9 legújabb és gyönyörű eljegyzési rokk képekkel

Már úton van, hogy kiválassza ruháját izgalmas eljegyzéséhez? Íme a javaslatok, amelyek megkönnyítik a munkáját. Mint mindannyian tudjuk, hogy az eljegyzés az első esküvői folyamat. Ezért nagyon fontos a menyasszony és a vőlegény számára megfelelő ruha kiválasztása. Ha zavarban van azzal kapcsolatban, hogy milyen divatkódot érdemes választania, akkor itt vannak a különböző tartományok.

Új és pompás eljegyzési Frock minták nőknek:

Vessünk egy pillantást ezekre a 9 legjobb elkötelezettségű ruhamodellre.

1. Káprázatos rózsaszín eljegyzési rokkák:

Káprázatos rózsaszín eljegyzési Frocks

Itt látható az eljegyzési ruha, amely valóban világos rózsaszín árnyalatú. Teljes ujjú és a megvásárolni kívánt teljes anyagból készült selyem sifon. Ennek a ruhának a blúzrészét nehéz kundan munkahímzés díszíti. Ugyanez van az ujjain és a ruha alsó vonalán is. A hozzá illő kendő arany szatén szegéllyel rendelkezik a szépség javítása érdekében.

2. Nyugodt őszibarack elkötelezettségű sziklák:

Nyugodt őszibarack eljegyzési rokkák

A szín és a dizájn is nyugodt és vonzó. Nincs rajtuk elképesztő virágmintás vagy élénk sötét szín. A ruha fáklyái simaak. A felső blúzrész egyszerű, virágos kialakítású, hálózott anyagból készült. Ez az eljegyzési ruha teljesen teljes Anarkali ruha típus, amely leginkább a modern kori menyasszony eljegyzési partijainak alkalmas.

3. Tengeri kék eljegyzési rokok:

Tengeri kék eljegyzési Frocks

Fedezze fel ezt a vadonatúj vintage típusú esti alkalmi ruhát az Engagement számára. Ez nyitott háttal, csodálatos tervezésű csipke rátétekkel, gyöngyfoltos munkákkal díszítve. Mint ilyen, tengerkék árnyalatú szatén anyagból készült, amely az öltözék nagy részét tartalmazza. Ez a ruha elegánsan lett kialakítva a letisztult és egyszerű megjelenés érdekében.

4. Nude Pink Engagement Frocks:

Meztelen rózsaszín eljegyzési Frocks

Ez a meztelen rózsaszín színű eljegyzési ruha tökéletesen illik az alkalomhoz, így a legelragadóbb és legszenzációsabb eljegyzési nap. Ez a ruhaválaszték virágokkal és pillangó bankettekkel van gyöngyökkel rögzítve. Annak érdekében, hogy a design megdöbbentőbb legyen, csipke anyagból készült. Ez az új divatruha széles nyakú, aranyos kis pántokkal.

5. Türkizkék eljegyzési rokkák:

Türkizkék eljegyzési Frocks

Nézze meg ezt az új türkizkék ruhát, amely alkalmas az eljegyzésekhez. Ez a ruha típusú indiai ruha valódi minőségi tiszta sifon anyagból készül, amely túl puha, és nagyon jól illik a rajta lévő hímzéshez. Az ezüst szál hímzés olyan elképesztően varrott, hogy ez az egyetlen olyan dizájn, amely fokozza az egész ruha szépségét. Ezenkívül normál nyakmintával rendelkezik, ujjatlan modellel.

6. Pakisztáni Design Engagement Frocks:

Pakisztáni Design Engagement Frock

Vessen egy pillantást erre a káprázatos minta pakisztáni ruhára, amelyet eljegyzési ruhaként lehet viselni. Ez a teljes hosszúságú eljegyzési ruha kiváló minőségű sifon anyagból készült. Az anyaga annyira puha, és jól kiemeli a gyapjúszál hímzést, amely valóban pakisztáni modell. Ezenkívül élénkpiros és zöld színű cérnahímzést használt, hogy gyönyörű virágmintát érjen el a mellkason és a fáklyák felső mintáján.

7. Csónaknyakú báli ruha típusú eljegyzési rokkák:

Csónaknyakú báli ruha típusú eljegyzési rokkák

Most rajtad a sor, hogy rápillanthass a csodálatos eljegyzési ruha kollekcióra. Ha az egyik világos árnyalatot szeretné választani meglepő napjára, akkor ezt a lehetőséget választhatja. Ez egy hatalmas gömb típusú ruha. A nyak csónakos mintázatú és teljes ujjú. Ez a világoskék színű eljegyzési ruha a ruha nagy részén fehér hímzéssel díszített. Van egy extra fellángolás, amely egyedi megjelenést kölcsönöz, és a viseltet különlegessé teszi.

8. Csillogó típusú elkötelezettségű sziklák:

Csillogó típusú eljegyzési rokkák

Tedd vidámabbá ezt a rendkívüli stílusos eljegyzési ruha kollekciót. Ez is ragyogó és lenyűgöző kék árnyalatú. Széles nyakú, fehér, puha fényes anyaggal díszített. Az egész anyag szaténból készült, és rendkívül díszített sallangokkal és fáklyákkal. A ruha felső része ismét különböző színű és méretű csillogó kövekkel van varrva. Ez teszi a ruha összképét a legfigyelemreméltóbbá.

9. Nyaklánc elkötelezettségű rokok:

Nyaklánc eljegyzési Frocks

Itt jön a papagájzöld szép világos árnyalata, amelynek nincs nyaka. Ez az eljegyzési ruha gyönyörű gyűjteménye gyönyörűen bemutatott hatalmas íjakkal és fáklyákkal. A nyak nélküli minta és a ruha egyedi dizájnja, több fáklyával, különböző zöldes árnyalatokkal teszi a leghitelesebbé. Ez a ruha jól illeszkedik az egyén szükségleteihez, hogy különleges ruhának válassza ki azt a különleges napot, mint például az eljegyzés.

Siess hölgyeim; ez a nagyszerű lehetőség az Ön számára, azok számára, akik életük különleges napjára keresik az egyedi és csodálatos öltözékgyűjteményt. Könnyedén választhatnak ilyen kollekciót eljegyzési rokkjaiként, különböző mintákkal és változatokkal.