Top 9 aranyos Qureshia Frocks babáknak

A Qureshia ruha annyira imádnivaló megjelenésű. Ezek azok a ruhák, amelyeket kifejezetten a hideg időjárásra készítenek. De a tavaszi és a nyári szezonban is használhatók. Olyan könnyű és kényelmes viselet azoknak az aranyos kislányoknak és fiatal korú gyerekeknek, akik szeretik az időjárást azokban a hideg napokban. Vannak különféle formatervezési minták, amelyek kreatívak. Széles körben alkalmazható újszülötteknél és csecsemőknél is, hogy érezzék a melegét.

A legújabb és gyönyörű Qureshia Frock minták a Kid Girl számára:

Nézzük meg a qureshia felsőruházat Top 9 modelljét.

1. Rózsaszín Qureshia Frocks tartozékokkal:

Rózsaszín Qureshia Frocks tartozékokkal

Itt található a qureshia ruha kiváló gyűjteménye, amely tiszta fehér és babarózsaszín árnyalatú. Tartozik hozzá egy tartozék, például hajpánt és aranyos csizma. Három közepes méretű, fehér színű rozettából áll, amelyek kiemelik a ruha szépségét. Ez egy ujjatlan ruha, amelynek szegélyei kontrasztos színűek a ruha testéhez képest.

2. Aranyos baba Qureshia Frock:

Aranyos Baby Qureshia Frock

A babának mindig szüksége van arra a rendkívüli kényelemre a hideg téli napokon, amelyre anélkül, hogy viselnie kellene ezeket a terjedelmes téli viseleteket. Szintén nem kényelmesek újszülöttjeink számára. Akkor ezek az emberek kipróbálhatják az ilyen típusú ujjú aranyos ruhákat újszülöttjeik számára. Itt a ruha nem túl bonyolult és egyszerű rátéttel rendelkezik. Saját kreativitásunk, hogy kiválaszthatjuk a kívánt árnyalatokat.

3. Többszínű baba Qureshia Frock virágokkal:

Többszínű baba Qureshia Frock virágokkal

Fedezze fel ezt a vadonatúj, többszínű qureshia baba ruhát egy éves kislánynak. Egyedi színei a rózsaszín, a sárga, a fehér, az őszibarack és a kék. Még a szürke árnyalat is megállja a helyét. Mellkas teteje előtt három rozettával rendelkezik kiemelőként. Szaténszalag anyagból készült, aranyos kis íja is van. Összességében ez a többszínű baba qureshia ruha ellopja a műsort, amikor a baba viseli.

4. Kreatív New Born Qureshia Frock:

Kreatív New Born Qureshia Frock

Itt jön a feltűnő sárga árnyalatú qureshia ruha design újszülött számára. Hatalmas fehér virágai vannak, zöld szirmai mellett, tapaszként. Belső kopással rendelkezik, és ujjatlan típusú. Ez a különleges ruha parti viseletként is viselhető, ugyanakkor rendkívül kényelmes viseletet biztosít a tavaszi szezonban is.

5. Újszülött Qureshia Frock télen:

Újszülött Qureshia Frock télen

Ez a káprázatos tengerzöld és rózsaszín árnyalatú újszülött qureshia design ruha. Annyira aranyos és apró, hogy kialakítása nagyon egyedi, és ujjatlan típus. Aranyos kis horgolt mintával rendelkezik, gondosan kötött a felső és a testrészein. Ez a kialakítás bármilyen különleges alkalomra könnyen viselhető anélkül, hogy megzavarná az aranyos kis újszülöttek kényelmes viseletét.

6. Feltűnő lila színű Qureshia Frock:

Feltűnő lila színű Qureshia Frock

Tekintse tekintetét erre a csodálatos kollekcióra, amely tiszta lila árnyalatú qureshia ruhát kínál csecsemő lányoknak. Ez a ruha egy fejpánt és egy csizma mellé tartozik. A fejpántján, a mellkasán és a csizmán hatalmas virág aláírása van. Az itt használt kontraszt szín világos lila árnyalat, amely különleges megjelenést kölcsönöz. Van egy öv is, amely puha, sima szatén szalag anyagból készült. Négyszögletes nyakú, ujjatlan típusú.

7. Mesmerizing Baby Qureshia Frock:

Lenyűgöző Baby Qureshia Frock

Most vessen egy pillantást erre a hipnotikus aranyos kis baba ruhára qureshia anyagból. Fejpánt és csizma is tartozik hozzá. A készlet annyira szép és aranyos, hogy bárki bármilyen alkalomra választhat ilyen lehetőséget újszülöttjei számára.

8. Pakisztáni Qureshia Baby Frock:

Pakisztáni Qureshia Baby Frock

Kétségtelen, hogy az újszülöttje lenne a vonzás központja, ha a qureshia ruhák ilyen vadonatúj kollekcióját viseli. Apró kis ujja van, amely tökéletes kialakítású és négyzet alakú nyakú. A ruha teste lenyűgöző tervezői modellel kötött, és a ruha szegélye is egyedi mintázatú. Ez az egész öltözék egy pakisztáni modellre épül.

9. Ujjatlan Qureshia Baby Frock:

Ujjatlan Qureshia Baby Frock

Végül, de nem utolsósorban, nézze meg ezt a pompás keveréket és a szürke és rózsaszín árnyalatú qureshia baba ruha kombinációját. Ez egy ujjatlan típusú ruha, és széles négyzet alakú nyakmintával rendelkezik. A tetején a rozettás dizájn jellegzetes modellje található, amely rendkívül magas megjelenést kölcsönöz. 1-2 éves csecsemők viselhetik.

Így elképzelése lehet a qureshia -ruhák modelljeiről, amelyeket csecsemők és legfeljebb 3 éves csecsemők viselhetnek. Az ilyen típusú ruhák különböző aranyos árnyalatokban, aranyos mintákkal érkeznek. Megnézheti ezeket a Top 9 modelleket, és kiválaszthatja kedvencét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80