9 új és divatos szürke színű Frock kivitel

A Frock tervei napról napra változnak. Most új egyedi tervek érkeznek. Mindenki a ruhák élénk színeit részesíti előnyben. A szürke változás ehhez képest; az ilyen típusú textíliák kiegyensúlyozottan mutatják be a divatot. Csodálatos szürke színű ruhákat kapunk, ha semleges hangulatú divatválasztékot keresünk.

Legújabb és gyönyörű szürke színű békák nőknek és gyereklányoknak:

Nézze meg a legjobb szürke ruha mintákat.

1. Szürke virágos lány Frock:

Szürke virágos lány Frock

Ez egy szuper aranyos szürke színű ruha a gyereknek. Krepp anyagból készült, és nagyon könnyű. Parti viseletként viselheti őket. Aranyos megjelenést kölcsönöz, és mindenhol ragyoghat.

2. Szürke Anarkali Frock:

Szürke Anarkali Frock

Ez egy szürke Anarkali ruha nőknek. Ez egy gyönyörű megjelenésű ruha, amelyet bulikra és esküvőkre viselhet. Ez a szürke színű kivitel klasszikus megjelenést és nagyon kényelmes viseletet biztosít.

3. Designer Party Wear Frock:

Tervező Party Wear Frock

Ez egy nagyon jó szürke ruha a kicsinek. Ez egy kiváló ezüst szürke kombináció. Kombinálhatod ezüst haj íjjal és cipővel. Ez egy gyönyörű megjelenésű ruha a gyerekednek. Hagyja, hogy gyermeke sztár legyen a többi gyerek között, ha ezt a ruhát viseli.

4. Tea hosszúságú szürke Vintage Frock:

Tea hosszúságú szürke Vintage Frock

Ez egy elegáns szürke ruha egy nő számára. Ez egy tea hosszúságú A-vonalú sifon ruha. V -nyakú és redős öv kialakítással rendelkezik. Alkalmi viseletként használható. Ezzel a kiváló szürke ruhával feldobhatja megjelenését.

5. Női szürke hosszú béka:

Női szürke hosszú béka

Ez egy divatos szürke hosszú ruha nőknek. Alkalmas parti viseletre, és kiváló minőségű sifon anyagból készül. Ez a V -nyakú ujjatlan hosszú ruha gyöngyökkel és flitterekkel díszített. A-vonalú dizájn és klassz megjelenést kölcsönöz. Mindenki észreveszi öltözködési ízét, ha valami újat visel.

6. Grey Frock babáknak:

Grey Frock babáknak

Ez egy kiváló parti ruha babáknak. Ez a gyönyörű ujjatlan ruha poliészter anyagból készült. Fekete övvel rendelkezik, amely aranyosnak tűnik ezen a ruhán. A szürke anyagon apró fehér pöttyök is találhatók. Parti viseletként használhatod.

7. Anarkali Grey Frock draping:

Draping Anarkali Grey Frock

Ez a draping Anarkali ruha egy nagyon új design a nők számára. Hímzett pizsama jár hozzá. Ez a V -nyakú hímzett ruha poliészterből készült. Viselheti a partira és minden más alkalomra. Fokozza a stílusodat, és más leszel, mint mások, ha ezt a gyönyörű öltönyt viseled.

8. Grey Designer Winter Wear:

Szürke tervezői téli viselet

Ez egy kiváló szürke ruha egy nő számára. Gyapjú anyagból készült, kézzel készített ruha. Használhatja téli viseletként. Ez a kialakítás egyszerű, de stílusos megjelenést kölcsönöz. Viseljen vele harisnyát télen. Ez egy teljes ujjú hosszú ruha, két oldalsó zsebbel. Ezt bulikra és minden más alkalomra is viselheti.

9. Grey Designer Frock:

Szürke Designer Frock

Ez egy gyönyörű szürke ruha gyerekeknek. Kicsi gyermeked kényelmesen viselheti ezt az ujjatlan ruhát. Parti viseletként is használhatod, a felső részén pedig gyönyörű ezüstös kivitelben kapható. Net anyagból készült, ezért óvatosan bánjon vele mosás közben. Ez a ruha mindenki figyelmét felkelti. Tehát a gyereke minden partin sztár lesz.

Mindezek a formatervezések újak és divatosak. Kipróbálhatja őket a változásért, és minden szervezet elismerését érezheti divatérzékével kapcsolatban. Az öltözködési stílusod mutatja az egyensúlyodat.