9 vonzó pillangó fülbevaló trendi lányoknak

A fülbevaló az egyik első ékszer, amelyet egy lány vásárol. Feltölti az arcot és ragyogást kölcsönöz neki. Jelenleg többféle fülbevaló létezik. A formák és stílusok annyira egyediek és sokfélék, hogy elég nehéz választani.

Legújabb és gyönyörű fülbevaló pillangós mintákban nőknek:

Itt bemutatjuk a gyönyörű és stílusos pillangó alakú fülbevalók listáját.

1. Arany pillangó fülbevaló:

Arany pillangó fülbevaló

Ez a fantasztikus kivitelezés csak egy szépség. Válassza ezt az arany pillangó fülbevalót, amely üreges felülettel rendelkezik. A fülbevaló szélén apró gyémántok vannak. Ez nagyobb gazdagságot kölcsönöz neki. Ennek a különleges arany pillangó fülbevalónak a mintája nagyon szép, és gyönyörűen fog kinézni a füleden.

2. Sterling ezüst pillangó fülbevaló:

Sterling ezüst pillangó fülbevaló

Légy kitűnő ezekkel az ezüst pillangó fülbevalókkal, amelyek nagyon egyedi kialakításúak. A pillangó alakját a szárnyak szívformáinak összekapcsolásával érik el. Ez fantasztikus megjelenést kölcsönöz, és az ezüst fém ragyog. A pillangó kedves antennája is jól látható ebben a fülbevaló párban.

3. Papír pillangó fülbevaló:

Papír pillangó fülbevaló

Nem tűnik valóságosnak ez a fülbevaló? Ez a kétrétegű papírhatás miatt. A gyönyörű papír pillangó fülbevaló kékeszöld színben készült, és az igazi pillangó illúziója csodálatosan megragadott. Viselje ezt, hogy elkábítsa a körülötte lévő embereket. A papír fülbevaló fém kampókkal van rögzítve.

4. Apró pillangó fülbevaló:

Apró pillangó fülbevaló:

Ez egy értékes kis fülbevaló, amely ezüstből készült, csavaros háttal. A kis pillangós fülbevalókat felnőttek és gyerekek is viselhetik. 14 K fehéraranyból készült, és apró gyémántok vannak rajta. Ez egy sűrű fülbevaló, amely apró méretű, ezért napi szinten is viselhető.

5. Zárt nézetű pillangó fülbevaló:

Zárt nézetű pillangó fülbevaló

Ez egy másik kép a pillangó fülbevalókról. Itt a fülbevaló a pillangót ábrázolja, amikor zárt vagy majdnem zárt helyzetben van. Ez az ezüst pillangó fülbevaló ezüstből készült, belül türkiz színnel. Az eredmény egy lenyűgöző ékszer, amelyet meg kell szereznie.

6. Gyémánt pillangó fülbevaló:

Gyémánt pillangó fülbevaló

Ez a lógó gyémánt pillangó fülbevaló meghal. A káprázatos fülbevaló 14K fehéraranyból készült, és apró gyémántokkal van ellátva. A csüngők szála is gyémánttal egészült ki eladási értékének növelése érdekében. A fülbevaló tökéletes alkalmi viseletnek, és szerepelnie kell a vásárlási listán.

7. Bojt pillangó fülbevaló:

Bojt pillangó fülbevaló

Válassza ezt a teljesen lenyűgöző üreges három pillangó fülbevalót, bojtvéggel. A fülbevaló divatos aranyból készült, és nagyon könnyű viselet. A három pillangóforma mindegyikén végzett bonyolult részletezés lenyűgöző. Így nagyon szemet gyönyörködtető darab lesz. Viselje ezt divatos ruhájával egy buliba, és fordítsa fejét a fülbevaló lengésére.

8. Fél pillangó fülbevaló:

Fél pillangó fülbevaló

Ez a fülbevaló egyik legújabb trendje. A fülbevalók mindegyikének az egyik oldala a teljes pillangó alakú. A pillangószárny színeinek és csíkjainak részletes részletei itt csodálatosan megörökíthetők. A fülbevalók egésznek tűnnek, ha összerakják őket. A fülbevaló ismét ketté van törve, a szárnyak felső és alsó fele hurokkal összeillesztve.

9. Több kő pillangó fülbevaló:

Több kőből készült pillangó fülbevaló

Válassza ezt a több kőből készült pillangó fülbevalót a királyi megjelenés érdekében. A fülbevalóban használt drágakövek különböző színei lenyűgözőek. A pillangó fülbevaló gyémánttal is rendelkezik, hogy értéket adjon hozzá. Ez minden bizonnyal alkalmakra és szertartásokra használható, és bármilyen színű ruhával párosítható a színei miatt.

A pillangó fülbevalók gyermekérzetet keltenek, ugyanakkor lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A pillangó csodálatos kontúrjait csodálatosan megragadják ezek a minták, és kiemelik a fülbevalókat.