Knus til 3 år gammel pige – 9 bedste og søde designs

Hvert 3 -årigt barn er et bundt af glæde. Barndommens bedste år går med at løbe rundt og hoppe. Tøj får barnet til at se smukt og tiltalende ud. Kjole er et tøj, du skal have med i dit barns garderobe. De får barnet til at se smukt og yndefuldt ud.

Smukke og attraktive frakker til 3 år gammel pige på fødselsdage:

Lad os se på de dejlige billeder af kjoler til en 3 -årig pige.

1. Pink Beauty:

Pink skønhed

Her er en flot lyserød kjole, der er trendy til en 3 -årig. Den 3 -årige babyjakke har netmateriale samt broderet bodice. Buerne på bodice får det til at se sødt og attraktivt ud. Ærmeløse kjoler giver dit barn frihed til at bevæge sig rundt.

2. Blomstrende kronbladskjole:

Blomstret kjole med kronblade

Dette 3 -årige babyjakke design er fantastisk til fester og lejligheder. Den fluffede chiffonkjole har en ballonstil med blomsterrige kronblade indeni. De flerfarvede kronblade giver et fantastisk display. Det vrimler med en flerfarvet blomst i taljen.

3. Net Bodice kjole:

Net Bodice kjole

Du finder denne charmerende netkjole et fantastisk stykke til at komplimentere din smukke baby. Denne kjole til 3 -årig pige har et netto og en blusset bund. Den ærmeløse kjole er lige til enhver lejlighed. Du kan tilføje enhver form for tilbehør for at lave en stilerklæring.

4. Satin Frock i 3 år:

Satin Frock i 3 år

Vælg denne fantastiske satin 3 års babyjakke til dit barn. Denne enkle hvide kjole er lavet trendy med lag på nederdelen, der er asymmetriske. En fluffet blomst sammen med en tynd lang sløjfe tilføjer karakter til kjolen.

5. Trykt Frock:

Trykt Frock

Denne festkjole til 3 -årig pige er lavet af silkemateriale, der er trykt. Trykket er ganske anderledes end de sædvanlige babyprint, men det fungerer godt. Den ærmeløse stil og almindelige snit på kjolen får den til at se fantastisk ud. Vælg denne lyse trykte kjole til din baby, og hun vil skille sig ud fra mængden.

6. Pailletfrost:

Paillet Frock

Prøv denne dejlige pailletkjole til din baby til den næste lejlighed, du skal deltage i. Den lange kjole til 3 år er lavet af materiale, der er fyldt med pailletter. Dette ser meget specielt ud til en natfest, hvor kjolen vil skinne og glitre i lysene.

7. Prinsessekjole i 3 år:

Prinsessekjole i 3 år

Vælg denne elegante kjole i prinsessestil til din baby, og se hendes udseende glødende. Kjolen har pastel nuancer og har en stor sløjfe bagpå. Denne 3 -årige babyjakke kan være i nuancer af pink, hvid, blå, gul eller endda hvid. Det skinnende materiale får det til at se rig og elegant ud.

8. Stiv flared frock:

Stiv flared frock

Tjek denne flotte kjole til 3 -årig i ærmeløst design. Den stive flare i bunden får din baby til at ligne en prinsesse. Du kan få kjolen i almindeligt materiale eller trykke. Udskrifterne kan også være abstrakte. Kjolens boks folder giver den den stive flare.

9. Peter Pan Collar Frock:

Peter Pan Collar Frock

Et af de elegante klassiske designs er Peter Pan -kraven. Denne klassiske marineblå kjole med hvid krave er perfekt til din 3 -årige. Kjolens forside er udstyret med store knapper, og det ser klassisk ud. Et bælte foran giver det også struktur.

Du kan få flere forskellige styles af kjoler til din 3 -årige. Disse designs vist her er perfekte til dit barn. Frakker til børn på 3 år gør dem elegante og tiltalende. Kjolerne er også gode til sommer og fest.