9 lenyűgöző és stílusos csíkos függöny otthonra

A csíkos függönyök híresebbek és kívánatosabbak. Vízszintes és függőleges csíkok lehetnek, különböző színkombinációkban. Bizonyos színkombinációk gyakoriak, mások ritkák. A csíkos függönyöket mindenki kedveli, és csodálják is. Mindenki ízlésének és megértésének megfelel. A csíkos függönyök nem professzionálisak. Otthon inkább megfelelő, mint vállalati szinten.

Modern & Elbűvölő csíkos függönytervek otthonra:

Próbálja ki ezt a 9 legjobb csíkos függönyt, amelyeket biztosan használhat a belső térben.

1. Rendes csíkos függöny:

Ez a fekete -fehér csíkos függöny rendszeres kialakítású. A függöny függőleges stílusú fekete -fehér csíkokkal rendelkezik. A csíkok közepes méretűek, lenyűgöző mintával. A függöny rendkívül puha és sima. Az ilyen típusú függönyöket a nappali tervezési mintájának falszínei szerint kaphatja meg.

2. Felső csíkos függönypanelek:

Ez egy szürke csíkos függöny, vastag fehér és szürke színkombinációkkal. Ez a színösszeállítás függönyben ritka és stílusos. A csíkos hálószobai függöny doboz stílusban van varrva, és minden függöny négy dobozmintát tartalmaz.

3. Cikcakkos csíkos függöny:

Ez a kék csíkos függöny egyszerűen gyönyörű, kék színű csíkokkal, cikk -cakk béléssel. A csíkok világos és sötét kék árnyalatúak, valamint fehér színűek is. A középső függöny hátsó stílusban van felakasztva, így a függöny hátsó része elöl látható. Ez lesz az egyedülálló függönyötlet, amelyet kipróbálhat hálószobájába vagy nappalijába is.

4. Vonzó csíkos függöny:

Ez vízszintes sötétkék és fehér csíkos függöny széles csíkokkal. A függöny ragyog selyemszövetével. A káprázatos csíkos függöny gyönyörűen néz ki. A kis ablak hosszú csíkos függönye csodálatosnak tűnik. Ezzel a függönyökkel okos megjelenést kaphat otthonához.

5. Kétirányú függöny csíkos:

Népszerű kék ​​és fehér csíkos függöny vékony csíkokból. Az erkély mögött ugyanolyan mintás függöny lóg. A függöny néhány felső része teljesen kék, tervezés és nyomtatás nélkül. A függöny többi részét csíkok díszítik.

6. Zuhanyzó csíkos függöny:

Ezt a sötétkék csíkos függönyt a fürdőszobában felakasztják, hogy elrejtse a kádat. A függöny vastag szövetből áll, sötétkék színű csíkokkal. Még a kádon és a kosárban tartott fürdőlepedő is ugyanolyan nyomtatású, mint a függöny. Ez a legjobb választás a nők számára.

7. Faux selyem csíkos függöny:

Szürke -fehér csíkos függöny három részletben. A függöny fehérrel kezdődik, majd sötét és világos szürke árnyalat követi. Ez a háromcsíkos függöny pompásan néz ki sötét szürke falával és fehér kanapéjával.

8. Ágynemű csíkos függöny:

Ez vízszintes csíkos függöny lenvászon anyagból. A külső és belső függöny csíkos kialakítású. Ez a kétirányú függöny stílus fantasztikus és csodálatos. Ez a világos árnyalatú függöny jól illeszkedik az otthoni belső térbe.

9. Modern csíkos függöny:

Modern stílusú vörös csíkos függöny fehér kombinációval. Ez a függöny szemet gyönyörködtető és vonzó. Azonnal kiemeli. A függöny egy horogra van akasztva, amely simán mozgatható egy acélrúdon.

Az összes csíkos függöny között nem sok különbséget talál a tervezésben. Csak a színkombinációk különböznek. De megkülönböztetheti a csíkos függönyt, ha csipkével vagy puszta függönnyel keveri, vagy textúrákat ad hozzá. Akár a legújabb függönykiegészítőket is használhatja vele.