Top 9 smukke frakker til 5 år gammel pige på mode

Små små snakkesalige piger er nysgerrige af natur og fulde af energi. Deres dille efter Barbie -dukker har skabt opmærksomhed for dem om at klæde sig smart ud. Nu er en dags fashionable, smarte såvel som komfortable kjoler let tilgængelige til alle årstider. Med temperaturdæmpning bedes du beskytte dine små prinsesser ved at hente særlige trendy kjoler, så hun ikke går glip af det udendørs sjov og også er godt beskyttet.

Seneste og søde frakker til 5 år gammel pige:

Lad din søde tærte skinne med smarte og trendy Top 9 kjoler til en 5 -årig pige i efteråret og vintersæsonen.

1. Little Miss Sunshine Frock:

Lille frøken Sunshine Frock

Opfrisk din lille garderobe med denne elektrificerende sennep og det grønne dyreprint er vævet kjole med faldet talje. Kjolen har rund hals, lange ærmer, knaplukning bagpå og flæse forneden med grønne og røde motiver. Denne knælængde kjoler til en pige på 5 år, fremstillet af bomuldsblandet stof, der kan bruges under fald.

2. Lille prinsessekjole:

Lille prinsessekjole

Fuld kjole i satinbomuld i rødt tryk med almindelig rød æggeblomme og mandarinkrave. Denne pasform og flare maxikjole er trykt overalt og med et vedhæftet sløjfe bagtil. De lange ærmer har rød rund manchet fastgjort til den. Lange kjoler til en 5 -årig pige kan bruges om foråret og efteråret.

3. Little Miss Muffet Dress:

Little Miss Muffet Dress

Smart A-line knælang blomstret printet bomuldsblandet kjole til din lille frøken passer til forår, sommer og efterår. Denne afslappede såvel som festkjole leveres med o-line og almindelige fulde ærmer og skjult lynlåslukning bagpå. Hun vil helt sikkert flytte komfortabelt sammen med sine venner i kjoler til en 5 -årig pige.

4. Golden Drops kjole:

Golden Drops kjole

Marineblå med gylden polka dot kjole er en knælang pullover boldkjole. Dette tøj til små piger er lavet af polyester viskosestof med kantkant i kanten. Den leveres med matchende gylden flettet bælte med sidesløjfer. Match kjoler til 5 år gammel pige med et gyldent hårbånd og søde belles.

5. Snehvide kjole:

Snehvide kjole

Trendy snehvid normal pasform 5 års babyjakker til vintertøj ville holde din lille pige tæt og hyggelig. Dette lange ærmer med lacy tøj er lavet af bomuldsblanding og blonder med for og har en kantet kantkant med frynser. Den er egnet til at blive brugt til en særlig lejlighed i efteråret og vintrene.

6. Little Miss Mini Dress:

Little Miss mini kjole

Din lille engel ville springe i jubel for at vise denne lyngrå 5 års baby kjole med Minnie mus print overalt og en figur af Minnie mus med fuzzy sløjfe mellem ørerne. Denne slip on skater kjole kan bæres i alle årstider med mix og match stil.

7. Little Miss Stylish:

Lille frøken Stilfuld

Festen frocks i 5 år matcher stil med komfort er lavet af syntetisk materiale. Dette alletiders foretrukne prikkeprint med kontrastoverdel med flæset lag af broderet net omkring den runde hals giver det et elegant look. Pryder denne kjole er hun klar til at blande sig med stil.

8. Miss Go – Grøn kjole:

Miss Go - Grøn kjole

Dit lille hjerteslag ville helt sikkert bevæge sig stilfuldt i dette fashionable 5 års babyjakke -design. Denne afslappede kjole med normal pasform og speciel lejlighed med blomsterbroderi er 100% bomuldsvævet stof. Det er af pull over -stil med fuld ærmer og rund hals. På kølige dage match det med leggings.

9. Frøken Rødhætte:

Frøken Rødhætte

Almindelig A-line minikjole i bomuld, der passer til efterår og vinter. Dette røde outfit med hvid Peter Pan -krave har en vedhæftet hvid hagesmæk med blondekant og en rød sløjfe med skjult lynlåslukning. 5 -årig babyjakke med lange ærmer har omvendt hvid manchet har en perleknap. Lad din pige bevæge sig i stil med matchende hårbånd.

Lad din Honey bunny personlighed skinne i de 9 bedste kjoler til en 5 -årig pige. De elsker at klæde sig af og til, men er ikke klar til at opgive deres frihed til at bevæge sig rundt og lege. At klæde sig smart ud giver dem selvtillid. Så kære mødre, hvad venter du på? Opgrader garderoben til din babydukke, og lad dem nyde vinteren med stil.