9 gyönyörű és legjobb szabadtéri függöny otthonra

A függönyök nemcsak szépítik a szobákat, hanem magánéletet is biztosítanak. Ha szerencséje van egy nyitott területtel, például terasszal, hátsó udvarral, verandával, erkéllyel vagy terasszal, akkor a szabadtéri függönyök döntő szerepet játszanak a magánélet biztosításában, miközben barátokkal buliznak vagy csak pihennek a családdal.

A legújabb és védő kültéri függönytervek az Ön házához:

A 9 legjobb kültéri függöny változatai lehetőséget adnak arra, hogy felvegye az igényeinek és a költségvetésének megfelelőt,

1. Összecsukható bambusz függöny:

Ez a könnyen csúsztatható beltéri/kültéri függönypanel minden természetes bambuszlemezből készül, 1 hüvelykes polipropilén szegéllyel. Minden panel mérete 40 ”, és 6 rozsdaálló rozsdamentes acél gyűrűre lóg. Ez a gyönyörű szabadtéri veranda függöny nemcsak megvédi Önt az erős napfénytől, hanem magánéletet is biztosít.

2. Árnyas sarok sötétség nélkül:

6 láb szabadtéri akkus hengerárnyék kötött, lélegző polietilén szövetből készül, amely az UV -sugarak 90% -át elzárja anélkül, hogy a területet elsötétítené. Lehetővé teszik a hő és a páratartalom távozását, és segítenek megőrizni az energiát a szoba hűtési költségeinek csökkentésével. Ezek a külső teraszfüggönyök gyermekbiztos tengelykapcsoló görgős mechanizmussal rendelkeznek, és ellenállnak a penésznek, a gombának és a penésznek.

3. Kültéri vászonfüggönyök:

Ezek a vonzó vászonfüggönyök akril keverékből készülnek, nagy teherbírásúak, ugyanakkor könnyűek, vastagságuk 0,25 ”. A színtartó anyagból készült, puha a pamutszövet. Ezek a külső függönyök ellenállnak a foltoknak, a penésznek, a rothadásnak és a penésznek. Az időjárásálló nikkelezett tömítések könnyedén csúsznak, megkönnyítve a manőverezést.

4. Solar Shade a természet szerelmeseinek:

Élvezze a csendes pillanatokat a napsütéses napokon a szintetikus szál napelemes árnyalatain keresztül. Az UV sugárzás 85%-os gátlásával drasztikusan csökkenti a felgyülemlett hőt és a bútorok elhalványulását. Ezek a kültéri erkélyfüggönyök fémkeretre szerelhetők, az alján lévő rögzítőgyűrűk pedig stabilitást biztosítanak. Tisztításához öblítse le vízzel és hagyja megszáradni.

5. Puszta teraszfüggönyök:

Az ideális választás a kilátás és a magánélet élvezetéhez ezek a puha, könnyű, puszta függönyök, 100% puha poliészterből. Fényállóak és időjárás- és penészállóak. Az univerzális fülhurkok könnyen illeszkednek bármilyen függönyrúdhoz. Ezek a fehér kültéri függönyök tökéletesek ahhoz, hogy mesés megjelenést kölcsönözzenek kertjének, hátsó udvarának, teraszának vagy verandájának.

6. Varázslatos mágneses rögzítő függöny:

Ezek a kéz nélküli mágneses hálófüggönyök lehetővé teszik, hogy Ön vagy kedvencei átmenjenek rajta, de a rovarok nem. Élvezze a hűvös szellőt, és felejtse el a bosszantó hibákat. Az erős mágnesek segítenek bezárni az ajtó hálóját mögötted. Ezek a külső teraszfüggönyök mágneses hüvelykujjakkal vannak ellátva a közepén a gyors automatikus zárás érdekében, és az oldalakat ragasztószalaggal rögzítik az ajtókerethez.

7. Vízálló teraszfüggönyök:

Vízálló függöny, ideális választás verandákhoz, teraszokhoz, erkélyekhez, hogy egy kis magánéletet biztosítson. A vízálló kültéri függönyök PU bevonatú poliészter anyagból készülnek. A vonzó jellemzője a rugalmas reteszelőrendszer, amely megakadályozza, hogy szélben fújjon. A fából készült dekoratív gombok a füleken vannak összevarrva.

8. Kiváló adatvédelmi kerítés:

Alakítsa teraszát vagy kerti területét kültéri szobává tartós, vízálló, 300 g / m2 átmérőjű poliészter szövetből, hogy árnyékot és meghitt lakóteret biztosítson a szabadban. Világosak, penész és nedvességállóak. A külső teraszfüggönyök megfelelő rögzítésekkel és rozsdamentes bronz horonyszemekkel vannak ellátva.

9. PVC szalagfüggönyök:

A PVC szalagfüggönyök a legjobb választás iskolák és óvodák számára. Ezek a külső függönyök szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a belső hőmérséklet fenntartásában, megakadályozva a külső hideg levegőt. Csökkentik a zajszintet, így fenntartják a nyugodt és csendes környezetet.

A szabadtéri függönyök rugalmasságot biztosítanak számunkra, hogy a nyitott teret bármilyen eseményre átalakíthatjuk, személyessé és priváttá téve azt, legyen az buli, csendes sarok a pihenésre vagy csak lustálkodás a családtagokkal. A 9 legjobb kültéri függöny teljesen új ablakot nyit meg a különböző függönyökből, hogy különleges rést hozzon létre az Ön számára.