9 gyönyörű antik fülbevaló ékszer

A fülbevaló olyan ékszer, amelyet a fül körül lévő fülcimpán lévő lyukasztással a fül körül viselnek, így könnyen behelyezhető. A füllyukasztást az első évektől kezdve végzik, ami az ékszerek viselésének kezdete volt. A történelem minden fülbevalója hivatkozott a kultúrájukra.

Fokozza az egyik szépségét. Az antik fülbevaló az egyik olyan fülbevaló, amely kívánatos a kora, szépsége, ritkasága, állapota és más egyedi tulajdonságai miatt. Az antik fülbevaló egy korábbi korszakot vagy időszakot is képvisel az emberi társadalomban. Ezek az antik fülbevalók manapság divatban vannak, és nagy a keresletük, mert kinézetük van.

Antik ezüst és arany fülbevaló minták:

Különféle fajtái vannak az antik fülbevalóknak, ami zavarba ejti, hogy melyiket adja hozzá a kiegészítő dobozához. Íme néhány gyönyörű antik fülbevaló.

1. Antik Cameo fülbevaló aranyban:

Antik Cameo fülbevaló arany színben

A cameo fülbevaló rövid leíró irodalmi vázlattal rendelkezik, amely szépen körülír valakit vagy valamit. Ez a fülbevaló ovális alakú cameo, az arany csüngőben. Nagyon egyedi megjelenésű, és hagyományos ruhákon is viselhető.

2. Kínai antik fülbevaló lányoknak:

Kínai antik kínai fülbevaló lányoknak

A kínai fülbevalók többnyire jól néznek ki és funkyak. Ezek a legalkalmasabbak a tizenévesek számára. Ez a fülbevaló nagyon aranyos kialakítású, néhány gyöngy és egy madár.

3. Antik karika fülbevaló:

Antik karika fülbevaló

Az antik karika fülbevaló nagy kerek fülbevaló, művészi kivitelben. Ez az antik ékszer fülbevaló csillagokkal és holddal készült, és gyönyörűen fog kinézni, akinek hosszú nyaka van, így a fülbevaló jól látható.

4. Hosszú antik fülbevaló:

Hosszú antik fülbevaló

A hosszú fülbevalók teljesen fedik a fül alatti részt. Nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek. Ennek a paan stílusú hosszú fülbevalónak négy paan mintája van, amelyek között kristály kapcsolódik.

5. Arany antik fülbevaló:

antik-arany fülbevaló

Óriási számú antik arany fülbevaló van, de ez a fülbevaló kivételes megjelenésű, mivel szépen kidolgozott és a kövek kombinációja eltérő. Ez jól illik a hagyományos ruhákhoz.

6. Ezüst antik fülbevaló:

Antik ezüst fülbevaló

Az ezüst fülbevaló káprázatos megjelenést kölcsönöz. Ez az antik ezüst fülbevaló csupa gyémánt és csillog, mint egy csillag. A fülbevaló viselője szépsége miatt kiemelkedik a tömegből.

7. Antik ménes fülbevaló nőknek:

Antik női fülbevaló

A szegecses fülbevalót minden korosztály könnyen viselheti, és ez a kundan virágos fülbevaló túlterhelt vele. Bármikor viselhetők, lenyűgöző megjelenést kölcsönözve.

8. Tervező antik kövek fülbevaló:

Tervező antik kövek fülbevaló

Sok drágakő áll rendelkezésre, és a fülbevalók valóban csodálatosak. Ez a rubin kőből készült antik fülbevaló arany színű, gyémántokkal borított. A felfelé és lefelé haladó könnycsepp -kialakítás önmagában egyedülálló kialakítás.

9. Pearl Drop antik fülbevaló:

Pearl Drop antik fülbevaló

A gyöngy fülbevalót sok királynő viselte, mivel nagyon királyi megjelenést kölcsönöz. A mélytengerből nyert gyöngyök ugyanolyan szépségűek, mint a tengerben. Ez a gyöngycsepp -antik fülbevaló ezüstfémmel és gyémántok kombinációjával van rögzítve. Ez tökéletesen megadja a királynő megjelenését viselőjének.

Mivel az antik fülbevalókat nehéz megtalálni, és már az emberek tulajdonában voltak, de ezek az antikolt minták ugyanúgy néznek ki, és könnyen beszerezhetők. Különleges tulajdonságokkal és formatervezéssel készülnek, hogy hasonlítsanak és javítsák a viselő megjelenését. Még a történelem divatirányzatának információit is megadják. Az antik fülbevalók egyedi tervezésűek, amelyek kiemelik a többiektől és a színektől egy státuszszimbólumig. Amikor viselik, ellopják a figyelmet maguktól, és mesés megjelenést kölcsönöz viselőjének.