9 kellemes selyemfüggöny tervezés otthonnal képekkel

A selyemfüggöny izzó és sugárzó anyag. Csillogó minőségű. A selyemfüggönyök többnyire simaak és egyszerűek. A selyemfüggöny művészi nyomatokkal és mintákkal is szembeötlő. Sok dekoráció vagy díszítés nélkül, egyszerű megjelenést képvisel. Ezek a luxus selyemfüggönyök otthon felakasztva kiváló státuszát és gazdagságát tükrözik. Örök benyomást hagy a vendégek fejében.

Legújabb & Lenyűgöző selyemfüggöny otthonában:

Szerezd meg ezt a 9 legjobb selyemfüggönyt, amelyek biztosan tetszeni fognak lakásdíszítéshez.

1. Hímzett selyemfüggöny:

Gyönyörű műselyem függöny, csodálatos hímzéssel díszítve. Az egész függöny nagy hímzési munkát tartalmaz bizonyos időközönként. Fényességgel ragyog. A függöny gyűrűhorogra van akasztva, és elég hosszú. Ha hímző stílusú függönyt szeretne, próbálja ki ezt a mintát selyem anyagból, hogy luxus megjelenést kölcsönözzen a nappalinak.

2. Nyomtatott selyemfüggöny:

Ez a dupioni selyemfüggöny réteges nyomatokkal rendelkezik, amelyek különböző formájú dobozokat képeznek. A szürke selyemfüggönyön fekete színű dobozkialakítás található. Minden doboz üres, anélkül, hogy bármilyen kialakítás lenne benne. Ez a selyemfüggöny sugárzó minőségű. A sötét színű nyomtatott függöny biztosan felkelti a vendégek figyelmét.

3. Csillogó selyemfüggöny:

Tiszta fehér selyemfüggöny, amely csillogó, mint bármi más. A függöny cikkcakkos vonalú, a tetején azonos fehér színű. A fehér függöny világos és sötét árnyalata gyönyörűnek és intenzívnek tűnik.

4. Cikcakkos csekk selyemfüggönyök a nappaliban:

Ez cikcakkos tervezésű nyers selyemfüggöny fehér színben, fekete nyomtatással. Ezek a sorok csekknyomtatványt képeznek, amelyben néhány árnyékos, néhány üres. Ez padlóhosszú függöny a padlón. A függöny dobozpanellel van akasztva. Hűvös megjelenést kölcsönöz az ablak kék falának.

5. Kreatív selyemfüggöny panelek:

Kreatív módon létrehozott szürke selyemfüggöny, amelynek tetején ballonszerű kialakítás található. Az egész függöny egyszerű és sima, de egyedi mintázatának köszönhetően továbbra is magas színvonalú. A függöny teteje kissé össze van szorítva, hogy léggömb alakú legyen. Kreativitása szerint biztosan kipróbálhatja ezt a típusú függönyt.

6. Vintage selyemablak függönyök:

Ez a kék selyemfüggöny ajtóstílusa miatt vintage stílust ábrázol. Bár a függöny közönséges, mégis szemrevaló minőséget tartalmaz. Ez a kék selyemfüggöny nagyon puha tapintású, sima szövetű. A függöny egyszerűen páratlan.

7. Selyemfüggöny panelek:

Ez egy műselyem sötétítőfüggöny, amelyen panel működik. A függöny réteges mintázattal is rendelkezik. Ez a díszített panel stílus függönyön vonzónak és elragadónak tűnik. A függöny paneles stílusa nagyon szép.

8. Narancssárga liliom selyemfüggöny:

Kész, fehér színű selyemfüggöny. A függöny tetején narancssárga liliomvirág nyomtatott, majd széles narancssárga szegély. Az egész pihenőfüggöny sima. Ez az egész függöny annyira vonzó és ellenállhatatlan. Ez a függöny hűvös megjelenést kölcsönöz otthonának.

9. Grommet hosszú selyemfüggöny India:

Otthonos arany selyemfüggöny doboz mintával. A függöny hosszú az ablakhoz képest. Ez a selyemfüggöny vastag és ragyogó anyagú. A függöny lebilincselő és feltűnő minőségű.

A nyomtatott selyemfüggöny és a munkával díszítve örök hatást kelt, és minden alkalommal, amikor meglátja, beleszeret a függönybe. Időtlen formatervezése és textúrája végtelen. Ezek a selyemfüggönyök tetszetősek és csábítóak, ezért válassza ki kedvesét a fenti gyönyörű selyemfüggönyök közül.