9 legújabb és aranyos Valance függöny tervezés otthonra

A valance függönyök egyfajta pellet, amely csak az ablak tetejét takarja. Nem tartalmazza a teljes függönyt. Ez a páncélzat függönnyel felakasztható. Míg néha kevés ember lógott egyedül a valance. Ez a dekoráció része. Ez lehetővé teszi az ablak díszítését, és olyan, mint egy extra díszítés. Ez a hozzáadott póló nagyon lenyűgöző lesz.

Modern & Jó megjelenésű valance függönyök a házhoz:

A legjobb 9 függönyfüggöny bemutatása, amelyek felkelthetik a nézők figyelmét.

1. Elegáns valance függönyök a nappaliban:

Elegáns, függőleges függöny a nappaliban, felborítva. A rúd mindkét végén egy függöny lóg. És a függönyrúdon ez a függöny gyönyörűen van kendőzve. A függöny függöny szegéllyel díszített, ami ennek a függönynek a fénypontja. Próbálja ki ezt a függönyt a nappali vagy a hálószoba belsejében.

2. Virágos valance függöny:

Bájos konyhai függöny, selyem szövetből. A tiszta fehér függöny virágmintás. A belső szövet sima vörös színű, ami támogatja a külső függönyt. A függöny szépen el van rendezve függönyrúdon. Próbálja ki ezt a kertben lévő ablak közelében a nappaliból.

3. Hagyományos valance függöny:

Ez egy szürke páncélfüggöny, kemény, szürke árnyalattal. Minden ablak két sima szürke függönyből áll, amelyek mindkét oldalon lógnak. Még a fal is ugyanazokkal a szürke színű textúrákkal rendelkezik. Mindkét ablak lengőkarú szürke fényfüggönyökkel rendelkezik. Szerezze be ezt a függönyt, hogy professzionális megjelenést biztosítson otthonának vagy irodájának.

4. Ellenőrzi a Valance függönyt:

Ez hálószobás függöny, rózsaszín, egyszerű páncélzattal, sárga mintával. A belső függöny csekély kivitelű, világos anyaggal. A függöny függöny nagyon finoman díszített. A függönyt kiegészíti a rúdra erősített nagy pillangó. A gyerek hálószobája ragyogni fog az ilyen típusú függönyök miatt.

5. Dekoratív ablakfüggönyök:

Ezt az ablakfüggönyöt vonzóbbá teszi a rajta található kreatív dobozminta. Nagyon lenyűgöző függöny. A függöny tömörítő öltéssel rendelkezik a póluson. A függöny a lengőkarban van, és leesik, amikor le akarjuk takarni az ablakot.

6. Luxus hosszú függönyfüggönyök:

Ez a hosszú függönyfüggöny annyira fényűző, és hangulatos fehér és piros színkombinációval rendelkezik. A fehér függönyt mozdulatlanul felakasztják, a piros függönyt pedig betakarják, miközben rétegmintát hoznak létre. Vörös felett ismét fehér függöny borult le.

7. Csipke Valance függöny:

Ez egy fehér függönyfüggöny, amelyen csipke szövet van rögzítve. Ez a tiszta fehér függöny fényesen ragyog. A függöny végét virágmintás csipke díszíti. Ez a virágos csipke fehér függönyön kellemesnek tűnik.

8. Lucid Valance függöny:

Ez puszta függöny, kétrétegű textíliákkal. A puszta függöny belül átlátszó fehér. A külső függöny félelmetes, nagyméretű nyomtatást tartalmaz. A boltozat félhold-hátra van vágva, és nagy nyomtatási formával rendelkezik.

9. Kortárs valance függöny:

Csodálatos ez a függönyfüggöny stílus. A kék függönyfüggöny fehér színű, keresztezett kialakítású. Az ablak csak függönyfüggönnyel rendelkezik, amely csak az ablak felső részét borítja. Ez a félig nyitott függöny átlát az ablakon.

Amint láttuk, néhány valance függöny sima, és néhány nyomat. Számos különböző nyomat lehet a lándzsán. Ez az extra függöny, más néven valance, a főfüggöny felső részének elrejtésére is használható. Ez kiemeli a fő függönyt.