Hogyan varrjuk össze a lépéseket otthonról lépésről lépésre?

Függetlenül attól, hogy milyen irányzat uralja a piacot, a nadrágok mindig is kerestek voltak, különböző színekkel és különböző mintákkal. Legyen nyár, tél vagy bármilyen alkalom, a ruhák a legjobb módja annak, hogy a baba a legjobb megjelenést nyújtsa. Kétségtelen, hogy nagyon stílusosnak tűnnek, mégis egyszerű elkészíteni. Emellett a ruhák árának emelkedése miatt a nők most az interneten keresik, hogyan kell összevarrni a ruhát, hogy megajándékozzák lányukat a legjobb otthon készített ruhával..

Gondolkodsz azon is, hogyan varrhatod a babaruhát? Íme néhány egyszerű módszer erre,

Frock varrás lépésről lépésre:

Lássuk, hogyan kell lépésről lépésre összevarrni az öltést.

1. Egyszerű Frock készítése:

Egyszerű Frock készítése

A varrási folyamat lépésről lépésre először az anyag kiválasztását igényli. Az egyszerű nadrágok általában pamut anyagból készülnek, amelyek bármilyen évszakban viselhetők. Ezzel együtt az anyagnak tartalmaznia kell néhány szatén szalagot, amelyek hasznosak lehetnek a ruha díszítésében.

Miután elkészült az anyag, a következő lépés az otthoni öltésvarráshoz a gyermek mérése. Megfelelő mérésekkel most meg kell készítenie a mintát a ruhán. Az anyagot félbehajthatja, és elkezdheti megjelölni az elvégzett méréseket. Vázlatjelzések a karlyuk vonalához, a mellkas vonalához, a ruha hosszához, a derékvonalhoz, a nyakkivágáshoz, a vállcsepphez, a hátsó nyakkivágáshoz és a végső huzathoz. Ha a minta teljesen meg van rajzolva, akkor itt az ideje a vágásnak. Ügyeljen arra, hogy az összes panelt kellő körültekintéssel vágja ki. Amikor az összes kartondarabot levágják, itt az ideje a szövetminták vágásának.

A ruha kézzel történő összevarrásának következő lépése az elülső oldal vágása. Vágja le az elülső nyak mintáját, és hajtsa végre nyitott hajtást. Következik a karlyuk -kötés, és a lapát. Ha mindez kész, akkor kezdje el varrni a ruhát a ruha minden levágott részének kombinálásával a varrógép segítségével. Győződjön meg arról, hogy az öltés közben legalább egy hüvelyk helyet hagyjon belül, hogy megváltoztassa a ruhát, ha szorosnak találja.

2. Hosszú fark varrása:

Hosszú Frock varrása

A hosszú ruhák voltak a leghasznosabb formák partikra és esküvőkre. És most otthon is összevarrhatja ugyanazt, egyszerűen követve ezt a hosszú ruhavarrási módszert. Ehhez is először meg kell dolgoznia azt az anyagot, amelybe a ruháját szeretné. A hosszú ruhákhoz általában hálót, szatént és különböző színes fűzőket használnak.

Az egyszerű ruhához hasonlóan először méréseket kell végezni, és fel kell készülni a minta levágására. Végezze el a méréseket egy kartonon, majd hajtsa össze, és tegye rá a hálóra, amelynek négyszeresen kell lennie. Ha elkészült, először vágja le a felső részt, és hasítsa fel a hátsó és az elülső végeket. Ezután egyszerűen vegye be a hátsó részt vágó anyag elegendő részét, és más egyenlő részeket is. Ügyeljen arra, hogy távolítsa el a hüvelyrészt a hátsó oldalról.

Ha minden alkatrész készen áll, a következő lépés a hosszú ruha összevarrása. A varrást a felső résszel kezdje, az alsó, majd a nyaki rész felé. Feltétlenül adjon hozzá néhány extra anyagot, amely segíthet a kívánt hibák elérésében, és óvatosan varrja össze a ruhát, hogy a háló ne hullik le varrás közben. Ha végre készen áll, hozzáadhat egy kis varázst a hosszú ruhához. A hosszú ruha különböző nyakkivitelét is kipróbálhatja.

3. Esernyővarró varrása:

Esernyővarró varrása

Az esernyőruha varrásának módja az interneten a legtöbbet keresett kérdés. Ez a ruha bármilyen anyagból készülhet, attól az alkalomtól függően, amikor fel akarja venni. Amikor esernyőruhát keres, egy dolgot szem előtt kell tartania, hogy a ruha több anyagot igényel, mint a normál ruha része körkörös vágást kapna, amely hibátlan lenne. Csak szerezze be a kívánt anyagot, és végezze el a szükséges méréseket.

Az esernyővágott ruha varrásának első lépése a minták papírra rajzolása. Ügyeljen arra, hogy az öltésmintát használja a pontos méréshez. Ezután hajtsa össze az anyagot hosszában és szélességében, hogy elhelyezze a testrész varrását, és jelölje meg az élrészt, és vágja le őket.

A következő lépés annak érdekében, hogyan kell otthon összevarrni a babaruhát, össze kell kötni a nyakrészt keresztdarabok segítségével. Ezt követően össze kell varrni az oldalsó ízületeket és az oldalakat is. Végezzen néhány vágást a hátsó oldalon, hogy rögzítse a horgokat az öltés után.

Végül tegye a papírt a ruhára, és vágja el úgy, hogy szélességben, majd hosszában összehajtja. Feltétlenül illessze össze a végeket úgy, hogy elvágja a széleket, mint az „a” és „e”, valamint az „a” és „f”, amelyek esernyő alakú görbét képeznek. Most jelölje meg a szélső részt, és vágja le nagyon óvatosan, hogy a redők kinyitásakor esernyő alakú fenekével fejezze be. Most csatlakoztassa az összes végét varrással, és a ruha készen áll. Hasonlóan választhat különböző nyakmintákat ebben a ruhában, mint más ruhák. Mindössze annyit kell tennie, hogy tartson néhány extra anyagot, amely tökéletes kör alakú esernyőformát biztosít.

A válasz arra, hogyan kell lépésről lépésre összevarrni egy ruhadarabot, a kiválasztott ruha mintájától vagy típusától függ. Néhány esetben szükség lehet a felső, hátsó, lefelé, oldalak, hüvelyek stb. Vágására, míg vannak olyan egyenes vágású nadrágok, amelyek egyetlen darabban vágnak le. Függetlenül attól, hogy milyen minta van, néhány varázst vagy mintát is hozzáadhat a ruhadarabhoz, amelyekhez további anyagokra is szükség lehet. Az összes közül a hosszú ruhatervezést tartják a legegyszerűbbnek.