15 lenyűgöző zuhanyfüggöny új kialakításban

A zuhanyfüggöny minden háztartásban a fürdőszoba alapvető szükséglete. A háztartás többi szobájához hasonlóan a fürdőszobának is megfelelő dekorációra van szüksége, és karban kell tartania, hogy rendben és tisztán nézzen ki. Tehát mielőtt eldöntené, hogy zuhanyfüggönyöket választ, bizonyos szempontokat kell figyelembe venni, például a költségvetést, a karbantartást, a fürdőszoba méretét és a fürdőszobai kiegészítőket.

Legújabb & Aranyos zuhanyfüggönyök képekkel:

A top 15 zuhanyfüggöny bemutatja a piac legválasztékosabb zuhanyfüggönyét.

1. Karácsonyi zuhanyfüggönyök:

100% -ban vízálló poliészter anyagból készült, és nem szükséges bélés. Stílusosan megtervezett képekkel is rendelkezik. A karácsonyi zuhanyfüggönyöket úgy tervezték, hogy illeszkedjenek bármilyen szabványos kádhoz, és megakadályozzák a víz kifröccsenését a zuhanykabinból. Rozsdaálló fém tömítéssel és 12 kiváló minőségű műanyag kampóval rendelkezik. Könnyen tisztítható és gépben mosható.

2. Virágos szövött zuhanyfüggöny:

Ez a rózsaszín megfordítható, egymásba fonódó fürdőszobai zuhanyfüggöny 100% poliészter anyagból készült és könnyű. Az elegáns, merész mintázatú függöny 12 rozsdaálló fémszemmel rendelkezik, megerősített felső fejjel. Célszerű bélés felhelyezése. Könnyen tisztítható és mosógépben mosható.

3. Organikus kender zuhanyfüggönyök:

A környezetbarát egyedi zuhanyfüggönyök 100% -ban természetes kenderszálból készülnek. Különlegessége a kézzel készített organikus makramé gyűrűk természetes fa záródással. Mérgező anyagok és vegyszerek kibocsátása nulla, miközben forró vízzel érintkezik. Nincs szükség műanyag bélésre, mivel megakadályozza a víz kifröccsenését, gyorsan megszárad a levegő, és ellenáll a penésznek és a baktériumoknak.

4. Valentine különleges zuhanyfüggöny:

A szerelem a levegőben van ezzel a kiváló minőségű környezetbarát és tartós PVA zuhanyfüggönyvel. Ez egy vízálló szövet, speciális eljárással, szagtalan és könnyen tisztítható nedves ruhával letörölve. 100% penész/penészálló és antibakteriális. Ezek a dekoratív fürdőszobai zuhanyfüggönyök 12 tömítéssel vannak ellátva, így könnyen eloszlathatók fürdő után vagy szárítás után.

5. Selyemzuhanyfüggöny utánzat:

Ez a gyönyörű jacquard szőtt dekoratív minta semleges kék és szürke árnyalatokkal könnyen összehangolható a fürdőszobai kiegészítőkkel, és egy kis eleganciát kölcsönöz a fürdőszobának. Ez az imitált selyem dizájn zuhanyfüggöny 100% poliészter anyagból készült, a brokát dizájn pedig masszív felsővel, fűzőlyukakkal és 12 rozsdamentes kampóval van kiegészítve.

6. Luxus zuhanyfüggöny:

A fehér virágos dekoratív zuhanyfüggönyök tartós, vízálló EVA anyagból készültek, és PVC -mentesek. Ezek a fürdőszobai zuhanyfüggönyök védőburkolatként is használhatók. A függönypanel rozsdamentes tömítéssel, 12 kampóval és 3 mágnessel rendelkezik, amelyek a helyükön tarthatók. Antibakteriális, víz- és penészálló. Tartós és egyszerűen törölje le, és gyorsan szárad.

7. Horog nélküli „osztott gyűrűs” zuhanyfüggönyök:

Ez az ötletes, ultramodern, horog nélküli zuhanyfüggöny problémamentes „osztott gyűrűs” kialakítást kínál, beépített ívelt gyűrűkkel, közvetlenül a zuhanyrúd felett, és a függöny 100% poliészter anyagból készült, elegáns szalag részletekkel és áttetsző ablak, amely beengedi a fényt a fürdőkamrába. Víz és penészálló béléssel rendelkezik.

