9 Lenyűgöző és magával ragadó redős függöny

A redős függönyök kettős és háromszoros redőkkel rendelkeznek. Ezek a redők lenyűgözőek és magával ragadóak a rúd tetején. Néhány függöny kreatív redőkkel díszített, így páratlannak tűnik. Az elragadó redőket látva soha nem fog egyszerű függönyöket választani. Még a redős függönyöket is díszítheti csipke munkával és szegéllyel. Legyen az kicsi vagy nagy ablak, a redős függöny megvilágítja.

A hajtogatott függöny legújabb és gyönyörű mintái otthonra:

Szerezd meg ezt a 9 legjobb redős függönyt, amelyek biztosan tetszeni fognak otthonodnak,

1. Bélelt redőnyfüggöny:

Ez egy ceruza redős függöny, könnyű kivitelben. A felső sarokrészen sötét árnyalatú textil sallang van rögzítve. A függöny színe jól illeszkedik a fal színéhez. A függöny egyik része széles övvel van megkötve, és még a párnahuzat is megfelel. Ez a függöny gazdag megjelenést kölcsönöz otthonának, szerezze be ezt a függönyt, amely szintén szerepel a költségvetésében.

2. Üveges redős függöny:

Ez a csípős redős függöny fehér, átlátszó anyagból készült. A függöny tetején lévő csípés nagyon szép. Tiszta fehér függöny a fehér ablakon olyan gyönyörű. Ez a vászonfüggöny nagy gondosságot és odafigyelést igényel a karbantartásban. Próbálja ki ezt a mintát, hogy jól nézzen ki otthonában.

3. Egyszerű redős függöny:

Ez a szürke ceruza redős függöny teljesen sima és egyszerű. Díszítetlen megjelenése különbözteti meg a többitől. A függöny tetején nagyon rövid, rés nélküli redők vannak. Ezen a függönyön négy mintához hasonló cső jelenik meg. Ez egyszerűnek tűnik, de biztosan felkelti a figyelmet.

4. Hipnotizáló redőnyfüggöny:

Ez háromszoros redőnyfüggöny, hipnotizáló minőséggel. A függöny kialakítása szemet gyönyörködtető. A fehér függöny zöld függőleges közepes méretű béléssel van ellátva. Ha bárki meglátja, az ember szórakozott marad. Fehér és zöld csíkos függönynek is nevezik.

5. Elegáns redőnyfüggöny:

Pliszírozott függöny, elegáns megjelenéssel. Ez a fehér világos függöny fehér és rózsaszín hímzőmunkát tartalmaz, ami egyszerűen fantasztikus. A függöny redős részén fehér csipke szövet van rögzítve, amelyet ismét akasztóval akasztanak fel.

6. Páfránylevelek redős függöny:

Ez egy fehér ceruza redős függöny, művészi nyomtatással. Ez a vastag függöny páfrányleveleket nyomtat. A tetején kis méretű levélnyomat látható, és fokozatosan nagyobb lesz. A függöny közepétől nagy és sötétebb lesz.

7. Költségfüggöny:

A kiadás francia redőnyfüggöny. Belül sima fehér függöny van. Mely felett barna színű selyemfüggöny van két részből. Mindkét rész gumival van kötve. A tetején egy extra szövet van rögzítve, amelyen csipke szegély található.

8. Cartoon Cloud Pleat függöny:

Szép dupla redős függöny poliészter anyagból. A függöny fehér színű felhő kialakítású, levegős megjelenést mutat. E poliészter függöny mögött átlátszó, azonos színű és nyomtatású függöny található. Bájos megjelenést kölcsönöz.

9. Valance redőnyfüggöny:

A dupla csípős redős függöny olyan vonzónak tűnik. Középen fehér csipkefüggöny virágmintával. A kiadásokon sötét függöny található, amely sima. A fehér és sötét színű függöny és a redős munka kombinációja csodálatosnak tűnik.

A redős függöny nagyon lenyűgöző és hatékony. Olyan sok színváltozat létezik a redős függönyben, amelyek közül előnyös választani. Ezek közül a függönyök közül választhat a fal és a bútorok illeszkedésétől függően.