9 legjobb ágyneműfüggöny otthon nyáron

Az otthoni függönyök nemcsak árnyékot adnak a napfénynek, hanem otthonos megjelenést is kölcsönöznek otthonának. A függöny anyagának kiválasztása személyes választás, beleértve a pamut, len, selyem vagy szatén opciókat. A lenvászon anyag jó választás könnyű súlya és nyári friss érzése miatt. Az anyag a len növényi szálakból készül, és ez adja hűvösségét. Választhatja a vászon anyagát különböző színekben és nyomatokban is. Nézze meg ezeket a különféle lehetőségeket, amelyeket leírtunk a vászonfüggönyöknél.

A legújabb és legszebb vászonfüggönyök az Ön házához:

Íme a 9 legjobb vászonfüggöny.

1. Ágynemű -függöny:

Ezek a puszta vászonfüggönyök dühösek a könnyű súly és a hűvösség miatt. A puszta függönyök átláthatók, és nagyméretűvé és szellőssé varázsolhatják szobáját. A természetes anyag tökéletes az otthonához, és a fehér szín is világosabbá teszi a szobát.

2. Barna lenvászon függöny:

Ezek a vászonfüggönyök természetes termékekből készültek, és a barna szín is természetes módon kapható. Az ágyneműpanel kiválóan alkalmas egy nagy szobába. Elkészítheti ezeket, majd elhelyezheti őket, ahol csak akarja. A szín tökéletesen illeszkedik a legtöbb kárpitszínhez.

3. Csíkos vászonfüggöny:

A fehér vászonfüggönyök kiválóan illeszkednek a szobájába, mivel ezen kívül csíkosak egy másik színnel. Itt a választás a természetes barna, amely karaktert ad a függönyöknek. A csíkok nagyszerűen kiegészítik a sima függönyöket, és az otthon bármely helyiségében használhatók.

4. Texturált vászonfüggöny:

Itt csodálatos választéka van texturált vászonfüggönyöknek. Ezek a szürke vászonfüggönyök szép és lenyűgöző kiegészítői otthonának. Ezeknek a függönyöknek a textúrája dombornyomott vagy bármilyen munkával elvégezhető. A textúra miatt a függöny elegánsnak tűnik.

5. Kőből mosott vászonfüggöny:

Nagyszerű, ha teljesen természetesnek tűnik, és fenntartható termékeket vásárol. Ezek a természetes vászonfüggönyök jó módja annak, hogy organikusak legyünk. A kőből mosott megjelenés jó módja annak, hogy rusztikus legyen az otthona. A színek lehetnek szürke, barna vagy fehér.

6. Sötét rézvászon függöny:

Válassza ezeket a csodálatos sötét rézvászon kinézetű függönyöket, amelyek merész kijelentést tesznek otthonában. Ezek a fényűző függönyök jó színűek a nagy szobákban. A függönyök hosszúak, és ezáltal a szoba nagyobbnak tűnik.

7. Vászonkötő kendő:

Ezek hűvös kék vászonfüggönyök, amelyek jól rúdra vannak borítva. A függöny tetején szárnyak vannak a rúdlyukak helyett. Ezeket felül kell kötni, és nagyon rusztikusnak és bohémnek kell lenniük. Próbálja ki ezeket a szokatlan stílusú függönyöket a szobájához, hogy divatos legyen.

8. Domborított vászonfüggöny:

Próbálja ki ezeket a gyönyörű dombornyomott krémvászon függönyöket, amelyek látványosak. A függönyön lévő virágnyomatok nagyon lányosak és elegánsak. Nézze meg ezeknek a függönyöknek a dombornyomott stílusát. Láthatja a virágos dombornyomást a függönyökön, és ez nagyon hűvössé teszi.

9. Valance ágyneműfüggönyök:

Válasszon egy szép lenvászon sötétítőfüggöny -készletet ablakához vagy ajtójához. Ezek extra csinosak, szalagokkal az elején. A vászon anyaga gyönyörű, és hűvösnek és szellősnek teszi a szobát.

Az ágynemű jó választás a függönyökbe, különösen nyáron. Hűvösebbé teszik otthonát, és szellős érzést kölcsönöznek neki. Ezek a szép színű függönyök szép kiegészítői otthonának. A lenvászon függönyök len növényből készülnek, és ez légáteresztővé teszi. Választhat függönyöket barna, krémszínű, fehér vagy akár szürke színben. Próbálja ki a paneleket, a valance -t vagy akár a kötési stílusokat.