9 legjobb Frocks 4 éves kislánynak, amelyek szebbé teszik a kinézetét

A kislányok négyéves korukban szorongóak és kíváncsiak természetüknél fogva. Általában az anyjuk a példaképük. Szeretnek öltözködni, énekelni, játszani, táncolni vagy színészkedni. Lenyűgöző képzeletbeli világuk van, és folyamatosan képzelt játékokat játszanak. Példaképükként nem tud ellenállni, hogy felvegye a következő okos, tetszetős top 9 ruhákat 4 éves lány számára. Segíts a kis Babushkának stílusosan öltözni.

Legújabb és aranyos Frocks 4 éves lánynak képekkel:

Jó véleményeket kaphat a 4 éves kislánya ruhaválasztékáról.

1. Kisasszony Miau:

Kis Miss Meow

Gyönyörű rózsaszín ruhája a kis drágának puha pamutból és csipkéből készült, aranyos hímzett macska motívummal a bal felső sarokban. Ez az őszi viselet mini ruhák 4 éves gyerekeknek jön le ujja mandzsetta, ing gallér elülső gombos záródással. Párosítsd a nadrággal, és Miss Meow kész örülni a dorombolásra.

2. Honey Bunny Girl ruha:

Mézes nyuszi lány ruha

Ez az aranyos A-vonalú, térdig érő virágos típusú ruha a kis poloskák nyuszijához kevert pamutból készült. Ez az imádnivaló tutu stílusú öltözék kerek nyakú, hosszú ujjú, hátul rögzített Crisscross pántokkal és elöl nyuszifül alakú. A 4 éves babaruha kialakítás elengedhetetlen minden kisbaba ruhásszekrényéhez.

3. Elegáns kínai babaruha:

Elegáns kínai babaruha

Ez a kifinomult parti 4 éves kis baba baba ruháit hordja, hogy pompázhasson szépségében bulikon és különleges alkalmakkor. A sárga ruha rövid ujjú, kerek nyakú virághímzéssel, hímzett virágmotívumokkal a derekán, hátul rejtett cipzárral..

4. Kis Pompom ruha:

Kis Pompom ruha

A kis boglárka imádná ezt az aranyos, alkalmi, szabású, mustár színű ruhát pamutkeverékből. Kerek nyakú, rövid rétegű ujja van, ujjas szegélyéhez úszó, fekete pomponok vannak rögzítve. Ez a divatos, 4 éves babaruha kialakítás stílusosan lett kialakítva a kényelmes viselet érdekében.

5. Little Cutie Pie ruha:

Kis aranyos pite ruha

A mama édes borsója imádnivalóan nézne ki ebben a hosszú ujjú piros/sötétkék virágos pamut-poliészter ruhában. Ez a térd feletti, 4 éves gyermek számára készült nadrág O-nyakkal és dekoratív íjjal a csepp derekán teszi teljessé a klasszikus megjelenést. Tavasszal, nyáron és ősszel viselhető. Legyen az angyalod a szezon legjobban öltözött babája.

6. Little Sailor Frock:

Kis tengerész Frock

Fehér pamutkeverékből készült tengerészruha a kis tengerészéhez, tűvel rögzített mellszoborral, sötétkék gombokkal. Ez az okos vitorlás hölgy ruhája sötétkék színnel kiemelt szoknyát gyűjtött össze. A 4 éves lány ruhadarabjai intelligens tengerész tengerészgallérral, rövid puff ujjakkal, sötétkék és vissza gombos zárással. Tavaszra és nyárra alkalmas.

7. Kedves Százszorszép ruha:

Édesem százszorszép ruha

A kis mézes nyuszid aranyos lenne ebben az alkalmi térdig érő csepp-derékban, sima szövésű ruhával és klasszikus fűzőlyukkal. Ez az intelligens 4 éves babaruha kockás szárnyakkal és virágos százszorszép rátéttel rendelkezik a leejtett derékrészen, és a szoknyán és a kockás szegélyen fülekkel van borítva. Poliészter béléssel és hátul gombos zárral rendelkezik.

8. Imádnivaló Pinafore ruha:

Imádnivaló Pinafore ruha

Vonzó pamut pinafore ruha anyja kedvence számára afrikai nyomtatásban. A ruhát Peter Pan gallérja és a szövetszalag szegélye kiemeli. A ruha finom felülettel rendelkezik, hátul rugalmas gumiszalaggal, amely lehetővé teszi a nyújtást, miközben a baba játszik. Ez a 4 éves babaruha kialakítás egész évben viselhető.

9. Lenyűgöző Smocked ruha:

Lenyűgöző Smocked ruha

Ez a klasszikus pamut sötétkék ruha fehér Peter Pan gallérral rendelkezik, rövid rugalmas puff ujjakkal. A mellény fehér kézzel simított, hátul gombokkal, valamint íjjal ellátott íjjal egész műsor befejezéséhez. Minden anya azt szeretné, ha kisbabája tökéletesen öltözne 4 éves baba ruha kialakításában különleges alkalmakra.

Négyéves korunkban kis szépségeink elkezdenek észrevenni mindent körülöttük, és individualistává válnak a döntéseikben. Kedvenc példaképükként segítsen nekik, hogy okos ruhát öltözzenek be 4 éves babaruha kialakításban, ha felvesznek tetszetős ruhákat a legjobb 9 ruha közül egy 4 éves lány számára.