8. Spa pamut zuhanyfüggönyök:

Ez a fehér egyszínű, esztétikailag egyszerű, mégis elegáns függöny poliészter keverék pamutból készült, durva textúrájú, bőségesen ellenőrzött mintával. Ez az elegáns fürdőfüggöny a permetet és a fröccsenő vizet tartja a kádban. Az extra hosszú zuhanyfüggöny megerősített élekkel és fém tömítéssel rendelkezik a tetején. Ehhez bélés használata javasolt.

9. Vadon élő állatoknak megfelelő zuhanyfüggönyök:

Ez az exkluzív, 100% -ban perkale pamut zuhanyfüggöny új gyratát hozna a gyermek fürdőszobájába szarvasok, róka, nyúl, bagoly, mosómedve ellenében. Célszerű ezt a percale szövet zuhanyfüggönyt béléssel használni. A felső részén horgok vannak, amelyek a horgoknál fogva felakaszthatók. Könnyen ápolható és mosógépben mosható.

10. Tartós vinil zuhanyfüggönyök:

Tartós, időjárásálló és 100% -ban környezetbarát, vinil fürdőszobai zuhanyfüggöny, nem bocsát ki kellemetlen szagot vízzel érintkezve. Ez a félig átlátszó anyag nyomtatott lila virágokkal díszített, antibakteriális és a penészgomba-ellenálló penész nedves ruhával tisztítható. 12 rozsdaálló fém tömítéssel és 12 C típusú horoggal érkezik.

11. Csíkos zuhanyfüggöny Cum Liner:

A fürdőszobai zuhanyfüggönyök 100% -ban vízálló és mosható poliészter anyagból készültek. A vízálló felületén gördülő vízcseppek eltávolítják a port és a szennyeződést, és megakadályozzák, hogy a víz minden irányba fröccsenjen. Környezetbarát, kémiai szag nélkül, ellenáll a penésznek és a penésznek. A függöny zuhanyozás után letörölhető.

12. Álcázott zuhanyfüggöny:

Ezek a Camouflage fürdőszobai zuhanyfüggönyök egy szürke keményfa álcát asszimiláltak világosabb és semleges tónusokkal, levelek és kéreg lágy szürke alapon. Ez a poliészter keverékű percale függöny vinil bélést tartalmaz. Tökéletes fedést biztosít a fürdőhelyednek. Könnyen ápolható és mosógépben mosható.

13. Tervező zuhanyfüggöny:

Ez a többszínű dizájn zuhanyfüggöny vastag pamutszövetre van nyomtatva. Tengerpartot hoz a fürdőszobába. Add hozzá szikrát a fürdőhelyedhez, és adj hozzá modern érzést. Ez a függönypanel 12 horoghoroglyukkal rendelkezik. Gondozása egyszerű, mossa le gépben, és használja béléssel.

14. Kézzel festett hűvös zuhanyfüggönyök:

Ez a rózsaszín virágos, kiváló minőségű PVC fürdőszobai zuhanyfüggöny stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Ez egy vonzó módja annak, hogy elkülönítse a fürdőszobát és a szekrényt. A PVC szövet anyaga vízálló és könnyen karbantartható. A hűvös kialakítás frissen tartja a hangulatát zuhanyzás közben.

15. Kockás zuhanyfüggönyök:

Ez az átlátszó, fehér kockás, világos luxus fürdőszobai függöny fényűző megjelenést kölcsönöz a fürdőtérnek. Ez a tartós, átlátszó PVC anyagból készült, gyönyörű vízálló hosszú zuhanyfüggöny könnyen tisztítható és mosható. 12 akasztóval rendelkezik. Ez a kavicsos kialakítás tökéletes megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának.

Különböző zuhanyfüggönyök kerültek piacra a szövetek, színek és méretek széles választékával, hogy illeszkedjenek bármilyen stílusú „n” dekorációhoz, és ne felejtsék el fürdőszobája kiegészítőit. A fürdőszobai zuhanyfüggönyök nemcsak javítják a fürdőszoba megjelenését, hanem funkcionálisak is. A többi szobához hasonlóan a fürdőszobája is központi szerepet játszik, és az ember mindig azt akarja, hogy elegáns és elegáns legyen.