9 gyönyörű zöld függöny tervezés új házhoz

A zöld olyan szín, amely pozitivitással jár. Amikor a ház vagy az iroda belső terét zöld színű díszek díszítik, termékenységet, pozitív energiát és megélhetést hoznak a környező környezetbe, vagy mondjuk az otthonba. Más kiegészítők és dekorációk mellett a zöld függönyök mostanában meglehetősen divatosak.

A legújabb és legszebb zöld függönyök otthonra:

Íme néhány a legjobb függönytervek zöld színárnyalatokban, amelyek egyetlen pillantásra megragadják a szívedet,

1. Tahiti hímzőfüggönyök:

A Tahini függönyök nagyon népszerűek a kialakításuk miatt. A lime zöld függönyök virágmintás hímzéssel, lime zöld szálakkal, fehér felületen készülnek. A függöny pamut selyem anyagból készült.

2. Levélnyomatos függönyök:

A zöld és fehér függönyök a levélnyomatokban sokat használt függönyök az ablakokhoz, amelyek kerti forgatókönyvet adnak. A fehér árnyalattal rendelkező függönyök nyomatokat kapnak, a zöld árnyalatú függöny pedig sima marad a kontraszt érdekében. A függönyt a természet ihlette, és a virágcserepek mellett is tartják a jobb dekoráció érdekében.

3. Kettős rétegű konyhafüggöny:

A kétrétegű konyhafüggönyök klasszikus megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak. A mentazöld függöny sifon anyagból készült, amely lehetővé teszi a forró levegő átjutását az ablakokon. Mindkét függöny több hibával rendelkezik, csípett munkával. A függönyök rést is kapnak a középső részben.

4. Függöny:

A függöny függönyöket leginkább dekorációs célokra használják különleges alkalmakkor. A zöld bársonyfüggönyöket ezüst fénylő rétegfüggönyökkel kombinálják, amelyeket tervezéshez használnak. A függönyök kettős görbéket kapnak, és középen vannak kombinálva. A függönyöket falak vagy kerti ház verandájának díszítésére is használják a bulik során.

5. Bézs zöld függönyök:

A bölcs zöld függönyöket bézs színű függönyökhöz használják. A függönyök selyem anyagból készültek, és ugyanazon anyagból készült krémfüggönyök kombinációját kapják. A függönyök tetején U görbe kialakítás található, ami vonzó megjelenést kölcsönöz.

6. Fonalas puszta függöny:

A puszta függöny varázslatos megjelenést kölcsönöz az ablakoknak vagy a verandának. A puszta anyagból készült világos zöld függönyök átlátszó megjelenést kölcsönöznek virágmintákkal, és a függöny felső oldalán domború levélnyomatok találhatók.

7. Vintage zöld függöny:

A vintage stílusú függönyök retro megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak. A sötétzöld függönyök belsejében hálófüggönyök találhatók, dekoratív mintákkal domborítva. A sötét függöny kanyargós kialakítást kapott, arany szegéllyel, rajta lógó gyöngyökkel.

8. Sikkes puszta zöld függöny:

Domborított vizes hatást szeretne az ablakok függönyére? Itt van egy sor smaragdzöld függöny, amelyek vízhullámú nyomatokkal vannak ellátva dombornyomott megjelenéssel. A minta elegendő ahhoz, hogy 3D -s hatást kölcsönözjön a nézőknek, különösen napfényben.

9. Fürdőszoba függönyök:

Az olívazöld függönyök a fürdőszobai ablakokhoz és a fürdőszobai elválasztókhoz funky megjelenést kölcsönöznek a belső tereknek. A függöny csipke munkával rendelkezik, több csípős hajtogatással, ami szőrös típussá teszi a függönyt. Hasonló kialakítású öveket is kap a kötésekhez.

Ettől eltekintve a zöld függönyök különféle árnyalatokkal rendelkeznek, például terasz, klasszikus, korall, fűzőlyuk, lecsupaszított, kopott és még sok más. A függönyöket általában csak belső díszítésre használják, mintha kerti területeken használnák, szokatlan kontrasztot adna. A nyomatokban, árnyalatokban és korallokban használt függönyöket manapság nagyon gyakran használják, mivel könnyűek és átlátszóak, hogy a kívánt fényerőt biztosítsák a helyiségben.