Frocks 1 éves kislánynak – 9 legjobb és gyönyörű minta

A babák aranyosnak tűnnek mindenféle ruhában, de aranyosságuk szép ruhákban pompázik. Ezek a ruhák imádnivalóvá és stílusossá teszik őket. Számos különböző típusú ruhát talál, amelyeket felvehet a baba számára. A színek is lenyűgözőek, és a felhasznált anyag kiváló a bőrükhöz.

Aranyos és modern Frocks 1 éves kislánynak képekkel:

Itt mutatunk néhány szép választást a ruhákhoz, amelyekkel a baba elegánsnak tűnhet.

1. Csipkefark 1 éves korig:

Csipke Frock 1 éveseknek

Ez egy lenyűgöző csipke 1 éves baba ruha, amely tökéletes a baba 1. születésnapjára. Választhat olyan színek közül, mint az őszibarack, rózsaszín vagy akár sárga. A csipke finom, a minta fodros nyakú. Az ujjak puha anyagból készültek, amely nem irritálja a babát.

2. Háló flitteres Frockkal:

Háló flitterekkel Frock

Válassza ezt a nyári ujjatlan ruhát babájának születésnapjára. Ez a születésnapi ruha 1 éves babának minden évszakban szép, mivel ujjatlan. A ruha alsó fele hálóanyagból készült, és flitterekkel díszített. Ez egy divatos megjelenést kölcsönöz, amely jól illik mindenféle bulihoz.

3. Ballroom Frock:

Bálterem Frock

Itt egy másik klassz ujjatlan ruha 1 éves kislánynak. Ez a ruha háló anyagból készült. A ruha alján lévő gyülekezők tele vannak, így ez úgy néz ki, mint egy bálterem. A ruhát gyönyörű virágok tarkítják, hogy kiváló megjelenést kölcsönözhessen.

4. Pöttyös és szalagok:

Pöttyös és szalagok

Ez a szép kijelentés egy éves baba ruha olyan szép, hogy azonnal beleszeret. A pöttyös mellény szalagrétegekkel egészül ki a ruha alján. A használt kontraszt színek pasztell színűek és jól néznek ki a kisbabákon. A tégely színei nem olyan jók a gyerekeknek, ezért ez a tökéletes ruha a gyereknek.

5. White Frock íjjal:

Fehér Frock íjjal

Válassza ezt a lenyűgöző fehér ruhát nagy rózsaszín masnival a baba nagy napjára. Ez az 1 éves gyerek parti viselete olyan egyszerű, mégis elegáns. A fehér szín nagyon kifinomultá teszi a ruhát. A derékvonal íja karaktert ad a ruhához. A mellényt gyöngyökkel fényesnek találja.

6. Fodros Frock babának:

Fodros Frock babának

A gyerekek aranyosnak és bújósnak tűnnek fodros ruhákban, amelyek tele vannak sallangokkal. Ez a gyönyörű piros ruha több réteg sallangból készült, amelyek hangerőt kölcsönöznek a ruhának. A középső íj is remek kijelentést tesz. Ez egy szép ruha lehet egy éves kislány számára.

7. Petal Frock for Baby:

Szirom Frock baba

A babaruhák egyik legújabb trendje a sziromruha. Ez a parti viselet 1 éves kislánynak nettó anyagból készült, amely varrott, mint egy ballonruha. A szoknya belső része körös -körül virágszirmokkal van tele. A baba nagyon elegáns lesz ebben a divatos ruhában születésnapra.

8. Back Bow Frock:

Back Bow Frock

Itt egy lenyűgöző, kifinomult ruha 1 éves lánynak. Ez a legkiválóbb minőségű csipkéből készül. Az egyszerű ruha vékony övvel rendelkezik. A ruha hátulja a kijelentések készítője. Ugyanabból a csipke anyagból készült nagy íjjal rendelkezik.

9. No 1 Lady Bug ruha:

No 1 Lady Bug ruha

Mi lehet jobb módja az 1. születésnapnak, mint egy ruha viselése, amelyen az 1 -es szám van nyomtatva. Ez a szép piros, fekete -fehér hölgy poloska ruha 1 -es számát a mellbimbó rögzíti. Ez a tervezőruha 1 éves kislánynak az, amire szüksége van ahhoz, hogy nyilatkozatot tegyen a parti napján.

A Frocks egyéves kislánynak csinos és lenyűgöző. Nagyon édessé teszik őket. Kipróbálhat néhány ruhát az online áruházban is; szerezze be kedvenc ruháját, amely biztosan megfelel a kislányának. Próbálja ki a textúrájú anyagot a ruhákban, szezonálisan.