9 legjobb barna függöny a legújabb tervekben

Barna függönyöket ritkán találunk. Mivel sötét van, kevesen használnak teljes barna függönyt. De ha bármilyen világos színhez keveredik, teljesen karizmatikus lesz. A barna mintás függöny nagyon etnikailag néz ki. A barna függöny kiemeli a falat, mivel világos lesz. Különböző szín- és mintaválasztási lehetőségek lehetnek barna függöny esetén. Ha a barna függönyt bármilyen világos színnel kombinálja, élvezetes funkciót biztosít.

Észbontó barna függöny minták:

Itt felfedezünk néhány mintát és mintát barna függönyökben, amelyek mindenképpen felkeltik mindenki figyelmét.

1. 3 részes szemüvegfüggöny:

Ez a barna és krémszínű függöny három darabból áll, ahol mindkét oldalon barna függöny található, és közöttük krémfüggöny. Mindhárom függöny sima és egyszerű nyomtatás nélkül. Bár egyszerű, józan megjelenést kölcsönöz.

2. Barna csíkos függöny:

Ez a csokoládébarna függöny függőleges széles csíkokból áll. A csíkok létrehozásához három különböző barna árnyalatot használnak. Az ablak hosszú függönye eltúlozza a szoba teljes területét, és gyönyörűen néz ki.

3. Háromszög barna függöny:

Ennek a sötétbarna függönynek a tetején háromszög mintázat van. Az egész függönyt háromszögletű barna függönyszövet díszíti. Ez a háromszög alakú függöny a hosszú barna függönyön lóg, amely illeszkedik az egész sötét színű szobához. A függönyök fényűző érzést kölcsönöznek a nappalinak.

4. Vintage barna függöny:

Pellucid világosbarna függöny, sötét árnyalatú virágmintával. Bárki könnyen átlát ezen a függönyön, és nem védhet a napfénytől sem. Ez a világosbarna színárnyalat vintage stílusú, és középről fehér zsinórral van megkötve.

5. Botanikus levélbarna függöny:

Zuhanyfürdő zöld és barna függöny, ahol az alapszín zöld. A függöny fehér és barna színű levélnyomattal rendelkezik. A függöny nagy része levéllel van borítva, míg a felső rész üresen marad.

6. Körmintás barna függöny:

Ez a barna mintás függöny kör alakú nyomatból áll. Van üres és teljes körű barna, piros és kék színű design. A függönyt akasztóval akasztják fel, amelyet ismét rúdra akasztanak. Ez a függöny a fürdőszoba kádterének elrejtésére szolgál.

7. Kétirányú barna függöny:

Barna és arany függöny kombinációja. Belül teljesen arany színű sima függöny, kívül pedig puszta függöny kettős színben. A külső függöny közepén átlátszó aranyrész található, felső és alsó része pedig barna szövet.

8. Barna függöny:

Ez a barna és fehér függöny impozáns dizájnnal rendelkezik. Ez egy teljes fehér függöny, amely műanyag függönynek tűnik. A fehér függönyön téglalap alakú, sötét és világosbarna színű nyomtatás található. Ez a függöny kevéssé átlátszó és alkalmas a fürdőszobába.

9. Rúdzseb barna függöny:

Ez a barna és bézs függöny klasszikusnak tűnik. A függöny tetején egy zsebszerű forma jön létre, amely barna színű. És a többi függöny bézs színű. Egyszerű és puha függöny, mégis csodálatosnak tűnik.

A barna függöny sötét árnyékot teremt a nappaliban. Ezért jobb keverni más színekkel. A tehetséges és kéjes megjelenést fogja mutatni. A vastag barna függöny sötét természetének köszönhetően maximális védelmet nyújt a külső hő és fény ellen. Míg világosbarna függönyök is rendelkezésre állnak, és ez kifinomultnak tűnik.