7 toimistolaitteistoa tehostamaan työtä ja kotitoimistoa

Huolimatta jatkuvasta suuntauksesta työajan lyhentämiseen ja joustamiseen, useimmat ihmiset viettävät edelleen paljon aikaa toimistossa. Mukavuus ja terve ilmapiiri ovat siksi ehdottoman tärkeitä. Tämän vuoksi kehitetään yhä enemmän luovia ja hyödyllisiä toimistolaitteita. Seitsemän nykyistä korkean teknologian toimistoideaa, jotka esittelemme alla, edistävät pääasiassa parempaa terveyttäsi ja positiivisempaa asennetta työskennellessäsi.

Etsi toimistolaitteita, jotka suojaavat terveyttäsi?

toimistolaitteet, jotka mittaavat nesteytystä

7 toimistolaitteiden suosikkia

LVL -nesteytysmonitori

Hyvä keskittyminen on tehokkuuden salaisuus kaikilla elämänaloilla. Toimistossa monet unohtavat sen ja tuntevat olonsa huonoksi ja väsyneeksi liian nopeasti. Erikoistoimistotyökalut, kuten tässä näkyvä rannekoru – LVL -nesteytysmonitori, muistuttaa sinua siitä.

Foobot Climate Controller – toimistoideoita parempaan ilmaan

saastumista mittaavat toimistolaitteet

Foobot -ilmansäädin

Jatkamme toimistovälineiden käyttöä terveytesi puolesta. Foobot Climate Controller luotiin vastauksena toimistotilojen sisäisen saastumisen tutkimustuloksiin. Kanssa Foobot -ilmansäädin sinulla on realistinen käsitys sisätilojen saastumisesta ja voit tehdä asialle jotain milloin tahansa.

Siivoa hauskoilla ja käytännöllisillä toimistotarvikkeilla

pieni pölynimuri toimistotarvikkeisiin

R2-D2 USB-pölynimuri

Oman työpaikan pitäminen puhtaana ei ole aivan helppoa. Erityisesti ihmisillä, jotka haluavat syödä työpöydällä, on usein ongelmia sen kanssa. Jotta et hämmentyisi ja kollegasi eivät närkästyisi siitä, voit hankkia tehokkaan pölynimurin pienille alueille R2-D2 USB-pölynimuri ostaa. Epätavallinen muotoilu takaa myös hyvän tunnelman.

Järjestä jokapäiväinen elämäsi toimistotyökalujen avulla

toimisto -laitteiden työnkulku upea muotoilu

Työnkulku

Paremman organisaation ansiosta voimme tehdä työmme nopeammin. Tämä säästää paljon stressiä ja joissakin tapauksissa jopa aikaa. Kaikilla ei kuitenkaan ole tehtävien järkevän ja selkeän järjestämisen edellytyksiä. Tämän kaltaiset työnkulun toimistolaitteet auttavat. Muuten, voit ladata sen täältä ilmaiseksi!

Valoisa puhelin ilman lisälaitteita lisää keskittymistä työhön

yksinkertaisia ​​puhelintoimistovälineitä

Kevyt puhelin II

Häiritseekö sinua jatkuvasti matkapuhelimesi? Jos sosiaaliset verkostot ja muut viestintäsovellukset vaikuttavat sinuun, meillä on sinulle mielenkiintoinen tarjous! Kanssa Kevyt puhelin II sinulla on tavallinen puhelin, kuten ennenkin, mutta erittäin moderni muotoilu. Sinun ei enää tarvitse tuntea häpeää, kun joku soittaa.

Valaistus sopusoinnussa luonnon kanssa – tältä se voisi näyttää

toimistolaitteet mahtavat valot - ihana

Ross Gardam Polar pöytävalaisin

Valo toimistossa on erittäin tärkeä useista eri syistä. Se vaikuttaa sisäiseen mukavuuteen, keskittymiseen ja silmiemme terveyteen. Monet ihmiset aliarvioivat sen tosiasian, että keinotekoisen valon on oltava sopusoinnussa luonnollisen valon kanssa. Meistä tuntuu mukavammalta yksinkertaisesti biorytmin takia. Valon ja varjon tekee pöytävalaisin Ross Gardam Polar jopa sopeutunut kuun vaiheisiin. Pimeässä työskenteleminen saa sinut tuntemaan olosi erityisen hyväksi ja pitämään silmät terveinä.

Sopivat kuulokkeet pitävät sinut rauhallisena

hienoja kuulokkeiden toimistolaitteita

Bosen QuietComfort 35 -äänenvaimennuskuulokkeet

Jotkut ihmiset eivät vain pysty etäisyyteen ympäristön melusta. Näin et koskaan pysty keskittymään tehtävään. Nämä erikoiskuulokkeet auttaa sinua työskentelemään rauhassa.

Joka tapauksessa terveyden pitäisi olla etusijalla työpaikalla. Suojaa silmäsi ja pysy kaukana stressistä. Toivottavasti suosituksemme auttavat sinua tuntemaan olosi paremmaksi työssä vuonna 2019.