A vastag függöny formatervezése a házban – Top 9

A vastag függönyöket leginkább az emberek választják védő jellege miatt. A szövet vastag, ami megakadályozza a külső klímát. A bent tartózkodók menedéket kapnak a meleg, hideg, eső és por elől. A vastag függönyök nem engedik be ezeket a dolgokat. A vastag függöny sötétíti a szobát. Napközben is be kell kapcsolnia a csővilágítást, és ez növeli a villanyszámlát.

Legújabb & Fantasztikus vastag függöny minták a lakberendezéshez:

A vastag függönyök mindig a legjobbak a választékban, ezért próbálja ki ezeket a 9 legjobb vastag függönyt.

1. Vastag szigetelt függöny:

Vastag hőfüggöny kettős mintázatú. A tömör bézs függöny belül sima és kívül csipkefüggöny van. Az átlátszó csipkefüggöny szép, szép munkát végez. A függönyt felakasztják, hogy elválasztót hozzanak létre a nappali között.

2. Levél vastag bélelt függönyök:

Ez a vastag bélelt függöny bélésmintázata levéltervezésű. A függöny három színű függőleges levélvonallal rendelkezik. A fehér levélmintázat a fehér vastag függönyön olyan elképesztően jelenik meg, és szépíti az egész szobát.

3. Vastag dobozfüggöny:

Vastag, fehér függöny, doboz kialakítással. Azt is mondhatjuk, hogy a függöny csekk mintával készült. A szoba sötét festékét fehér függöny díszíti. Ez a fehér ajtófüggöny megakadályozza a külső légkört.

4. Vastag minőségi függöny:

Olcsó vastag függöny két szövetben. Ezen ajtón két függöny van felakasztva, és mindkettő könnyű anyagból készült. A függöny nagy levelekkel rendelkezik, a felső és az alsó rész üres. Ez két árnyékolt, azonos színű függöny.

5. Vastag ceruza redős függöny:

Ez a vastag függöny télen nagyon kívánatos hidegben. Ennek a függönynek a szövete nagyon vastag, hogy megvédje a hidegtől. A piros függöny virágmintás, ceruza redővel a tetején. A párnahuzat is ugyanazzal a nyomtatással rendelkezik.

6. Négy poszter vastag függöny a hálószobához:

Ez a vastag hálószobai függöny az alvó területet takarja alvás közben. A függöny vastag selyem, fekete és arany csíkokkal. Az egész ágyat függöny borítja. A függönyt négy ágyoszlop köti össze, és a pihenést felborítják.

7. Vastag felhős függöny:

A gyerekek kedvenc vastag, kék színű hőfüggönyei. A kék függöny fehér felhős kialakítású, ami önmagában is az esős évszak érzését kelti. Ez világoskék puszta függöny belül és vastag függöny kívül. Mindkettő rendelkezik felhőnyomattal.

8. Vastag virágfüggöny:

Ez a vastag hálószobai függöny virágmintával van ellátva a függöny között. Piros virág nyomat krém alapon. A függöny felső és alsó részét vörös színű krémszínű csekk díszíti. A függöny kialakítása csodálatosnak tűnik.

9. Vonzó vastag függöny:

Lenyűgöző, hosszú, vastag függöny városi nyomtatással. A függönyt mindkét oldalon nagy házak díszítik, a Middle Street pedig kevés étkezőasztallal rendelkezik. Ezek az étkezőasztalok esernyőtetővel rendelkeznek, és kevés fát is ültetnek a közelben.

Védőminősége mellett biztonságban is érzi magát. A vastag ablakfüggönyökben különböző redőképek és nyomtatási minták lehetnek. Hangsúlyozza a vastag szövet minőségét, és kielégíti a nagyközönség igényeit. A vastag szövetek tartósak és tartósak. Fárasztja ugyanazt a függönyt, de a függöny nem fárad le.