9 gyönyörű virág fülbevaló a legújabb tervekben

A fülbevaló a hölgyek legkedveltebb ékszere. Az egyik lyuk a fülcimpán van, hogy fülbevalót viselhessen. A virág fülbevalót e világ kezdete óta hordják. Az istennő virágból készült fülbevalót használt. A virág fülbevaló valódi virágokból vagy mesterséges művészetből is készülhet. Lehet egy kőnek adott virágforma is. Gyémántokkal is virág fülbevalót készíthet. Különböző fémekből készül egyetlen fülbevaló.

A legjobb virág fülbevaló különböző formákban:

A virágos fülbevalók, ha valamilyen különleges napon hordják őket, egyedivé tehetik magukat. Válassza ki a legjobbat, és válassza ki.

1. Fényes virág fülbevaló:

Fényes virág fülbevaló

Ez a virág fülbevaló kristályfényes kőből áll. Öt kristálykő van elrendezve, arany borítással. Között egy gyémánt dombornyomott. A lila kő kristálytiszta ragyogást és csillogást kölcsönöz a figyelő szemében.

2. Rózsa virág fülbevaló:

Rózsa virág fülbevaló

Ezek csodálatos arany virág fülbevalók. Két levél is csatlakozik a fülbevalóval, amely részét képezi. A fülbevaló valódi hasonlóságot kapott, mint egy rózsavirág. A művészet szakértelme, hogy minden egyes érintést lefednek, hogy a rózsa virágának igazi formáját nyújtsák.

3. Dupla virág fülbevaló:

Dupla virág fülbevaló

Ezek az ezüst virág fülbevalók függő mintázatúak. Nyitott és dupla virágtervezéssel rendelkezik. Két virág van egymáshoz rögzítve, köztük egy kővel. Van egy hosszú horog, amelyet a fülcimpára kell helyezni. Öt szirom mintával rendelkezik.

4. Műanyag virág fülbevaló:

Műanyag virág fülbevaló

Ezek a virágos fülbevalók műanyag palackokból készülnek. Virágszirom alakot készítenek a műanyag palack aljáról, és akril színekkel festik. Ezt az alakot ekkor kiragasztja egy fül, amely segít a fülben való viselésben. Ez a fülbevaló új a piacon.

5. Fehér kő virág fülbevaló:

Fehér kő virág fülbevaló

Ezek a ritka fehér virág fülbevalók különböző formájú fehér kőből készültek. A kövek elrendezése úgy történik, hogy virággá válik. Ennek is tartalmaznia kell némi súlyt, mivel kőből van. Viszont a viselése más lesz, mint a többi.

6. Divatos gyöngyvirág fülbevaló:

Divatos gyöngyvirág fülbevaló

Ezek a fülbevalók teljesen kézzel készültek és gyöngyökből készültek. Ez a gyöngyvirág fülbevaló csodálatos gyöngyszemeket tartalmaz. Először virágos mintával, három gyöngyökkel. Ezután kerek alakú gyöngy mintázat lóg egy kampón. Belső körben van még egy gyöngy.

7. Szalagvirág fülbevaló:

Szalagos virág fülbevaló

Ezek a rózsaszín virág fülbevalók rózsaszín szalagból készültek. Kettős nyitott virágmintás arany huzal van. Fölötte rózsaszín szalaggal készült virág. A modern tapintást szalaggal szállítjuk. Ez a parti viseletű fülbevaló dögösnek tűnik rózsaszínben.

8. Virág fülbevaló láncokkal:

Virág fülbevaló láncokkal

Ezek a fekete virágos fülbevalók kis fekete fém virágmintával rendelkeznek. A fekete virág minden sziromát fehér szín borítja. A virág alatt fekete gyöngy található. A gyöngyökkel sok lánc lóg. A virágmintás aranyosnak tűnik a láncokkal.

9. Diamond Flower Stud fülbevaló:

Diamond Flower Stud fülbevaló

Ezek a fülbevalók hat gyémánttal vannak ellátva. Ezek a virágos gyémánt szegecses fülbevalók lenyűgözően néznek ki. Minden sziromon egy kis gyémánt van domborítva. Középen a gyémánt nagy. Etnikus és kiváló dizájnnal rendelkezik. A gyémánt fülbevaló mindenki szeretete

A virág fülbevaló sokféle mintát tartalmaz, és minden hölgyet magához vonz. Leggyakrabban fiatal hölgyek használják, és ez lehet a legjobb lehetőség bármely hölgy ajándékozására. Annyira más lesz, mint a tipikus tervek. Bár mindenki használja, sok éven át forró kedvenc marad. A hölgyek nem unhatják meg a virágmintás fülbevalót. Mint a képeken is látható, a virág alakja sok mindenből elkészíthető, és díszekben is használható.