Frocks 6 éves lánynak – szép és modern formatervezés

A Frocks nagyszerű szekrény kiegészítő minden 6 éves gyerek számára. Nagyon elegánsnak és csinosnak teszik a gyerekeket. A Frocks olyan ruhák, amelyek fellángolhatók, és ettől pezsgőnek tűnnek. Ruhákat kaphat minden alkalomra. Lehet szaténból vagy csipkéből a szertartásokhoz, vagy lehet pamutból és Lycrából nyári és játékidőben.

Legújabb és aranyos Frocks 6 éves kislánynak születésnapján és partiján:

Íme néhány csodálatos lehetőség a ruhákhoz, amelyeket megvásárolhat 6 éves lányának.

1. Pöttyös Frock:

Pöttyös Frock

A 6 éves lányruha szép módja annak, hogy a gyerek lenyűgöző legyen. Ennek a pöttyös ruhának a mellénye fehér anyagból készült. A pöttyök a ruha szoknyájában vannak. Az elülső szép íj nagyszerű kijelentést tesz. Gyermeke nagyon csinos lesz ezzel a ruhával.

2. Nyári ruha 6 évre:

Nyári ruha 6 évre

A nyár az egyszerű és kényelmes ruhák ideje. Ez a kedves 6 éves ruha pamut anyagból készült. Az egyszerű puff hüvely aranyosnak és finomnak tűnik. A hosszú ruha játéknak is kellemes. A hátsó szárny lenyűgözővé teheti a normál ruhát.

3. Átlátszó nyomtatott ruha:

Átlátszó nyomtatott ruha

Íme egy kellemes parti ruha 6 éves lánynak, amely átlátszó anyagból készült. Az anyagon virágnyomatok vannak, amelyek lenyűgözővé teszik. Ezt bármilyen partin viselheti, mivel ragyog. Az elülső rózsaszín öv és íj nagyon vonzó és szemet gyönyörködtető.

4. Net Frock gyöngyökkel:

Net Frock gyöngyökkel

Egy 6 éves babaruha látványos lehet a megfelelő anyaggal. Ez a lenyűgöző gesztenyebarna színű hálóruha minden partinak megfelelő. A ruha mellbimbója gyöngyökkel díszített, gyémánt mintával. A ruha derekán lévő fehér rózsák díszes megjelenést kölcsönöznek.

5. Csipke pezsgőspaprika:

Csipke Pezsgő Frock

Ez a pompás pezsgő színű csipke ruha éppen megfelelő a gyermekének. A hosszú ruha egy 6 éves lány számára csipkével és hálóval készült. A mellény csipkével, a szoknya hálóval van ellátva. A szoknya rétegekre van osztva csipke szegéllyel. Egy gyönyörű csipke felcsavart virág szép kiegészítője a ruhának.

6. Hercegnő ruha:

Hercegnő ruha

Tegye gyermekét hercegnőnek ebben a látványos, aszimmetrikus rétegű ruhában. A ruha hosszú ujjú, és tetején íjakkal van felszerelve. A gyöngyökkel ellátott virágok a míder részét képezik. Tegye teljessé a megjelenést egy valódi tiarával, hogy befejezze a hercegnő témát.

7. Állandó ráncok:

Állandó redők Froc

Itt egy hűvös U nyakú ruha a 6 éves gyermekének. Ez tartós redőkkel készült, és nagyon elegánsnak tűnik. A lila szín gyerekeknek is kiváló. Meg fogja találni a nyakat, amelyet gyöngyökkel és flitterekkel kell díszíteni, hogy divatos stílust alkosson.

8. Parti stílusú ruha:

Parti stílusú ruha

Ezek a menő parti stílusú ruhák nagyszerűek a 6 évesek számára. A ruhák Lycra mellényt és hálószoknyát tartalmaznak. Virágok és szalagok hangsúlyozzák a ruhát, hogy díszes legyen. Szerezze be ezeket olyan színekben, mint a fekete és a vörös, alapként pedig a fehér.

9. Fehér fodros ruha:

Fehér fodros ruha

Nézze meg ezt a rendkívüli fehér ruhát teljes fodrokkal. A fodrok varázslatos megjelenést kölcsönöznek, amelyet minden gyerek szeretni fog. Ezt a ruhát olyan színekben kaphatja, mint a fehér, rózsaszín, piros stb. Ez a ruha jól néz ki partikra és akár születésnapokra.

A Frocks a legjobb módja annak, hogy gyermeke elegáns legyen. Lehet szatén vagy pamut. Próbálja ki a különböző stílusokat és díszítéseket. A 6 éves lányok számára készült csizmák csinosak és finomak, és különlegessé teszik gyermekét.