Knus til 6 år gammel pige – Smukke og moderne designs

Knolde er en fantastisk tilføjelse til garderoben for alle 6 -årige børn. De får børnene til at se meget elegante og smukke ud. Knolde er kjoler, der kan blusses, og det er det, der får dem til at se boblende ud. Du kan få kjoler til enhver lejlighed. Det kan være i satin eller blonder til ceremonier, eller det kan være i bomuld og Lycra til sommertid og spilletid.

Seneste og søde frakker til en 6 -årig pige i hendes fødselsdage og fester:

Her er nogle vidunderlige muligheder for kjoler, som du kan købe til din 6-årige pige.

1. Polka Dots Frock:

Polka Dots Frock

En pige på 6 år er en god måde at få barnet til at se fantastisk ud. Denne prikket kjole har bodice plain med hvidt materiale. Prikkerne er i kjolens nederdel. En flot sløjfe foran gør et godt udsagn. Dit barn vil se meget smukt ud med denne kjole.

2. Sommerkjole i 6 år:

Sommerkjole i 6 år

Sommeren er tid til enkelt og behageligt tøj. Denne dejlige kjole til 6 år er lavet i bomuldsmateriale. Det enkle puffærme får det til at se sødt og lækkert ud. Den lange kjole er også god til legetid. Et vinduesramme bagpå kan få en normal kjole til at se fantastisk ud.

3. Gennemsigtig printkjole:

Gennemsigtig printkjole

Her er en fin festdragt til 6-årig pige, der er lavet af gennemsigtigt materiale. Materialet har blomsterprint på det, der gør det fantastisk. Dette kan bruges til enhver fest, da det har en glans. Et lyserødt bælte og sløjfe foran er meget attraktivt og iøjnefaldende.

4. Netfrok med perler:

Netfrok med perler

En 6 års babyjakke kan være spektakulær med det rigtige materiale. Denne fantastiske rødbrune farvejakke er lige til enhver fest. Kjolens bodice er pyntet med perler i et diamantmønster. Hvide roser omkring kjolens talje giver den et lækkert look.

5. Blonder Champagne Frock:

Blonder Champagne Frock

Denne smukke blondekjole i champagnefarve er lige det rigtige for dit barn. Den lange kjole til en 6-årig pige er lavet med blonder og net. Bodice er med blonder og nederdelen er med et net. Nederdelen er opdelt i lag med blondekant. En smuk blonder med rullet blomst er et godt tilbehør til kjolen.

6. Prinsessekjole:

Prinsesse kjole

Få dit barn til at ligne en prinsesse i denne spektakulære kjole med asymmetriske lag. Kjolen har lange ærmer og er monteret på toppen med buer. Blomster med perler er en del af bodice. Få tilbehør til udseendet med en ægte tiara for at fuldføre prinsessetemaet.

7. Permanent lægfrost:

Permanente læg Froc

Her er en sej U-hals kjole til dit 6-årige barn. Dette er lavet med permanente læg og ser meget elegant ud. Farven lilla er også fantastisk til børn. Du finder halsen, der skal pyntes med perler og pailletter for at skabe en fancy stil.

8. Feststil kjole:

Kjole i feststil

Disse fede jakker til feststil er fantastiske til 6-årige. Kjolerne har Lycra bodice og netskørt. Blomster og bånd fremhæver kjolen for at få den til at se fancy ud. Få disse i farver som sort og rød med hvid som bund.

9. Hvid flæser kjole:

Hvid flæser kjole

Tjek denne ekstraordinære hvide kjole med fulde flæser. Flæser skaber et magisk look, som alle børn ville elske. Du kan få denne kjole i farver som hvid, pink, rød osv. Denne kjole vil se godt ud til fester og endda fødselsdage.

Knolde er den bedste måde at få dit barn til at se elegant ud. Det kan være satin eller bomuld. Prøv de forskellige stilarter og udsmykninger. Frakker til piger på 6 år er smukke og fine og får dit barn til at føle sig specielt.