A legjobb 9 szép csokor 8 éves kislánynak

A lányok szeretnek gyönyörű ruhákba és jelmezekbe öltözni, amelyek hercegnőkként csinosak. Ezeken a gyönyörű ruhákon kívül normál ruhákat is kap, amelyeket naponta lehet viselni, és tökéletes játékidő. Ezek általában pamut, így az anyag lélegző. Ez kényelmes viseletet biztosít a gyerekeknek.

Gyönyörű és modern Frocks 8 éves kislánynak:

Itt van egy lista a különböző stílusú ruhákról, amelyeket gyermeke számára választhat.

1. Red Lace Party Frock:

Red Lace Party Frock

Ez a 8 éves lányruha az, amire szüksége van egy félig hivatalos alkalomra. A piros csipke finom, és elöl piros hosszú szalag íjjal elegáns megjelenést kölcsönöz. A ruha fésűs széle tökéletes befejezése a szép ruhának. A kontrasztos színű bélés karaktert ad a ruhához.

2. Szalagavató ruha:

Báli ruha

Íme egy nagyon kifinomult báli ruha, amelyet hercegnője egy különleges napon viselhet. A hosszú ruhás ruha vékony csipkéből készült. Ujjatlan és V -nyakú stílus ez a ruha. Egy egyszerű, széles öv középen, fém reteszeléssel van kiemelve.

3. Roses Frock:

Roses Frock

Válassza ezt a kedves western stílusú parti ruhát 8 éves lánynak. Ennek a ruhának a bimbója tele van virágokkal, amelyek össze vannak varrva. A szoknya csillagszerű, fényes anyagból készült, hogy megkapja a divatos megjelenést. A nagy íj szaténszalagban is menő. Szerezd meg ezt a ruhát születésnapra vagy bármilyen különleges alkalomra. Ez szép kijelentés az esküvői fogadásra is.

4. Szatén A-vonalú ruha:

Szatén A-vonalú ruha

Tedd különlegessé a lányod születésnapját ezzel a szatén A-vonalú ruhával. Ez a doboz redős ruha magas nyakú és egyszerű. A két virág a derékon is aranyos kiegészítést jelent. A ruhát egyszínű színekben kaphatja, mint a bíbor és a lila.

5. Alacsony derék ruha:

Alacsony derék ruha

Íme egy 2 az 1 -ben ruha, amely Lycra -val és hálóval készült. Ennek a ruhának a teteje teljes ujjú, és Lycra -val készült. Egy szép nyomtatás az elején jó kijelentést tesz. Az alacsony derék hálóval és farmer színű béléssel készült. A szoknya sallangjai elegánsak és gyönyörűek.

6. Halter Neck Frock:

Halter Neck Frock

Válassza ezt a hűvös kötőfék nyakú 8 éves babaruhát gyermekének. A ruha pamut anyagból készült, így kényelmes. A ruha alsó fele fodrokkal van tele, és ez díszes megjelenést kölcsönöz. A kötőfék nyakát a nyak hátsó részén lehet megkötni.

7. 3 Layer Frock:

3 Layer Frock

Próbálja ki ezt a hűvös, háromrétegű ruhát gyermekének, amely széles rétegekkel készült. A ruha nagyon egyszerű, mégis elegánsnak tűnik. A kerek nyak flitterekkel van tele, hogy stílusos legyen. Ennek a flitteres stílusnak köszönhetően nem kell további kiegészítőket hozzáadnia a ruhához. Teljesnek tűnik, ahogy van.

8. Aszimmetrikus Frock:

Aszimmetrikus Frock

Válassza ezt az aszimmetrikus ruhát gyermeke számára. Ez a hosszú ruha 8 éves lány nagyon különbözik a normál ruháktól. A ruha elöl rövid, hátul hosszú. Szélein virágok tarkítják.

9. Kockás Frock:

Kockás Frock

Az egyik klasszikus stílus, amelyet gyermeke számára kínálhat, a kockás ruha. Ennek sima felsője és kockás szoknyája van. A tetején lévő gombok vonzóak és nagyok. Ugyanaz az anyag kockás gallér vonzást kölcsönöz a tetejének.

A 8 éves kislánynak szánt frikók elegánsak és stílusosak. Ezek a ruhák általában félruhák, amelyek alkalmanként viselhetők. A 8 éves lányok számára készült bikák lehetnek parti- vagy kényelmi viselet.