9 Seneste og smukke forlovelsesfrost med billeder

Er du på vej til at vælge din kjole til dit spændende engagement? Her er forslagene til, hvordan du gør dit job let. Som vi alle ved, er forlovelse den første bryllupsceremoniproces nogensinde. Derfor er det meget vigtigt at vælge en passende kjole til både bruden og gommen. Hvis du er i tvivl om, hvilken modekode du skal gå efter, så er her valgmulighederne for dig, der er i forskellige områder.

Nye og smukke Engagement Frock Designs til kvinder:

Lad os se på disse Top 9 -modeller af forlovelsesjakker.

1. Blændende Pink Engagement Frocks:

Blændende Pink Engagement Frocks

Her kan du se forlovelseskjolen, der er i ægte lyserød skygge. Den har fuld ærmer og hele materialet er valgt til at blive købt silke chiffon. Bluseafsnittet i denne kjole er pyntet med kraftigt kundan -broderi. Den har det samme på både ærmerne og nederdel på kjolen. Den har et matchende sjal, der har en gylden satingrænse for at opgradere sin skønhed.

2. Calm Peach Engagement Frocks:

Calm Peach Engagement Frocks

Både farven og designet er også rolige og tiltalende. De har ikke nogen forbløffende blomstermotiver eller lyse mørke farver på sig. Kjolens blusser er almindelige. Den øverste blusedel har et enkelt blomsterdesign af lavet på nettematerialet.Dette forlovelsesjakke -design er helt en fuld Anarkali -kjole -type, der mest er velegnet til moderne forlovelsesfester af den moderne verdens brud.

3. Sea Blue Engagement Frocks:

Sea Blue Engagement Frocks

Oplev denne helt nye vintage type aftenkjole til forlovelse. Dette har åben ryg med fantastisk design af blonderapplikationer udsmykket med perler patchwork. Det er som sådan dekoreret på et havblåt nuance satinmateriale, som omfatter størstedelen af ​​outfittet. Denne kjole er elegant designet til et pænt og enkelt look.

4. Nude Pink Engagement Frocks:

Nude Pink Engagement Frocks

Denne nøgne pink farve Engagement -kjole passer perfekt til lejligheden, hvilket gør den til den mest yndige og sensationelle forlovelsesdag. Dette valg af kjole har blomster og sommerfuglfester festet med perler på. For at få designet til at se mere overraskende ud, er det lavet på blondermaterialet. Denne nye modekjole har bred hals med søde små stropper til støtte.

5. Turkisblå forlovelsesfrosler:

Turkisblå forlovelsesfrosler

Tag et kig på denne nye turkisblå kjole, som er passende beregnet til forlovelser. Denne kjole af indisk kjole består af ægte kvalitet af rent chiffonmateriale, som er for blødt og også passer meget godt til broderiarbejde på det. Sølvtråds broderidesignet er så fantastisk syet, at det er det eneste design, der forbedrer skønheden i hele outfit. Desuden har den et normalt halsmønster med en ærmeløs model.

6. Pakistanske Design Engagement Frocks:

Pakistanske Design Engagement Frock

Tag et kig på denne blændende mønster pakistanske kjole, der kan bruges som forlovelseskjole. Denne forlængelsesjakke i fuld længde er lavet af chiffonmateriale af høj kvalitet. Materialet er så blødt og kan godt fremhæve det uldtrådbroderi, der virkelig er en pakistansk model. Det har også brugt det lyse røde og grønne farve trådbroderi til at opnå et smukt blomsterdesign på både brystet og også det øvre mønster af blusserne.

7. Bådhals boldkjole type Engagement Frocks:

Bådhals Boldkjole type Engagement Frocks

Nu er det din tur til at få blik på denne vidunderlige samling forlovelsesjakke. Hvis du vil vælge en af ​​de lyse nuancer til din overraskende dag, kan du have denne mulighed. Det er et enormt sæt boldkjole. Halsen er bådtypemønster og er af fuld ærme. Denne lyseblå forlovelsesjakke er pyntet med hvidt broderi på det meste af kjolen. Der er en ekstra flare for at give det unikke look og også få den, der bærer, til at føle sig speciel.

8. Glitrende Type Engagement Frocks:

Glitrende Type Engagement Frocks

Gør dig selv glad ved at vælge denne ekstraordinære stilfulde kollektion med forlovelsesjakke design. Dette er også i en skinnende og imponerende blå nuance. Den har en bred hals og dekoreret med hvidt blødt skinnende materiale. Hele materialet består af satin og er ekstremt udsmykket med dikkedarer og blus. Den øverste del af kjolen er igen syet med funklende sten i forskellige farver og størrelser. Dette gør outfittets overordnede udseende til det mest bemærkelsesværdige.

9. Halskæde Engagement Frocks:

Halskæde Engagement Frocks

Her kommer den smukke lyse nuance af papegøjegrøn som ingen hals. Denne smukke samling forlovelsesjakke er smukt præsenteret med enorme buer og blus. Halsen mindre mønster og det unikke design af kjolen med flere blus i forskellige grønlige nuancer gør den til den mest autentiske. Denne kjole kan godt passe til behovet for en person at vælge den som et særligt outfit til den særlige dag, f.eks. Forlovelsen.

Skynd jer damer; disse er den store mulighed for dig, dem, der leder efter den unikke og forunderlige samling tøj til deres ekstra særlige dag i deres liv. De kan let vælge en samling som deres Engagement Frocks med forskellige mønstre og varianter.