15 elbűvölő tervezői függöny házhoz

A függönyökre mindig nagy a kereslet, mivel hajlamosak felemelni és gazdagítani a szobát. A tervezők mindig lenyűgöző ötletekkel állnak elő a függönystílusok újrateremtésére. Lenyűgöző dizájnnal és élénk színekkel, valamint lágy színekkel rendelkeznek a szoba dekorációjával. A tervezői függönyök sokféle kivitelben, színben, mintában kaphatók, amelyek nagyon kecsesek és elegánsak.

Legújabb & A legjobb tervezői függönyök otthonra:

Az alábbiakban felsorolunk néhány luxus designer függönyfajtát, amelyek segítenek megtalálni az otthonának megfelelőt.

1. Narancssárga kagylófüggönyök:

Ez egy élénk narancssárga, fehér és barna fésűkagyló stílusú függöny. Három szintje és egy pólusa van. A boltozatnak három fésűkagylója van, réteges narancs, barna és narancs. Az első szint a fehér, félig átlátszó, narancssárga virágokkal. A következő réteg a narancssárga, az utolsó pedig a barna. Szerezd meg ezt a klasszikus darabot, amely tökéletesen szabott.

2. Kék selyem tervezőfüggöny:

Csodálatosan kidolgozott kék selyem tervezőfüggöny. A hüvely háromszög alakú, háromszög alakú munkával. A háromszög varrott minden csúcsán kerek gyöngy díszítésre szolgál. Ez a valance az egyébként sima függöny fénypontja. Bojtjai vannak a függönykötőkhöz.

3. Fehér és sárga tervezőfüggöny:

Próbálja ki ezt az egyszerű, de klasszikus függönydekorációt olyan alkalmakra, mint az eljegyzések vagy esküvők. A fehér háttér előtt sárga panelek vannak lógva. Az alternatív sárga paneleket rögzítik, és virágcsokrot helyeznek az összeillesztés pontjára. A szín tükrözi a fényt, és világosabbá teszi a teret.

4. Puszta tervezői függöny:

Ez egy csodálatos puszta függöny, amely a vonzás központja az olyan funkciókhoz, mint a szál-szertartás, az elnevezési ceremónia, az eljegyzések, az esküvők és egyéb funkciók. Ez a függöny puszta varázslatos hangulatot teremt. Egyik oldalán gyönyörű kagyló van, fehér és sárga kombinációban. A középső réteg ereszkedő vágással, gyönyörű szatén csipke béléssel rendelkezik.

5. Fekete -fehér tervezői függöny:

A klasszikus fekete -fehér kombinált függöny biztosan illeszkedik a nappali dekorációjához. A réteg összesen négy panelt tartalmaz – két fekete és két fehér. A fekete panelek simaak, míg a fehérre csodálatos fekete virágok vannak nyomtatva. A boltozat fehér, virágokkal és alsó háromszög alakú fekete darabokkal varrva.

6. Tervező kék és fehér selyemfüggöny:

Ez a függöny biztosan csillogást kölcsönöz a hálószobának. Ez az elegáns kendő nagy gondossággal van varrva, hogy elbűvölő hatást keltsen. A póló gyönyörűen megtervezett, kombinálva a kék, fehér és egy extra fehér kendővel, kék virágokkal. Ez egy kétszintű függöny, az egyik réteg sima fehér, a másik kék, fehér szegéllyel.

7. Elegáns krémtervező függönyszövet:

Ez egy teljesen varázslatos krémszínű függönytervező függöny, amely felülmúlhatatlan hatást kelt otthonában. Nagyon kevesebb a varrás. A sima dizájnos függönyszövetet csak a függönyrúd köré akasztják, hogy fésűkagyló hatást keltsen. A padlóhosszú függöny két szintből áll, az első réteg csak egy sima, fehér átlátszó.

8. Lila tervezőfüggöny:

Íme egy fantasztikus lila dizájnfüggöny, amelyet tökéletesen a nappaliba szabtak. Két szintes, panelekkel és dupla mérleggel rendelkezik. Az egyik hüvely lila virágokkal van nyomtatva, és a függönypanelen lapos, a sima lila pedig egyetlen kagyló. A sima réteg világos rózsaszín színű, csipke anyagból, hímzéssel az alján. Összesen négy panel található – kettő nyomtatott és két sima.

9. Krémtervező függöny:

Itt van egy másik egyedi függöny kialakítás, amely sok sallanggal érkezik. Ennek az ablakfüggönynek a sarka a fele a réteg hosszának. A fodros összegyűjtés a varrat és a réteg belső végei körül van varrva. Mindkét végén két nagy íjat varrnak úgy, hogy a boltozatot a réteghez rögzítsék.

10. Tervező konyhafüggöny:

Ez az egyik könnyen elkészíthető függöny, amely biztosan tervezői hatást kelt. A függönyszövetet csak úgy borítják a rúdra, hogy mindkét oldalán egyenlő legyen. Vannak szövetrögzítők, amelyek a függöny fölött lógnak a rúdon, hogy szabályozzák a függöny magasságát, hogy beengedjék a napfényt. A szalagok tépőzárasak, így állítható a magasság. Ez az egyedi tervezőfüggöny minden szemet nyitva hagy.

11. Tervezői fürdőszobai függönyök:

Ez egy szép kék színű designer fürdőszobai szett. A függönyök szép fésűs, világoskék színűek, fehér fodrosak, kék csíkokkal. A fürdőszoba ablaka is hasonló kagylóval rendelkezik. Az összes piperecikkekkel ellátott asztalt csíkos függöny borítja, amelynek fejrésze sima kék, és alján sallang.

12. Tervezői zuhanyfüggönyök a fürdőszobához:

Ez egy teljesen divatos designer függöny a fürdőszobában. Kétrétegű peremmel rendelkezik, fésűvel és arany csipkével díszítve. A szinteken vannak kötések, amelyeket szintén hasonló arany csipke szegélyez.

13. Dupla hímzett csipkefüggöny:

Egy fantasztikus függöny, amely befogadja a szállodákat, otthonokat és kávézókat. Két rétegű, egy csipkével és egy bársony / szaténnal. A másodikat az erős napsugárzás megakadályozására használják. A póló gyönyörűen varrott, és egyetlen kagyló. Az egész függöny szép virágos hímzéssel van ellátva.

14. Arab tervezői függönytervek:

Az arabok nagyon híresek arról, hogy egzotikus mintákat készítenek függönyükhöz. Az arab stílusú függönyök meleg színekben kaphatók, mint a királykék, limezöld, cseresznye vörös, amelyek szintén erős színek. Ebben a stílusban a kisméretű szőnyegek a függöny alá vannak akasztva. A párna és a függöny bársonyból készült. A kocka szegélyén arany színű rojtos csipke van varrva.

15. Domború szürke tervezőfüggöny:

Ez a fajta függöny alkalmas öböl stílusú ablakokhoz. A készlet a főfüggönyből, a puszta függönyből, két függönyből és két kötélből áll. Szép bojtja van, amelyek két zöld árnyalatból állnak. Ennek a szürke dizájnfüggönynek a fő része domború, virágmintás.

Mindig válassza a könnyen karbantartható függönyöket. A dekorációhoz illeszkedő színkombinációval is növelheti szobája szépségét. Kiváló minőségű szövetből válogatott színű és hosszúságú függönyöket készíthet. Kezdje tehát a csábító minták és színek kiválasztását. A függönyökben általában használt anyagok tömör pamut, poli selyem, bársony, szatén, háló, csipke stb.