A legjobb 9 elegáns szürke függöny otthonra

Az otthoni függönyök nagyszerű kiegészítők, amelyek fokozzák a ház szépségét. A függönyök választéka az Ön tetszésétől és ellenszenvétől, valamint a ház elrendezésétől függően változhat. A függönyök színe mindig nagy szerepet játszik a függönyök kiválasztásában. A színséma itt használható a szoba többi eleméhez, például a kanapéhoz vagy a társalgóhoz. A ritkán használt színek között szerepel a szürke szín. Mivel ez a szín a sötétebb árnyalatok közé tartozik, szellős és világos helyiségekben kell használni.

A legújabb és gyönyörű szürke függöny minták az Ön házához:

Válasszon a 9 változat közül, és tegye otthonát különlegessé,

1. Szürke szemüvegfüggöny:

Ezek sima szürke függönyök, amelyek árnyalattal sötétebbek. Az itt látható szürke függönyöknek nyílásuk van a függönyrúdhoz. A függönyt gond nélkül áthelyezheti a rúdra. Válassza ezeket a nappaliba vagy akár a hálószobába.

2. Ceruza redős szürke függöny:

Ez a lágy zsenília fényűző keveréke, amely a szürke függönyöket lenyűgözővé varázsolja. A függöny tetején lévő ceruza redők jó dekoratív hatást keltenek. A faszénszürke szín tökéletes a környezetével. Ezeket a függönyöket béléssel is elláthatja, hogy nagyobb súlyt kapjon.

3. Világos szürke függönyök:

Egy másik nagyszerű lehetőség a világosszürke függöny, amely sötét szürke és fehér függönyök keveréke. Ez a szín jó kis helyiségekhez, valamint a szín nem győzi le. A külső fény nagyon lenyűgöző megjelenést kölcsönöz ezeknek a függönyöknek. A fűzőlyuk nyitása egy másik jó tulajdonság.

4. Ezüstszürke nyomtatási függönyök:

Itt van egy gyönyörű ezüstszürke függöny, amely látványosan fog kinézni otthonában. A függönyök nagy nyomatai a királyi kollekcióból származnak. Az ezüstszürke szín miatt a függönyök is luxusnak tűnnek. A nappaliban sötétebb kárpitot választhat.

5. Zúzott bársonyszürke függöny:

Nézze meg ezt az elegáns, zúzott szürke bársonyfüggönyt a nappaliba vagy a hálószobába. A bársony anyaga különlegessé teszi a függönyöket. Ezeket alkalmakra lehet tenni, hogy az otthon díszített legyen.

6. Virágos szürke függöny:

Mindig választhatja ezeket a kész világosszürke függönyöket virágmintákkal. A szürke mintás függönyök lehetőséget adnak arra, hogy kiválassza a szobája kedvenc mintáját. Tedd szobádat kiemelkedővé a többi közül ezekkel a szép virágos árnyalatokkal a függönyben.

7. Vékony szürke függönyök:

Ezek tökéletes vékony sötétszürke függönyök, amelyeket szobáiban használhat. A vékony függönyök könnyen kezelhetők és moshatók. Teljesen értelmesek a forgalmas háztartások számára is. A sötétszürke szín nem tűnik unalmasnak, mivel az anyag vékony és így egy kicsit átlátható.

8. Selyem szürke függöny:

Válassza ezeket a szép selyemfekete és szürke függönyöket lenyűgöző nappalijába vagy irodájába. A szürke függönyök tetején fehér, sötétszürke, majd fekete panel található. Modernnek és elegánsnak tűnnek egy divatos szobához. Válassza ki ezeket a függönyöket, hogy otthonos megjelenést kapjon.

9. Kockás szürke függöny:

Választhat szürke mintás függönyöket is, amelyek kellemes tapintásúak. Ezek a kockás, szürke és fehér függönyök remekül kiegészítik otthonát. Ezeket irodai helyiségekben is kipróbálhatja.

A szürke függönyök modern színeket képviselnek a függönyökben. Lehetnek sötét, világos vagy akár fekete -fehér tónusúak. Próbálja ki a redős, bélelt vagy kockás stílusokat is. A szürke függönyök remekül kiegészítik otthonát. Ha szereted a józan színeket, akkor a szürke a jó választás. Ezek a függönyök ultra-modern megjelenést kölcsönöznek otthonának.