Top 9 Pretty Frocks til 8 år gammel pige

Piger elsker at klæde sig ud i smukke kjoler og kostumer, der får dem til at se smukke ud som prinsesser. Bortset fra disse smukke kjoler får du også normale kjoler, der kan bæres på daglig basis, og som er perfekte til spilletiden. Disse er normalt bomuld, så materialet er åndbart. Dette gør det behageligt for børn at have på.

Smukke og moderne frakker til 8 årig pige:

Her har vi en liste over forskellige styles af kjoler, som du kan vælge til dit barn.

1. Red Lace Party Frock:

Red Lace Party Frock

Denne 8-årige pigejakke er hvad du har brug for til en semi-formel lejlighed. Den røde blonder er lækker og med en rød lang båndsløjfe foran, får den til at se elegant ud. Kjolens skalede kant er en perfekt afslutning på den dejlige kjole. En foring af kontrastfarver vil også tilføre karakter til kjolen.

2. Gallakjole:

Festkjole

Her er en meget sofistikeret gallakjole, som din prinsesse kan have på til en særlig dag. Den lange kjole i kjole er fremstillet i tynd blonder. Ærmeløs og V -hals er stilen i denne kjole. Et simpelt bredt bælte i midten fremhæves med metalbro.

3. Roses Frock:

Roses Frock

Vælg denne dejlige vestlige stil festkjole til en 8 -årig pige. Denne kjole har overdelen fuld af blomster, der er syet sammen. Nederdelen er lavet af stjernelignende skinnende materiale til det flotte look. En stor sløjfe i satinbånd er også cool. Få denne kjole til en fødselsdag eller en særlig lejlighed. Dette giver også en god erklæring til en bryllupsreception.

4. Satin A-linje kjole:

Satin A-linje kjole

Gør din datters fødselsdag til en speciel fødselsdag med denne satin kjole i A-linje. Denne æske med folder er højhalset og enkel. De to blomster i taljen er også en sød tilføjelse. Du kan få kjolen i solide farver som magenta og lilla.

5. Kjole med lav talje:

Kjole med lav talje

Her er en 2 i 1 kjole, der er lavet med Lycra og net. Toppen af ​​denne kjole er fuldærmet og lavet med Lycra. Et flot print på forsiden giver et godt udsagn. Den lave talje er lavet med net og for i denimfarve. Nederdelens dikkedarer ser elegante og smukke ud.

6. Halter Neck Frock:

Halter Neck Frock

Vælg denne fede halterneck 8 års babyjakke til dit barn. Kjolen er lavet i bomuldsmateriale, så den er behagelig. Den nederste halvdel af kjolen er fyldt med flæser, og det giver den et smukt udseende. Grimehalsen kan bindes bag på nakken.

7. 3 Lags Frock:

3 Lags Frock

Prøv denne fede 3 -lags kjole til dit barn, der er lavet med brede lag. Kjolen er meget enkel, men alligevel ser den elegant ud. En rund hals er fyldt med pailletter for at give den stil. På grund af denne paillet -stil behøver du ikke tilføje mere tilbehør til kjolen. Det ser komplet ud, som det er.

8. Asymmetrisk Frock:

Asymmetrisk frakke

Vælg denne asymmetriske kjole som statement -beklædningsgenstand til dit barn. Denne lange kjole i 8 år er meget forskellig fra de normale kjoler. Kjolen er kort foran og lang bagpå. Det er prikket med blomster på kanterne.

9. Ternet frugt:

Ternet frugt

En af de klassiske styles, du kan have til dit barn, er den ternede kjole. Denne har en almindelig top og et ternet nederdel. Knapperne på toppen er flotte og store. Det samme materiale ternede krave tilføjer tiltrækning til toppen.

Frakker til en 8 -årig pige er elegante og stilfulde. Disse kjoler er normalt festkjoler, der kan bruges til lejligheder. Kjoler til piger på 8 år kan være fest- eller komforttøj.