9 legújabb rózsaszín függöny tervezés képekkel 2021 -ben

Unod már a lakberendezésed azonos színvilágát? Akkor itt az ideje, hogy eltávolodjon a hagyományos vonalaktól, és idén valami mást tervezzen. Fogadd el a boldogság színét – rózsaszín. Ne nézzen rémülten, a rózsaszín nem az édességekről vagy a Barbie babákról szól, hanem bájjal, gyengédséggel társul, és különböző hangulatokban és árnyalatokban kapható.

Legújabb és vonzó függönyminták rózsaszínben:

Miután megnézte ezeket a Top 9 rózsaszín függönyöket, biztosan megváltoztatja elképzelését a rózsaszínről.

1. Hangulatos rózsaszín olvasóterem:

A függönyök nem pusztán az ablakok burkolata; felhasználhatók egy különleges, apró új hely létrehozására gyermeke számára egy szobában. Használható könyvek olvasásához vagy játékokkal való játékhoz. Csak dobjon babzsákot a mennyezetről áramló függönyök alá. Baba rózsaszín függöny poliészter anyagból, könnyű, tartós és könnyen tisztítható.

2. Pink Bed Canopy:

A nyári szezonban óvja gyermekét a rovaroktól, szúnyogoktól. Fektessen be ebbe az ágyneműbe, amely finom poliészter hálófüggönnyel készült. Ezek a világos rózsaszín hálófüggönyök felakaszthatók a mennyezetre, vagy használhatók poszterrel, és csillogást varázsolhat az elemmel működő LED -lámpák csatlakoztatásával.

3. Kerti parti előtető:

Hozzon létre egy különleges sarkot a kertjében vagy a hátsó udvarán, ahol a cuki pitéje időt tölthet barátaival vagy unokatestvéreivel. Ez a puszta gubancos lombkorona finom poliészter hálóból készült, tetején rózsaszín szalaggal. Könnyen összecsukható és tárolható. A baldachinos rózsaszín függöny felakasztásához horog szükséges.

4. Rózsaszín sötétítőfüggönyök:

Függetlenül attól, hogy milyen színű, a sötétítő függöny habszivacsos, átlátszatlan anyagból készült, amely eltakarja a fényt, vastagabbá teszi az anyagot. Függönyként használható a fény- vagy függönybetétek elzárására, mint a szállodákban vagy konferenciatermekben. A rózsaszín rózsaszín függönyök 100% poliészterből készülnek, és mosógépben moshatók.

5. Félfüggönyök:

A világos, rózsaszín függönyök háttér dekorációként emlékezetessé teszik az eseményt. Nagy energiát ad egy esküvői vagy születésnapi partinak. A jégselyem sima szövet tökéletes anyag dekorációkhoz, hátterekhez vagy szajrákhoz. A 100% -ban puha poliészterből készült, dekoratív boltívekhez, folyosókhoz vagy asztalokhoz használható.

6. Romantikus rózsaszín ablakfüggönyök:

Ezek a rózsaszín és fehér függönyök romantikus dekorációt kölcsönöznek minden helyiségnek. Poliészter anyagból készültek, könnyűek és könnyen moshatók. Kifejezze kreativitását ezekkel a gyönyörű ablakfüggönyökkel, amelyek éjjel -nappal adatvédelmet biztosítanak, anélkül, hogy feláldoznák a természetes fényt, és romantikus érzést keltenek bármelyik szobában..

7. Világos rózsaszín szívfüggönyök:

Ragyogó és modern vonzerőt kölcsönöz a szobának, ha díszít ezekkel a kötött szívű zsinórfüggönyökkel. A halvány rózsaszín függönyök 100% poliészter finom textúrájú hálóból készülnek, ezek a fűzőfüggönyök simán csúsznak széthúzáskor. Erős szövetének köszönhetően sokáig eltartanak. Függönyként vagy szobaosztóként is használható.

8. Világos rózsaszín hőtakarók:

Ezek az exkluzív hőfüggönyök geometriai kialakításukkal modern megjelenést kölcsönöznek otthonának, irodájának vagy lakásának. Ezek a fényűző, gazdag kialakítású, szigetelt rózsaszín és fehér függönyök kombinálják a kültéri fény és a zajcsökkentés előnyeit, megakadályozzák a külső/ külső hőátadást, ezáltal növelve otthonának energiahatékonyságát.

9. Rózsaszín hímzett függönyök:

Hímzett függönyök geometriai mintákkal, 100% poliészter anyagból, jacquard hímzéssel. Ezek a rózsaszín és fehér függönyök egy kis finomítást kölcsönöznek a dekorációnak, valamint könnyű és szellős érzést kölcsönöznek a helyiségnek. Ezek az ablakfüggönyök tökéletesek otthonra, és irodákban is használhatók.

A különböző színű és felhasználású rózsaszín függönyök ötletet adnak a lakberendezéshez. Gondolkodás nélkül lépjen be az új színpalettába. A függöny olyan tartozék, amelyet egyetlen háztulajdonos sem vehet félvállról. Hozzáadják otthonának személyiségét.