9 Legújabb hímzés Frocks Design Kid Girls

A ruhák hímzése nem a kollekció frissített és modern trendje a mai divatvilágban. A lányok és hölgyek öltözékeit az ősi időkből színes hímzőmunkákkal díszítik. És ez idáig a stílus a saját igényeinek és innovatív alkotásának megfelelően frissül. És így az ilyen hímzőruhákat mindannyian szeretjük.

Legújabb hímzés Frocks Design gyerekeknek

Aranyos és stílusos hímzett békák lányoknak a divatban:

Íme néhány Top 9 hímzőnadrág -kollekció.

1. Zöld hímzés Frock gyerekeknek:

Zöld hímzés Frock gyerekeknek

Nézze meg ezt az élénk sötétzöld színű hímzőruhát spagetti típusú pántokkal rendelkező kisbabáknak. Ez a ruha egyedi szabással rendelkezik, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a viselő gyerekeknek. Elülső részén színes virághímzés is található, ami különlegessé teszi. Mivel pamut anyagból készült, rendkívüli kényelmet és könnyű viseletet biztosít egész nap.

2. Kézzel hímzett Baby Frock:

Kézzel hímzett Baby Frock

Ismét egy fantasztikus választás a zöld pontos árnyalata tisztán kézzel készített hímzéssel. A hímzéshez használt cérna színe rózsaszín és lila, ami nagyon jól illik a választott sötétzöld színhez. A cérna típusa, amellyel a hímzést végzik, kiváló minőségű gyapjúszál. Ez a hímzett baba ruha túl egyszerű, de ellophatja a szívét, amikor viseli. A gyerekek és a csecsemők is szívesen viselnének ilyen árnyalatot, és szeretik az általa nyújtott kényelmet is.

3. Kiváló minőségű hímzés Frock lányoknak:

Kiváló minőségű hímzőcipő lányoknak

Fedezze fel ezt a káprázatos, kiváló minőségű szatén anyagból készült ruhaviseletet. A legújabb hímző ruhamunka ezt választotta, egyedülálló divatos csipke modell. Ez egy hatalmas rózsa kettős árnyékban, és a részleteket is összevarrják. A dizájn és az egyszerű anyag elegáns megjelenést kölcsönöz az egész jelmeznek. A ruha hímzése is lendületes.

4. Virágos hímzett fehér béka lányoknak:

Virágos hímzett fehér béka lányoknak

Ha valakinek fehér színű ruhakollekcióra van szüksége, akkor ez az. A gyönyörű hímzés egész testén díszített. A test felső része sima fehér. Ujjatlan típusú, virágos csokor mintákkal. A hímzéshez használt szín rózsaszín, lila és zöld. Ezek az árnyalatok a tiszta fehér szintetikus anyagon, csillogó hímzéssel, gyönyörűvé teszik az egész öltözetet.

5. Ujjatlan hercegnő hímzés Frock:

Ujjatlan hercegnő hímzés Frock

Van fogalma arról, hogyan nézne ki a fényes sárga színű szatén anyag? Itt van Önnek, azoknak, akik szeretik a szatén valódi minőségét. A sima törlőkendő kontrasztos fekete színű hímzéssel a képen látható módon különlegessé teszi az embert, ha ezt a ruhát választja. Ez a csinos sárga hímzésű ruharuha kollekció biztosan ellopja azt a bemutatót, amelyre viselik. Bármilyen különleges alkalomra vagy eseményre könnyen választható.

6. Egyszerű kialakítású hímzés:

Egyszerű design hímzés Frock

Ez a fehér, pöttyös, baba ruha hímzés a baba ruhásszekrényének kötelező gyűjteménye. Ez a legjobb minőségű pamutszövetből készül, amely a legkényelmesebb kényelmet nyújtja a babának. Most a rajta végzett hímzőmunkáról beszélve ismét egy szépség járul hozzá a legjobb megjelenéshez. A hímzéshez több szín választható, és a minták egy virág és egy pillangó, néhány további részlettel.

7. Mexikói hímzéstervezés csecsemőknek:

Mexikói hímzéstervezés babáknak

Ez egy rövid típusú lányok hímzett ruhakollekciója, amely ismét többszínű hímzett ruha. Ez lenne a valaha volt legjobb szerető ruha a kicsiknél, mivel az összes lényeges ötletet egyesítik a ruhán, hogy gyerekgyűjtemény legyen. Van egy csokor virágja, és néhány íve és formája, amelyeket az aranyosak szeretnek. Ez a ruha a mexikói bébi ruhák kategóriájába tartozik.

8. Kényelmes viselet hímzőszalag:

Kényelmes viseletű hímzőcipő

Ha egyszerű, de rendkívül kényelmes viseletet keres a gyerekeknek, akkor ezt kell választania. Ez a hímzett ruhatervezés a lányok számára az ingyenes méretű típus az extra méretű gyerekek számára. A félig fehér pamut anyag tökéletesen illeszkedik az ábrán látható színes hímzéshez. Ennek három negyedik ujja van, és a legtöbb szülő választja, akik mind a dizájnt, mind a kényelmi szintet keresik.

9. Lila hímzés Virág Design Frock:

Lila hímzés Virág Design Frock

Nagyon izgatott lenne, ha megnézné egy ilyen kollekciót, amely szatén anyagból készült patchwork és hűvös virágos hímzés az egész ruhában. Ez a tipikus nyugati hímzőruha viselet túlságosan módos és modern. Ujjatlan modell, lila árnyalatokkal kiemelve. Gyönyörű virágos hímzés arany zari szálban, lila tapintással. Összességében a gyerekek viselhetik ezt az egyedülálló indiai hímzett ruha kollekciót minden közelgő izgalmas partin.

A fentebb tárgyalt hímzőruhák gyűjteménye minden innovatív és egyedi. A modellek anyaga és kialakítása káprázatos és figyelemre méltó. Senki sem tagadná meg az ilyen típusú divatos divatos ruhákat kis hercegnőjének otthonában, akkor miért kellene ezt tennie? Adjon hozzá egyet ma gyermekének.