Älykkäät ja epätavalliset keittiöavustajat – 7 kohokohtia vuodelle 2019

Älykkäät ja samalla epätavalliset keittiöapulaiset ovat hauskoja ja he voivat todella helpottaa jokaisen aterian valmistamista. Ne ovat siistejä ja voivat myös edistää terveyttämme. Lisäksi ne tuovat yleensä hymyn huulillesi – ilosta, helpotuksesta ja yllätyksestä samaan aikaan! Näiden kriteerien perusteella valitsimme seuraavat 7 keittiövälinettä. Jotkut myös sulkeutuvat Korkean teknologian tekniikat kanssa!

Tunnetut keittiöapulaiset erolla

Tätä epätavallista keittiöapua kutsutaan selfie -leivänpaahtimeksi

selfie toster uusia hienoja keittiövälineitä

Keittiötarvikkeet paahtoleipää varten selfien kanssa

Rakastatko selfieitä, mutta haluat vetäytyä digitaalisesta maailmasta? Entä selfie -leivänpaahdin? Se on todella olemassa ja se voisi nyt laittaa suosikkikuvasi Instagramista herkullisiin leipäviipaleisiin.

Coravin -keittiötarvikkeet viinin avaamiseen

Coravin -järjestelmä viinin avaamiseen keittiössä

Avaa viini hieman helpommin

Viinin avaaminen ei ole enää monimutkainen tehtävä. Koska siellä on uskomaton määrä keittiöpuutarhoja, jotka auttavat sinua vetämään korkin ja nauttimaan tästä upeasta juomasta. Näet tällaisen innovaation seuraavassa esimerkissämme – Coravin -keittiöapuri viinin avaamiseen. Se tekee kauniista viini -iltoista entistä mukavampia kuin ennen.

Monimutkaiset astiat ovat helppoja

Sushi Bazooka – toinen esimerkki hienosta ja käytännöllisestä keittiöapustajasta

Sushi Bazooka on loistava idea

Valmista sushi basokalla

Tämä keksintö on erittäin hauska ja erittäin hyödyllinen samanaikaisesti. Sushi Bazooka -keittiön apulainen auttaa sinua heti valmistamaan upean sushin itse.

 OXO Good Grips 3-in-1 avokadolle

avokadokeittiölaitteet 3-in-1

Lisää avokadoa valikossa ja tämä – erittäin helppoa

On olemassa monia erilaisia ​​täysin terveellisiä avokadoreseptejä. Mutta tämän hedelmän ytimen kuoriminen ja poistaminen ei ole niin helppoa. Menetät usein puolet siitä prosessissa, mikä on sääli ja hieman liian kallista. Näin ei enää tapahdu seuraavan suuren keittiön apulaisen OXO Good Grips 3-in-1: n kanssa!

Gizmo Snap ‘N -kanta veden tyhjentämiseen

Gizmo Snap 'N Strain keittiövälineet pastaa varten

Valmista vain loistava pasta

Nuudelit näyttävät hyvin yksinkertaiselta lautaselta, mutta valmistuksessa on myös hienovaraisuuksia. Veden kaataminen kiehumisen jälkeen voi olla erityisen hankalaa. Mutta keittiöavustajan Gizmo Snap ‘N Strainin avulla tämä ratkaistaan ​​erittäin helposti. Sopii myös muihin tuotteisiin.

Lisää tuoreita raaka -aineita keittiössä

Click and Grow – keittiövälineet

klikkaa ja kasva kasvit kasvavat - idea

Napsauta ja kasva

Lupasimme korkean teknologian keittiövälineitä ja tässä ne ovat! Tämä on moderni ja erittäin innovatiivinen asema kasvien kasvattamiseen kotona. Click and Grow on innovaation nimi, ja sen avulla voit kasvattaa oreganoa, basilikaa, tomaatteja ja paljon muuta.

Keittiötarvikkeet lisäävät tuoreutta

Valmista Herb Saver -keittiön apuidea

Valmista Herb Saver

Prepara Herb Saver on toinen korkean teknologian keittiöapu, ja voit pitää yrtit tuoreina tällä. Valmistajat lupaavat tuoreutta jopa kolme viikkoa!

Nämä ovat suosituksemme terveellisemmästä ja hauskemmasta elämästä keittiössä vuodelle 2019! Suurimman osan niistä saat Internetin tavanomaisista myyntipisteistä!