Sådan sys frakker trin for trin derhjemme?

Uanset hvilken trend der hersker på markedet, har kjoler altid været efterspurgte med forskellige farver og forskellige mønstre. Uanset om det er sommer, vinter eller uanset hvad anledningen er, har kjoler været den bedste måde at give din dukke det bedste look. Uden tvivl ser de meget stilfulde ud, de er stadig enkle at lave. På grund af stigningen i prisen på kjoler ser kvinder nu på, hvordan de syr kjole på internettet for at give deres døtre den bedste kjole derhjemme.

Tænker du også på, hvordan du syr babyjakke? Her er nogle enkle måder at gøre det på,

Frock syning trin for trin:

Lad os se, hvordan du syr en kjole med trin for trin.

1. At lave en simpel frugt:

At lave en simpel frugt

Processen med kjole syning trin for trin ville for det første kræve valg af materiale. De enkle kjoler er generelt lavet af bomuldsmateriale, der kan bruges i enhver sæson. Sammen med dette skal materialet indeholde nogle bånd fra satin, der ville være nyttige til at dekorere kjolen.

Når materialevalget er udført, er det næste trin for at sy en kjole derhjemme at tage målingerne af barnet. Med korrekte målinger skal du nu lave mønsteret på kluden. Du kan folde materialet til det halve og begynde at markere de målinger, du havde foretaget. Udkastsmærker til ærmegabslinjen, brystlinjen, ærmelængde, talje, halsudskæring, skulderfald, rygudskæring og det sidste udkast. Når dit mønster er tegnet helt, er det tid til at klippe nu. Sørg for at skære alle panelerne ud med omhu. Når alle papstykker er skåret af, er det nu tid til klipning af stofmønster.

Det næste trin til, hvordan du syr kjole i hånden, er at klippe forsiden. Klip det forreste halsmønster og giv det en åben fold. Dernæst er ærmegummebindingen og folden. Når alle disse er klar, skal du begynde at sy kjolen ved at kombinere alle de afskårne dele af kjolen ved hjælp af symaskinen. Sørg for, at mens du syr, holder du mindst en tomme plads inde for at foretage ændringer i kjolen, hvis den findes stram.

2. Syning af en lang frakke:

Syning af en lang frakke

Lange kjoler har været det mest slidte design til fester og bryllupper. Og du kan nu også sy det samme derhjemme, simpelthen ved at følge denne lange syningsmetode. Til dette også skal du først arbejde med det materiale, du vil have din kjole i. For lange kjoler går folk generelt med et net, satin og forskellige farverige snørebånd.

I lighed med den enkle kjole skal du først tage målinger og forberede dig på at klippe mønsteret. Tag målingerne på en pap, fold den derefter og læg den på nettet, der skal være fire gange. Når du er færdig, skal du først skære den øverste del og dele bagsiden og forenden. Tag derefter bare nok portion af materialet, der skærer den bageste del, og også andre lige dele. Sørg for at fjerne ærmedelen fra bagsiden.

Når alle delene er klar, er det næste trin, hvordan du syr lang kjole. Begynd at sy med den øverste del, på vej mod bunden og derefter halsdelen. Sørg for at tilføje noget ekstra materiale, der kan hjælpe med at få de ønskede fejl, og sy også kjolen forsigtigt, så nettet ikke kaster sig af, mens du syr. Når den endelig er klar, kan du tilføje charme til den lange kjole. Du kan også prøve forskellige hals designs til den lange kjole.

3. Syning af en paraplyfrakke:

Syning af en paraplyfrakke

Sådan sys paraplyjakke er det mest søgte spørgsmål på internettet. Denne kjole kan være fremstillet af enhver form for materiale efter den lejlighed, du tænker at bære den i. Mens du leder efter paraplykjole, er en ting du skal huske på, at kjolen ville kræve mere materiale end normale kjoler som den nederste del ville få et cirkulært snit, der ville være fejlfrit. Få bare det bedste materiale, du ønsker, og tag de nødvendige målinger.

Det vigtigste skridt i retning af, hvordan man syr paraplyskåret kjole, er at tegne mønstrene på et papir. Sørg for at bruge stingmønsteret til nøjagtige målinger. Fold derefter materialet både i længden og på bredden for at placere kropsdelene og markere kantdelen og klippe dem.

Det næste trin om, hvordan du syr babyjakke derhjemme, er at slutte sig til halsdelen ved hjælp af tværstykker. Derefter skal du sy sideleddene og siderne også. Lav nogle snit på bagsiden for at fastgøre kroge efter sømmen.

Læg til sidst papiret på kluden og få det skåret ved at folde det i bredden og derefter på langs. Sørg for at slutte enderne ved at skære kanterne som ‘a’ og ‘e’ og ‘a’ og ‘f’, som ville danne en paraplyformkurve. Marker nu kantdelen og skær dem meget forsigtigt af, så du ender med en bund i paraplyform, når du åbner folderne. Slut nu alle enderne ved at sy dem, og din kjole er klar. Du kan på samme måde gå efter forskellige halsmønstre i denne kjole som andre kjoler. Alt du behøver er at beholde noget ekstra materiale, som vil give dig en perfekt cirkulær paraplyform.

Svaret på, hvordan du syr en kjole trin for trin, afhænger af mønsteret eller typen af ​​den kjole, du har valgt. Nogle kan kræve, at toppen, ryggen, ned, siderne, ærmer osv. Skæres forskelligt, mens der er nogle straight cut -kjoler, der skæres af i et enkelt stykke. Uanset hvad mønsteret er, kan du også tilføje nogle charme eller mønstre til kjolen, som måske også har brug for noget ekstra materiale. Blandt alt tælles det lange kjole -design som det nemmeste.