Frosser til 1 års baby pige – 9 bedste og smukke designs

Babyer ser søde ud i al slags tøj, men deres sødme er opad i dejlige kjoler. Disse kjoler får dem også til at se yndige og stilfulde ud. Du finder flere forskellige typer kjoler, som du kan tage på til din baby. Farverne er også fantastiske, og det anvendte materiale er fantastisk til deres hud.

Søde og moderne frocks til 1 års baby pige med billeder:

Her viser vi dig nogle gode valg til kjoler, der kan få en baby til at se elegant ud.

1. Blondefrok til 1 år:

Lace Frock til 1 år gammel

Dette er en fantastisk blonder 1-årig baby kjole, der er perfekt til babyens 1 års fødselsdag. Du kan vælge mellem farver som fersken, pink eller endda gul. Blonder er sart, og mønsteret har en flæset hals. Ærmerne er lavet i blødt materiale, der ikke vil irritere barnet.

2. Net med pailletter Frock:

Net med pailletter Frock

Vælg denne sommerlige ærmeløse kjole til din baby til hendes fødselsdag. Denne fødselsdagsjakke til 1-årig baby er god til alle årstider, da den er uden ærmer. Den nederste halvdel af kjolen er lavet af netmateriale, og den er pyntet med pailletter. Dette giver det et fancy look, der passer godt til alle slags fester.

3. Festsal:

Festsal

Her er endnu en sej ærmeløs kjole til 1 års baby pige. Denne kjole er lavet af netmateriale. Samlerne i bunden af ​​kjolen er fulde, og det ligner derfor en balsaljakke. Kjolen er oversået med dejlige blomster overalt for at give den et fantastisk look.

4. Polka Dot og bånd:

Polka Dot og bånd

Denne dejlige erklæring et år baby kjole er så smuk, at du vil blive forelsket i den med det samme. Polka dot bodice suppleres med båndlag i bunden af ​​kjolen. Kontrastfarverne, der bruges, er pastel og ser flotte ud på små babyer. Krampefarver er ikke så gode til børn, så dette er den perfekte kjole til dit barn.

5. White Frock med sløjfe:

White Frock med sløjfe

Vælg denne fantastiske hvide kjole med en stor lyserød sløjfe til din babys store dag. Denne festkjole til 1-årig er så enkel, men alligevel så elegant. Den hvide farve gør kjolen meget sofistikeret. Buen ved taljen tilføjer karakter til kjolen. Du vil se, at bolen er blank med perler.

6. Ruffled Frock til baby:

Ruffled Frock til baby

Børn ser søde og nuttede ud i volangerede kjoler, der er fulde af dikkedarer. Denne smukke røde kjole er lavet af flere lag dikkedarer, der tilføjer volumen til kjolen. En midterbue giver også et godt udsagn. Dette kan være en dejlig kjole til en et-årig pige.

7. Petal Frock til baby:

Petal Frock til baby

En af de nyeste trends inden for babyjakker er kronbladskjolen. Denne festkjole til 1-årig baby pige er lavet af netmateriale, der er syet som en ballonkjole. Den indre del af nederdelen er fyldt med blomsterblade rundt omkring. Din baby vil se meget elegant ud i denne kjole til mode til fødselsdage.

8. Back Bow Frock:

Tilbage Bow Frock

Her er en fantastisk sofistikeret kjole til 1 -årig pige. Dette er lavet af den fineste kvalitetsblonder. Den enkle kjole har et tyndt bælte foran. Bagsiden af ​​kjolen er statement maker. Den har en stor sløjfe lavet af det samme blondermateriale.

9. No 1 Lady Bug Dress:

No 1 Lady Bug kjole

Hvilken bedre måde at sige 1. fødselsdag på end at bære en kjole med nummer 1 påtrykt. Denne dejlige røde, sort og hvide lady bug kjole har nummer 1 knyttet til bodice. Denne designer kjole til 1 års baby pige er, hvad du har brug for for at lave en erklæringsindgang på festdagen.

Frakker til et-årig baby pige er smukke og fantastiske. De får dem til at se meget søde ud. Du kan også prøve et par kjoler i online butik; få din yndlingsjakke, der helt sikkert vil passe til din baby pige. Prøv materiale af teksturmønster i kjoler i henhold til sæsonmæssigt.