velegnet til alle kropstyper, og du kan bære den med simpelt tilbehør.

2. Velvet Frock til baby:

Velvet Frock til baby

Dette er en meget sød blå fløjlskjole til baby. Du kan få det til din lille for at få et sødt look. Dette er et glimrende valg som festtøj, og kombinationen af ​​fersken og blå fungerer meget godt. Dette er en iøjnefaldende farve, som alle bør eje en til deres baby.

3. Designer Velvet Frock:

Designer Velvet Frock

Dette er et glimrende fløjls kjole mønster til børn. Du lille vil se storslået ud på denne kjole. Rød er en attraktiv farve, og dette tiltrækker alles tiltrækning, og dit barn vil blive stjerne blandt andre ved at bære denne kjole.

4. Girls Party Wear Frock:

Girls Party Wear Frock

Dette er en glimrende fløjls kjole til fest. Denne kjole er lavet af net- og messingfløjlmateriale af høj kvalitet. Det er velegnet som festtøj. Dette er en meget behagelig og smuk kjole, som du kan vælge til din lille prinsesse.

5. Designer fløjlskjole til børn:

Designer fløjlskjole til børn

Dette er en trendy fløjlskjole til baby pige. Dette er en blanding af fløjl og satinmateriale. Denne sorte og røde kjole har flocket design og glitrende detaljer. Din engel vil se sød ud på denne smukke kjole. Du kan give din lille engel en ekstra nåde ved at bære denne super søde kjole.

6. Cute Velvet Frock:

Sød Velvet Frock

Dette er en sød sort og hvid fløjls kjole til piger. Dette er en kjole i fløjl og satin i blomstring med blomsterdekoration. Kombiner det med dine yndlingssko og hårbånd for at få et perfekt look. Du bør få dette til, at dit barn kan bære det til fester og mange andre lejligheder.

7. Blue Velvet Anarkali Frock:

Blue Velvet Anarkali Frock

Dette er en smuk fløjl fuld kjole til kvinder. Denne blå fløjlskjole leveres med en Banarasi silkejakke. Du kan bruge den som festbeklædning. Halslinjen leveres med et smukt rasham og stenværk, der giver det et kongeligt udseende. Vælg det, hvis du skal prøve noget andet end dit sædvanlige udseende.

8. Flower Girl Velvet Frock:

Flower Girl Velvet Frock

Dette er et sort fløjls kjole design til børn. Denne ærmeløse kjole kommer med en brokade overfrakke. Det vil se sødt ud på din lille. Vælg denne for at få et stilfuldt og anderledes look til dit barn. Det er meget behageligt og også et varieret design.

9. Bourgogne slips- West Long Frock:

Bourgogne slips- West Long Frock

Dette er en smuk fløjlskindkjole til kvinder. Det er en fuldærmet bourgogne -farve fløjlskjole med enkelt design. Men at bære dette til en fest vil give et elegant look. Du kan bære dette for at være anderledes blandt andre. Kombiner den med en sort sko for at få mere stil.

10. Broderet Black Velvet Frock:

Broderet Black Velvet Frock

Dette er en smuk sort fløjlskjole til dit barn. Denne sort fløjlskjole med fuld ærme leveres med hvidt broderi. Det vil give dit barn et stilfuldt og sødt look. Denne håndlavede broderede kjole er et perfekt valg til fest. Dit barn vil skinne blandt andre.

11. Velvet Color Block Frock:

Velvet Color Block Frock

Dette er en smuk piges fløjlskjole. Dette er et glimrende festtøj, og det kommer med satin, paljetter og fløjl sektioner. Denne kjole vil se godt ud på din lille, og hun vil være meget behagelig ved at bære den. Denne iøjnefaldende farve er super sød og forbedrer dit barns udseende.

12. Velvet Long Frock:

Velvet Long Frock

Denne stilfulde fløjls lange kjole til kvinder er et nyt trendy design. Den er velegnet som festtøj. Dette er et elegant blødt fløjlsmateriale, du kan prøve. Brug denne for at få et kongeligt look, og den er perfekt til vintertid. Det vil helt sikkert tilføre nåde til din personlighed.

13. Festkjole til børn:

Festkjole til børn

Dette er en stilfuld baby pige fløjlskjole. Det er en sort og lyserød kombination og det øvre materiale er fløjlsmateriale og den nederste del er satinmateriale. Det vil se glimrende ud med et par perfekte sko. Dette er velegnet som festtøj og meget behageligt.

14. Girl’s Velvet Frock:

Girl's Velvet Frock

Dette er en smuk rød fløjlskjole til piger. Dette er en 3/4 ærme med dobbelt lagkjole. Det er velegnet som festtøj såvel som fritidstøj. Dette er en sød kjole, som du kan få til din lille pige. Dette farvede design giver dig et klassisk og elegant look.

15. Royal Blue Party Wear Frock:

Royal Blue Party Wear Frock

Dette er en beundringsværdig kongeblå fløjlskjole til kvinder. Denne designerjakke er velegnet til at have på til alle særlige lejligheder. Dette er den bedste kjole til at forbedre dit kurvede look. Denne kjole med fuld ærme er designet med perler og pailletter. Du kan få opmærksomhed fra alle andre ved at bære denne smukke kjole.

Dette er et fremragende fløjlskjole design, som du kan prøve denne gang. Fløjlskjoler er velegnede til vintersæsonen, og de hjælper dig med at blive advaret, og det øger din stil.