9 gyönyörű és modern függönykészlet otthonra

Minden háziasszony azt akarja, hogy a háza szép és vonzó legyen. Gyakran vásárol exkluzív dolgokat, és egyedivé teszi otthonát. A függöny az egyik olyan dolog, amelyet gyakran vásárol, mivel szépítik az otthont. A függönyök kiválasztásakor óvatosnak kell lenni a stílus, a minta, a szín és számos egyéb szempont kiválasztásakor.

A legújabb és vonzó függönykészletek mintákkal:

Íme néhány minta, amelyek segíthetnek kiválasztani az otthonának megfelelőt.

1. Grafikus vasmunka minta:

Itt a lehetőség a szobák frissítésére! Ez a teljes hosszúságú függöny grafikus vas munkamintával biztosan modern megjelenést kölcsönöz szobáinak. Ezt többféle opcióval is fel lehet akasztani, például – rúdzseb, gyűrűs csipesz. Könnyen karbantarthatók, mivel poliészter pamut keverék anyagból készülnek, ami szintén nagyon tartós. Ezt fel lehet akasztani a nappaliba, a hálószobába vagy akár az irodába.

2. Csipke függöny valance -el:

Ez egy szép csipke ablakfüggöny, amely rendkívül kifinomult megjelenést kölcsönöz minden helyiségnek. Ez a függöny csipkéből készült, és szép virágos dizájnnal rendelkezik. A függöny is hozzátartozik, amely szépséget kölcsönöz a függönynek. Rúdzsebbel rendelkezik, amely megkönnyíti a felakasztást. Szép bojtok lógnak a páncélszekrényből, és extra csodát tesznek. Poliészterből készült, mosógépben mosható.

3. Pixar autófüggöny készlet:

Aranyos teljes függönykészlet a gyerekszobába. Fényes rajzfilmje van a Pixar Car -ról, és biztosan megjeleníti a gyerek huncut természetét. Hálószobai függöny, paplanhuzat, ágynemű és párnahuzat tartozik hozzá. Ez egy teljes készlet, amely színes és szemtelen megjelenést kölcsönöz gyermeke szobájának.

4. Sötét függönyök:

Vannak emberek, akik a sötétebb árnyalatokat részesítik előnyben a függönyökben, hogy megakadályozzák a túlzott napfényt a nyári délután folyamán. Íme egy csodálatos minta sötétítőfüggöny készlet. A tetején összegyűlik, hogy fodros megjelenést kölcsönözzön, az alja pedig enyhe hangulatot kölcsönöz. Gyűrűk segítségével felakasztható a rúdra. Ez egy hosszú stílusú függöny, extra hosszú, és nagyon szépen esik a padlóra.

5. Hímzett konyhafüggöny kávényomattal:

Csinos függönykészlet, amely felemeli a konyhát. Gyönyörű virág- és kávéscsésze hímzéssel rendelkezik a póluson és a rétegen. Hideg vízben mosható gépben, mivel 100% poliészterből készült. Ezt alacsony hőmérsékleten lehet vasalni.

6. Kockás konyhaablakfüggöny:

Az ilyen ablakfüggönyök friss megjelenést kölcsönöznek a konyhának. Karcsú és kicsi. Pamut és poliészter anyagból készült, könnyen mosható és karbantartható. Függönyhorgok vagy gyűrűk segítségével felakasztható a rúdra.

7. Hármas vízesésfüggöny:

Ez a függöny tökéletes ahhoz, hogy az ablakod műalkotásnak tűnjön. Két panellel rendelkezik, amelyekhez csatolt perem tartozik. A stílus és a szövet egyaránt elegáns. A boltozat többrétegű hatással rendelkezik, és a végén rojtok vannak. Szabványos illeszkedéssel rendelkezik. Nagyon jól kiegészíti a szoba dekorációját.

8. Többszínű Zebra Print zuhanyfüggöny:

Ez egy csodálatos függöny az állatok szerelmeseinek. A Függöny csodálatos 3D nyomtatott színes zebrával rendelkezik. Van hozzá illő padlószőnyeg is. Mind a szőnyeg, mind a függöny vízálló és könnyen kezelhető. A függöny hosszú és jól lefedi a területet. Fém rozsdaálló gyűrűkkel is rendelkezik.

9. Fancy sötét lila nappali függöny:

Csodálatos és kecses háromrétegű nappali függöny szett. A legfelső a póló, amely szatén anyagból készült, finom vágással és virághímzéssel. A középső réteg háló, szép virágokkal a közepén és a szegélyen. Az utolsó réteg sima szaténból készült, minta és hímzés nélkül. Sötétítőfüggönyként is használható a napfény elzárására – csak az összes réteg lehúzásával.

A szoba függönyökkel vagy ablakfedőkkel van felszerelve. Kiválaszthatja a megfelelőt a különböző színek és textúrák közül, amelyek megfelelnek a stílusnak és a költségvetésnek. Sötét függönyök a hatékony napsugárzás elkerüléséhez, romantikusak az előszobába vagy a hálószobába, átlátszó függönyök, amelyek elegendő fényt engednek be, ezért lépjen tovább, hogy otthonának megfelelőt tegyen, és stílusossá tegye.