9 Smukke og attraktive frakker til en 11 -årig pige

Hvis du er forælder til små børn, er du måske enig i, at påklædning af dine børn slet ikke er nogen let opgave. Og især hvis du har et pigebarn, så er det lige så svært at finde tøjet til hendes ønske som at finde en nål fra en høstak. Små piger er ekstremt nøjeregnende med deres tøj, og de kaster uendelige raserianfald, hvis de ikke er klædt på den rigtige måde. Oven i købet, hvis din pige er i nærheden af ​​en alder af 11 år, dvs. en overgangsalder, hvor hun begynder at observere verden og føler, at hendes tøj er det vigtigste i verden. Det bliver derefter en krig for dig at finde det ideelle tøj til dit pigebarn.

I en sådan situation er en type tøj, som altid er yndet for piger, en god gammel Frock. Du kan købe en smuk kjole til en 11 -årig pige, og hun vil ikke genere dig mere. Alt du skal gøre er at udforske forskellige typer og finde det ideelle match til din lille pige.

Seneste og søde frakker til 11 -årig pige på mode:

Følgende er Top 9 stilarter af kjoler til 11 -årige piger.

1. Ruffled Style Frocks:

Ruffled Style Frocks

Et stedsegrønt design i beklædningsgenstande, det flæset eller frynsede design er ekstremt populært blandt kvinder i alle aldre. Som et resultat kan du se dette design integreret i mange forskellige stilarter. Et Ruffled eller Frilly Frock-design har et vidunderligt udseende som en flerlags klud, der, hvis den ledsages af glitrende broderi, ser meget tiltalende og attraktiv ud.

2. Princess Style Long Frocks med et bånd:

Princess Style Long Frocks med et bånd

Prinsessestilen Long Frocks til 11 -årige piger er nok det bedste kjoledesign, der er fundet endnu. Det giver dit pigebarn en fantastisk fantasi -oplevelse at være et eventyrprinsesse og giver hende samtidig en masse lykke, når hun indser, at det virkelig sker i virkeligheden. Kjolen er designet i et langt attraktivt design, der tæt matcher en prinsesse -lignende påklædning.

3. Summer Wear Frocks:

Summer Wear Frocks

Om somrene kræver børn tøj, der beskytter dem mod solstrålerne og samtidig heller ikke får dem til at svede for meget. Således skal tøjet være behageligt, beskyttende og også stilfuldt. Sådan et look afsluttes ved hjælp af Summer Frock. Sommerkjoler er for det meste lavet af bomuld, der er blødt på huden og yderst beskyttende mod solen, mens det også absorberer sved effektivt.

4. Trykte frakker:

Trykte frakker

Næsten alle børn er fast besluttede på at have trykt design på alt deres tøj. Udskrivningen kan være en tegneseriefigur eller et naturligt design eller et dyr eller en besked skrevet, men trykt design ligger dem meget nært på hjertet. Derfor er Printed Frocks også meget populær i pigetøjsindustrien.

5. Bryllup Style Frocks:

Bryllup Style Frocks

Beslutning om bryllupstøj til en 11 -årig datter kan være en ekstremt forvirrende øvelse. For at forenkle denne proces kan du straks gå efter en kjole i brudekjole, så designet bliver perfekt til et bryllupstøj og også matcher din datter, da det er en kjole.

6. Western Style Party Frocks:

Western Style Party Frocks

Næsten alle de unge piger vælger festkjoler, fordi de er den største trend inden for pigetøj siden længe. Disse kjoler er skræddersyet til at blive brugt til enhver fancy begivenhed som en fest eller en ceremoni osv. Designet indeholder en levende farvekombination, besat med broderi, udskrifter osv..

7. Broderede frakker med snørebånd og perler:

Broderede frakker med snørebånd og perler

Broderi på enhver form for tøj hæver udseendet på den person, der bærer det. Det være sig et traditionelt broderi eller moderne broderi. Broderi er et sart arbejde med at væve dit tøj i forskellige mønstre som blomsterbroderi, abstrakt broderi osv. På samme måde ser snørebånd og perler besat tøj fantastisk ud på piger. Derfor giver en kjole, der har en kombination af alle disse tre elementer sammen, et fantastisk look til pigen. Det kan være et simpelt traditionelt look eller et funky moderne look afhængigt af broderitypen, snørebånd og perler, der bruges.

8. Anarkali Style Frocks:

Anarkali Style Frocks

Anarkali er en meget populær stil med dametøj siden en meget lang periode. Stilen har sin oprindelse fra Mughal -regeringsperioden. Den er perfekt egnet til alle former for påklædning, det være sig en kjole eller en kurti eller en kjole. Derfor er der en dille blandt unge piger til at bære Anarkali Style Frocks.

9. Netted Design Frocks:

Netted Design Frocks

Netted Design blandt Frocks er et moderne koncept. Det er indarbejdet i stort set alle typer frakker og giver det et meget anstændigt udseende. Det giver hovedsageligt unikhed til dit kjole design, når den øverste del er et normalt stof, mens delen under din talje er nettet.

Således har du set, at påklædning af dit pigebarn ikke er en let opgave, især hvis hun er i en overgangsalder på omkring 11 år. Dette skyldes, at piger i den alder begynder at udforske forskellige påklædningsstile alene og efterspørger derefter de stilarter, de kan lide. En sådan populær stil blandt piger er Frocks. Igen er det ikke let at finde en Frock til en 11 -årig pige. Men du kan finde en ideel kjole i henhold til hendes krav og krav.