9 legújabb és aranyos egyrészes fürdőruha nőknek

Egyrészes fürdőruhát keres ebben a szezonban? Jó helyen jársz. A fürdőruha viselése mindig kényelmet nyújt. Ha aranyos és stílusos akarsz lenni, itt van néhány jó választás. Sok színben és mintában kaphat ruhaterveket különböző anyagokból. Néhány csúcsminta itt található az Ön számára.

A legjobb egyrészes fürdőruhák nőknek 2018 -ban:

Keressük meg itt az említett 9 legjobb női egyrészes fürdőruhát.

1. Egyrészes fürdőruha nőknek:

Egyrészes fürdőruha nőknek

Ezzel a gyönyörű fekete egyrészes fürdőruhával élvezheti a forró nyári napokat a tengerparton. Ez egy nagyon rugalmas fürdőruha, amely 365 hibrid mezből áll. Hátsó cipzáras bejegyzéssel rendelkezik, és megmutatja aranyos, görbe testét. Kényelmesen érezheti magát ebben a gyönyörű fekete nyomtatott fürdőruhában, és élvezheti a nyarat.

2. Tolja fel az egyrészes fürdőruhát:

Tolja fel az egyrészes fürdőruhát

A tengerparti megjelenés javítása érdekében próbálja ki ezt a bordó egyrészes fürdőruhát, és legyen meleg. Ez a bandeau-nyakkivágás kötőfék-nyakkendővel a hátsó nyakon, hátul önkötéssel. Hátulról két darabból néz ki, de egy darabból álló megjelenéssel, mérsékelt alsó fedéssel. Az anyag rugalmas, rugalmas/nylon anyagból készült, poliészter béléssel.

3. Hippie horgolt egyrészes öltöny:

Hippie horgolt egyrészes öltöny

A vad oldal felfedezéséhez próbálja ki ezt a horgolt fekete egyrészes fürdőruhát. Ennek közepén horgolt vágás van, és poli -amid és elasztin anyagból készült. Ezenkívül állítható hátsó pántokkal is rendelkezik. Ugyanazon ruhaterv minden színét és változatát megkapja.

4. Fehér napraforgó csipkés úszóruha:

Fehér napraforgó fűzős úszóruha

A lányok mindig szeretnek aranyos egyrészes fürdőruhát viselni a nyári szezonban. A napraforgó dizájn gyönyörűen néz ki a kötőfék felső fürdőruhával, elülső fűzővel. A nyakkendő juta anyagból készült és fűzős kialakítású. A hevederek arany fűzőlyukakon keresztül kötődnek, és az anyag nyújtható, fehér anyaggal és napraforgó mintával.

5. Piros egyrészes fürdőruha:

Piros egyrészes fürdőruha

A piros szín aranyossá tesz mindenkit. Ha szereted a színét, akkor ezt a piros egyrészes fürdőruhát választhatod. Ez egy teljesen bélelt egyszerű fürdőruha nylon anyagból. Ez rendkívül kényelmes viselet és csavaró elülső kialakítású. Legyen aranyos, ha ragyogó csapokkal ellátott fürdőruhát visel. Légy hűvös ebben a piros ruhában, és élvezd ezt a nyarat.

6. Fehér, vállas egyrészes öltöny:

Fehér, vállas egyrészes öltöny

Ragyogjon ezen a nyáron ezzel a fehér, egyrészes, fekete pöttyös fürdőruhával. Vállról készült sziluettből készül, nylon, spandex anyagból, poliészter béléssel. Próbálja ki ezt a felhúzható stílusú fürdőruhát ebben a szezonban, és legyen merész. Próbáljon ki egy színes kalapot ezzel a tökéletes nyári napon.

7. Sárga, piros nyomtatott egyrészes fürdőruha:

Sárga, piros nyomtatott egyrészes fürdőruha

Próbálja ki ezt az aranyos fürdőruhát ebben a szezonban, hogy sokoldalú legyen. Próbálja ki ezt a sárga-piros színű, ujjatlan gombócot, alacsony hátú, magas vágású egyrészes fürdőruhát. A kialakítás nagyon különböző, és rugalmas poliészterből és spandex anyagból. Szerezzen aranyos testalkatot ezzel a ruha dizájnnal, és hűvös megjelenést kapjon.

8. Női magas nyakú egyrészes fürdőruha:

Női magas nyakú egyrészes fürdőruha

Ezt az 1 darab fürdőruhát napi vízben végzett edzésre tervezték. Rugalmas poliészter anyagból készült, és vízálló is. Ez kényelmes lesz magas nyakkivágással és beépített melltartóval is. A ruha kiváló minőségű anyagból készült, hogy sokáig tartson.

9. Egyrészes fürdőruha smaragd színben:

Egyrészes fürdőruha smaragd színben

Ezt a smaragd színű egyrészes fürdőruhát választhatja nyomtatott kivitelben. Ez egy kötőfék stílusú fürdőruha díszes dizájnnal, paneles fekete szegélyezett sziluettel. A ruha hűsítő hatású, és nagyon tökéletes ragyogni ebben a szezonban. Rugalmas poliészter és elasztán anyagból készült.

Mivel a ruhatervek napról napra változnak, divatosnak kell lenned. Válasszon tökéletes nyári fürdőruhát, és hűvös, stílusos megjelenést kapjon. A fenti tervek között megtalálhatók a legjobban elérhető minták, amelyeket bárhol megtalálhat. Találja meg a testalkatának és stílusának megfelelő stílust.