9 bedste frakker til en 4 -årig pige, der får hende til at se smukkere ud

De små piger i en alder af fire er af angst og nysgerrige af natur. Normalt har de deres mødre som deres forbilleder. De elsker at klæde sig ud, synge, lege, danse eller handle. De har en fascinerende fantasiverden og bliver ved med at spille fantasispil. Som deres forbillede kan du ikke lade være med at samle op fra følgende smarte, tiltalende top 9 -kjoler til en 4 -årig pige. Hjælp din lille Babushka med at pynte med stil.

Seneste og søde frakker til 4 år gammel pige med billeder:

Få gode anmeldelser af dit udvalg af kjoler til din 4 -årige baby pige.

1. Lille Miss Meow:

Lille Miss Meow

Smukt lyserødt outfit til din lille skat er lavet af blød bomuld og blonder med et sødt broderet kattemotiv øverst til venstre i den syede lomme. Denne efterårs slid mini -kjoler til 4 år kommer med off ærmer med manchetter, skjorte krave med knaplukning foran. Match den med leggings, og Miss Meow er klar til at spinde af glæde.

2. Honey Bunny Girl Dress:

Honey Bunny Girl Dress

Denne søde A-linje, knælange blomstret kjole til dine små bugs kanin er lavet af blandet bomuld. Dette yndige outfit i tutu -stil kommer med rund hals med lange ærmer og fastgjorte krydsestropper bagpå og i form af kaninører foran. Det 4 års babyjakke -design er et must i enhver lille babys garderobe.

3. Chic China Doll Dress:

Flot kinesisk dukkjole

Denne sofistikerede fest bærer kjoler til den 4-årige lille babydukke for at prale af sin skønhed til fester og særlige lejligheder. Den gule kjole er kortærmet, rund hals med blomsterbroderi sammen med broderede blomstermotiver i taljen og har skjult lynlåslukning bagpå.

4. Lille Pompom kjole:

Lille Pompom kjole

Din lille smørblomst ville elske denne søde, casual pasform, kjole i sennepsfarve, der er lavet i bomuldsblandet stof. Den har en rund hals, korte lag ærmer med flouncy sorte pomponer fastgjort til ærmens forneden. Dette trendy 4 års babyjakke design er stilfuldt designet til behageligt slid.

5. Little Cutie Pie Dress:

Lille Cutie Pie kjole

Mammas lille søde ærte ville se yndig ud i denne lange/ærmerøde rød/marineblå blomstret bomuldspolyesterjakke. Dette knæ over knæet til 4 år gammel med o-hals og dekorativ sløjfe ved faldet talje fuldender det klassiske look. Den er velegnet til at blive brugt om foråret, sommeren og efteråret. Lad din engel være den mest velklædte baby i sæsonen.

6. Little Sailor Frock:

Lille sømand Frock

Hvid sejlerkjole i bomuldsblanding til din lille marine har pin-tucked bodice med marine knapper. Dette smarte outfit til dame sømand har samlet nederdel fremhævet med marineblå. Kjolerne til pigen i 4 år er komplet med smart marineblå sømandskrave, korte pufærmer beskåret med marineblå og knaplukning bagpå. Den er velegnet til forår og somre.

7. Sweetheart Daisy Dress:

Sweetheart Daisy kjole

Din lille honninghare ville se sød ud i denne afslappede knælange med talje med en vævet klud og klassisk øje. Denne smarte 4 -årige babykjole har en ternet skærm og blomstermusikapplikation i taljen og overlejret med øjer ved nederdelen og den ternede kant. Den har polyesterfor og knaplukning bagpå.

8. yndig pinafore kjole:

Smuk pinafore kjole

Den tiltalende kjole i bomuld med pinafore til mors kæledyr kommer i afrikansk print. Kjolen er fremhævet med Peter Pan krave og stofbåndsbeklædning langs kanterne. Kjolen har en fin finish med et elastikbånd bagpå, så den kan strækkes, mens din baby leger. Dette 4 års babyjakke design passer til at blive brugt hele året rundt.

9. Fantastisk smocked kjole:

Fantastisk smocked kjole

Denne klassiske marineblå kjole i bomuld har hvid Peter Pan -krave med korte elastiske puffærmer. Bodice er håndstrøget med hvidt, og det har knapper på bagsiden sammen med et skærm til en sløjfe for at fuldføre hele showet. Hver mor vil have, at hendes lille dukke skal klæde sig til perfektion i 4 års babyjakke -design til særlige lejligheder.

I en alder af fire begynder vores små skønheder at lægge mærke til alt omkring dem og bliver individualistiske i deres valg. Som deres foretrukne forbillede kan du hjælpe dem med at klæde sig smart ud i 4 års babyjakke-design ved at hente attraktive tøj fra de 9 bedste kjoler til en 4-årig pige.