15 Stílusos Party Frocks nőknek és gyerek lánynak

A nők szeretnek mást viselni minden bulin. Szeretnek új terveket kipróbálni, és szeretnének más lenni, mint mások. A Frocks a legjobb megoldás erre. Sokféle ruhaterv létezik, amelyeket kipróbálhat saját maga vagy gyermekei számára. Az új tervek keresése az interneten időigényes folyamat.

A legújabb és legszebb parti viselet Frocks női divatban:

Tehát, hogy segítsünk itt, bemutatunk néhány top partyruhát, amelyet mindenképpen ki kell próbálnod ebben a szezonban.

1. Party Wear Long Frock:

Party Wear Long Frock

Ez egy kiváló parti ruha nőknek. Ez egy nyitott elülső hosszú ruha elegáns arany hímzéssel. Ez poliészter anyagból készült, és kecses hímzése miatt egyszerű kiegészítőkkel is viselheti. Ehhez a hosszú ruhához dupatta tartozik, nehéz munkával. Tehát Ön lesz minden párt vonzásközpontja; ha ezt a gyönyörű ruhát viseli.

2. Lenyűgöző partyruha:

Lenyűgöző partyruha

Ez egy divatos parti ruha hölgyeknek. Ez az új arany színű hosszú ruha egy szári ihlette. Ez elölnézetből úgy néz ki, mint egy szári. Gyönyörűen hímzett és szatén anyagból készült. Ez az ujjatlan kialakítás gyönyörű és lenyűgözővé tesz. Nem kell nehéz kiegészítőket viselnie, mert maga a kialakítás elegendő ahhoz, hogy stílusos legyen.

3. Gyönyörű Kid’s Designer Frocks:

Gyönyörű Kid's Designer Frocks

Ez egy gyönyörű parti ruha gyerekeknek. Ez az ujjatlan ruha gyönyörűen hímzett, virágos kivitelben. Ez bársony anyagból készült. Viselje vörös hajú masnival a teljes megjelenés érdekében. Ez egy gyönyörű kivitel, amelyet választhat a kicsinek.

4. Baby Party Wear Frock:

Baby Party Wear Frock

Ez egy babaruha parti viselet, amelyet kis angyalodnak szerezhetsz. Ez egy fehér és rózsaszín kombináció, és csipke típusú anyagból készül. Mindkét ujján és az övön gyönyörű rózsavirágok vannak. Nagyon aranyos lesz a kislányodon.

5. Elegáns Party Wear Long Frock:

Elegáns Party Wear Long Frock

Ez egy elegáns parti ruha nőknek. Selyem anyagból készült, gyönyörűen hímzett ezüst virágos mintákkal. Ez egy teljes ujjú hosszú ruha, hímzett háló ujjakkal. Ez a zöld hosszú női ruha kiváló választás partikra, és mindenki dicsérni fogja öltözködési érzékét.

6. Padlóhosszú Anarkali Frock:

Padlóhosszú Anarkali Frock

Ez egy kiváló parti ruha hölgyeknek. Ez egy Anarkali ruha esernyő kivágással és gyönyörű virágos hímzéssel. Ez teljes hímzett ujjal érkezett, poliészter anyagból. Ez a kék, földig érő Anarkali ruha fokozza eleganciáját és szépségét.

7. Black Party Wear Frock:

Fekete Party Wear Frock

Ez egy elegáns parti ruha design tizenévesek számára. A felső oldalon virágos hímzéssel, az alsó részen sík esernyővágással készül. Hímzett hosszú ujjú, és viselheti, hogy minden hivatalos parti ragyogjon, többek között. Ez poliészter anyagból készült, és az aláhúzó kendő térdig ér. Ez egy modern, divatos dizájn, amely stílusossá teszi megjelenését.

8. Divatos Party Wear Frock Design:

Divatos Party Wear Frock Design

Ez egy divatos parti ruha a tizenévesek számára. Ez egy kék és őszibarack színkombináció, georgette anyagból. Gyönyörűen díszített arany csipkével és virágos mintákkal hímzett. Ez egy új design a tizenévesek számára, és a dupatta is arany csipkével készült.

9. Hercegnő ruha lányoknak:

Princess ruha lányoknak

Ez egy új tervezői partyruha egy lánynak. Hálós anyagból készült, kőfalakkal és gyönyörű hímzéssel díszített. Ez egy ujjatlan kialakítás és kiváló partiviselet. Viselje megfelelő tartozékokkal a teljes megjelenés érdekében. A kislányod hercegnőnek fog kinézni ebben az aranyos rózsaszín ruhában.

10. Long Party Wear Frock:

Long Party Wear Frock

Ez egy kivételes parti ruha hölgyeknek. Bársony és háló típusú anyagból készült. A felső rész kék bársony anyagból készült, az ujjak gyönyörű aranyhímzett hímzett. Az alsó rész kétrétegű, egy krémháló, a másik pedig kék háló. Egyszerű kiegészítőkkel viselheti, mert maga a ruha elegáns megjelenést kölcsönöz.

11. Hosszú Anarkali Frock:

Hosszú Anarkali Frock

Ez egy hosszú parti ruha nőknek. Az arany és rózsaszín kombináció jól működik. Ez egy magas nyakú galléros kivitel és hálóanyagból készült. Továbbá, hogy fokozza eleganciáját, gyönyörűen hímzett gyönyörű virágos dizájnnal. Ez az Anarkali ruha új formatervezése, és ezt a ruhát ki kell próbálnod, hogy mások között is egyedi lehess.

12. Party Wear Frock lányoknak:

Party Wear Frock lányoknak

Ez egy divatos rövid ruha a párt számára. Tizenévesek számára alkalmas, térdig érő hosszúsággal. Viselheti bulikra és összejövetelekre. Pamutból, spandex anyagokból készült, és kényelmet biztosít. Karcsú szabású típus, és stílusos megjelenést kölcsönöz minden félnek.

13. Modern Party Wear Frock:

Modern Party Wear Frock

Ez egy kiváló parti ruha design lányoknak. Ez egy egyszerű ruha gyönyörű virágokkal. Pamutból és spandex anyagból készült. Tehát az anyaga nyújtható, és a kicsi gyönyörűen fog kinézni ezen a ruhán. Választhat vörös hajpántot és cipőt a teljes megjelenés érdekében.

14. Kék Georgette Anarkali öltöny:

Kék Georgette Anarkali öltöny

Ez egy stílusos Anarkali parti viselet hosszú ruha nőknek. Georgette anyagból készült, két rétegben. Az egyik krém, a másik sötétkék. A szár felső része elegáns, virágos hímzéssel készült. Ez klassz megjelenést kölcsönöz, ha megfelelő kiegészítőkkel viseli.

15. Aranyos Frock kislánynak:

Aranyos Frock kislánynak

Ez egy partyruha kislánynak. Pamut anyagból készült, és virágokkal hímzett. Ez egy ujjatlan ruha, és tökéletes megjelenést kölcsönöz, ha piros masnival és megfelelő színű cipővel viseli. Ragyogó csillag lesz többek között minden párt számára.

Ezek néhány új parti viselet nőknek és gyerekeknek. Kiválaszthatja kedvenc dizájnját a fenti listából. Próbáljon meg különbözni a többi régi közös tervezéstől, és próbáljon ki valami újat. Mások elismerését kaphatja, amit minden nő kíván. Tehát ne várja meg, hogy kiválassza a legjobbat.