15 modern és elegáns Full Frocks nőknek a divatban

Függetlenül attól, hogy egy aranyos tündéri megjelenést keres, vagy egy pazar dátumot, a ruhatervek mindig különféle mintákkal és mintákkal indokolták az alkalmakat. Az egyszerű ruha minták most dekoratív érintéssel és formatervezéssel érkeznek, hogy még imádnivalóbbá tegyék. Nemcsak a tizenévesek, hanem a nők is használják őket a megjelenésük javítására. A napjainkban divatos ruhatervek a teljes ruhatervek.

Gyönyörű és stílusos Full Frock minták hölgyeknek képekkel:

Itt található a felső minták teljes ruhás kollekciója, amelyeket a nők válogattak manapság a vonzó megjelenés érdekében.

1. Lotus Frog Frock:

Lotus Frog Frock

Ez a fajta teljes ruhás ruha nagyon népszerű a tizenévesek körében a parti viseletében. A ruha két különböző árnyalatú színben készül, így a ruha alsó része dombornyomott és szirmú megjelenést kölcsönöz. A ruha ujjatlan kialakítású, függő bájjal és rózsával az oldalán.

2. Teljes ujjú és hibás Frock:

Teljes ujjú és hibás Frock

Az egyik legjobb teljes ujjú nadrág, amelyet olyan funkciókhoz kedvelnek, mint a házasság, georgette és selyem anyagokat kap. A ruhát arany gyöngyök és cérnamunka is díszíti. A ruha szorosan illeszkedik a derékig, és utána merész hibát kap.

3. Mimu Maxi Long Frock:

Mimu Maxi Long Frock

Szeretné ötvözni a hagyományos és a modern megjelenést? Ez a ruha nyújtható anyagból készült, laza illeszkedéssel a térd végéig. A ruha tunika megjelenést is kap, amelynek közepén nagyobb oldalak U alakot alkotnak. A ruha népszerű nyáron.

4. Tervező Gota Work Frock:

Gota Work Frock tervező

A teljes ruha hölgyeknek, ha Gota munkatervezést kapnak, a legjobb ruhává teszik különleges alkalmakra. A ruha selyemből készül, és virágmintákat kap aranyszínű szálban, közismert nevén Gota work. Továbbá hosszú ujjú és csomagolt nyakú kialakítást kapott.

5. Princess Frock Design:

Frock hercegnő tervezése

Teljes ruha gyerekeknek, ha görbe hullámos megjelenést kapnak fűzőkkel, hercegnő megjelenést kölcsönöznek. A ruha felső része rövid kabátot kapott, amelyet ezüst varázsa díszít. A ruha selyemből és georgetta anyagból készült, hogy megfelelő igazságot adjon neki.

6. Menyasszonyi Frock Design:

Menyasszonyi Frock Design

A tökéletes menyasszonyi megjelenés a tökéletes menyasszonyi megjelenéshez itt olyan anyagok kombinációjából készül, mint a sifon, a háló és a selyem, hogy a ruha elegáns legyen. A ruha hálóhüvelyeket kapott és ez a tökéletes hiba. A megfelelő menyasszonyi megjelenés érdekében a ruha hálófejet is tartalmaz.

7. Mermaid Frock Design:

Mermaid Frock Design

A sellő ruhák tervezése napjainkban a trendi új modell. A ruha bármilyen anyagból készülhet, azonban a legtöbben az alsó rész hálóját részesítik előnyben, ami sok hibát okoz, mint a halszárnyak. A ruha vékonyan illeszkedik a térdig, hogy tökéletes megjelenést biztosítson.

8. Egyenes vágású Frock minták:

Egyenes vágású Frock minták

A teljes hosszúságú ruha minták új mintát kapnak, egyenes vágással. A pamut anyagból készült ruha alul háromszögletű mintával és derékövvel rendelkezik. Mély nyakával és teli ujjával szexi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

9. Nyomtatott Frock Design:

Nyomtatott Frock Design

A nyomtatott formatervezés a lányok számára a legújabb divatos design nyáron. Az egyszerű pamut ruha közepén hibás kialakítású, ujjatlan kialakítású. A ruha tökéletes illeszkedést kap derékig, majd lazán hagyja. A ruhát tengerparti nyaralásra is viselik.

10. Egyvállú lábbeli kialakítás:

Egyvállú lábbeli kialakítás

Kiváló parti viseletre vágysz? Íme a legjobb női ruha csillogó, rugalmas anyagból. A ruha egyik oldalán teljes ujjú ujjat kap, a másik vállát nyitva hagyja. Ez az aszimmetrikus kialakítás nagyon jól illeszkedik a bulikra és a nyári rendezvényekre.

11. Tunic Frock Design:

Tunika Frock Design

Szeretné ezt az elegáns megjelenést kirándulásokra vagy különleges dátumokra? A tunika stílusú, pamutból készült teljes ruhás képek a legjobbak. A ruha egy csíkos váll kialakítást kapott. A ruha elölről és hátulról magas, alacsony hosszúságú, derékkal szoros. A ruha minikabátot vagy kendőt is tartalmaz a klassz megjelenés érdekében.

12. Esernyő Frock Design:

Esernyő Frock Design

Az esernyő dizájnja meglehetősen virágos, ha felnőtteknek ajánljuk a teljes ruhát. A ruha sifon anyagból készült, és esernyős stílusban készült. Keresztnyakú kialakításával a ruha csodálatos parti megjelenést kölcsönöz. A ruha az alábbiakban is megadja a szükséges hibákat azáltal, hogy a derekán gombostűket készít.

13. Jacquard Frock Design:

Jacquard Frock Design

A Jacquard teljes ruhás modellek brocket anyagból készülnek, amelyen dombornyomott virágminták találhatók. A ruha enyhén ferde kivitelben készült, belső selyem anyagból. Az ujjatlan kialakításnak köszönhetően a ruha karcsú megjelenést kölcsönöz a nőknek a kétrétegű kivitelben. A ruha népszerű partik, esküvők stb.

14. A-Line Frock kialakítás:

A-Line Frock Design

A tervezői ruhatervezés selyem anyagból készült, georgette -vel. Az elülső rész nettó virágmintás megjelenést kap, háló nyakkivágással. A hát nélküli kialakítás érzéki megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek. A ruha derekától összehajtott cseppvonalú selyemcsipkét is kap, padlóhosszal.

15. Hosszú vágású Frock kialakítás:

Hosszú vágású Frock design

Szeretné ezt a szexi megjelenést különleges alkalomra? Íme egy hosszú vágású ruha, amely teljesíti a vágyát. A ruha padlóhosszúságú, vállhüvelyes kialakítással. A ruha hosszú vágásokat kap a csípő vonalától számított enyhe oldalon. A pamutselyem anyagának fekete színe vonzó megjelenést kölcsönöz.

A teljes hosszúságú ruha szerepel a partik slágerlistáján. Az alkalmi programokat most piknikezésre és főiskolákra is végzik. Míg a funkciókhoz hímzéseket és más mintákat kapnak, amelyek tervezői megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Általában padlóhosszat vagy néha bokahosszat adnak meg.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80