9 gyönyörű és legjobb hímzett függöny képekkel

A függönyöket mindig úgy tartották, hogy egy lépéssel tovább szépítik a ház szobáját. Nemcsak megvédik a szobákat a nagy napsugárzástól, hanem magánéletet is kínálnak. A függönyök is kecses megjelenést kölcsönöznek otthonának. Különféle függönyök léteznek – sima, nyomtatott, hímzett, applikált stb. Mindegyiknek megvan a maga kecsessége és eleganciája.

Legújabb hímzett függönyök különböző formákban:

Íme néhány minta, amely különböző típusú hímzett függönyöket mutat be.

1. Bézs hímzett függöny:

Ez egy bézs színű modern hímzett függöny. Színes függönyök vannak rajta hímezve. Ez a bézs függöny elegáns megjelenést kölcsönöz a szobának. A függöny anyaga lenvászon, amely kiváló minőségű és környezetbarát. Ez a függöny 50-60% -ig sötétítheti a helyiséget.

2. Pezsgő kék virágos hímzett függöny:

A pezsgő kék hímzett függöny kecses megjelenésű. Hímzett és dombornyomott virágmintákkal rendelkezik. Két szintje van, amelyek közül az egyik áttört puszta függöny, amely kiváló hímzőmunkával rendelkezik. A puszta függönyszövet puha és sima. A második réteg poliészterből készült & pamut anyag, amely környezetbarát és bőrbarát. A függöny jól szigetelt és csökkenti a zajt is.

3. Rózsa hímzett ablakfüggöny:

Ez egy hímzett ablakfüggöny, amely kötött árnyalatú. Ezek a függönyök gyönyörű és bonyolult virágokkal rendelkeznek, zöld babérlevéllel hímezve. Könnyen karbantarthatók és mosógépben moshatók. A boltozat vágott munkát szegélyezett hímzéssel. A lekötések állíthatók, hogy szabályozzák a szobába eső fényt.

4. Hímzett vászonfüggöny:

Ezek az ágyneműk, amelyek simaak és jó szövésűek. Mesés környezetet teremt, továbbá kiszűri a káros napsugarakat és csökkenti a zajt. Ezek a függönyök jól mutatnak a hálószobában és a nappaliban. Az alján egy szép kék hímzőmunka található, amely megjelenést kölcsönöz a kendőnek. A mellékelt fém tömítések rozsdaállóak.

5. Római hímzett ablakfüggönyök:

Ezek római típusú hímzett fehér függönyök. Nagyon jól kiegészítik a lapos ablakokat. Van egy létraöv, amely a redőnyhöz hasonlóan beállítja a magasságot. 100% poliészter anyagból készült, gyönyörű virágos hímzéssel a szegélyeken. Szegélyesen vágott munkával rendelkezik, amely fodros hatást kelt.

6. Fehér hímzett selyemfüggöny:

Ezt a fehér, hímzett függönyt biztosan kapja szobájába. Nagyon egyediek és fényűzők. Ez a fehér, hímzett puszta függöny fehér selyemszállal ellátott hímzéssel csillogást kölcsönöz. Ezenkívül gazdaságosak és könnyen kezelhetők. Átengedik a fényt, de továbbra is hűvösnek és kellemesnek tartják a szobát.

7. Bézs színű hímzett függönyök:

Ez az egyik függöny, amit soha nem fogsz elengedni. Nagyon jól illik azokhoz a helyiségekhez, amelyek fából készült bútorokkal vannak csiszolva, barna vagy fehér színű bútorokkal. Önszínezett hímzőmunkája elbűvölő hatást kölcsönöz, és arculatot kölcsönöz a helyiségnek, így elegánsnak tűnik.

8. Pamut hímzett függönyök:

Itt egy csodálatos pamut hímzett függöny. Kézzel készített hímzett függönyök, amelyekben gyapjúszálat használnak a legénység hímzéséhez. A függönyszövet nehéz és vastag tiszta pamut, kidolgozott hímzéssel.

9. Krémhímzett függönyök:

Ez egy igazán fényűző krémszínű függöny. Csodálatosan gazdag és feltűnő vörös hímzett virágai vannak. A virágot vonzóbbá teszi a közepén varrott gyönyörű gyöngy. A fejléc redős típusú. Ez is egy szép piros és fehér gyöngy nyakkendő, és ez ad puszta szépséget a függöny.

A függönyök többféleképpen használhatók – szabályozzák a közvetlen napfényt, amely néha irritáló is lehet, felerősítik otthonának szépségét, hűvösen tartják a szobákat, és megőrzik az otthon magánéletét, megakadályozva, hogy a kívülállók beláthassanak. Mindezek miatt megfelelő függönyt kell választanunk, amely minden követelménynek megfelel.