Apple AirPodsin uusin sukupolvi on tulossa pian!

Odotamme jo viimeisen sukupolven Apple Airpod -laitteita tässä kuussa. Jopa nykyisessä versiossaan se on bestseller, mutta olemme varmoja, että viimeisimpien innovaatioiden jälkeen tästä tuotteesta tulee yhä suositumpi markkinoilla. Artikkelimme ansiosta saat yleiskuvan Apple Airpodsin seuraavan sukupolven upeista uusista ominaisuuksista.

Vedenkestävyys ja melunvaimennus ovat vain kaksi hienoa uutta ominaisuutta

apple airdodsin uusi muotoilu

Apple Airpodsin uudet ominaisuudet

Uuden sukupolven iPhonia, jotka ovat vedenkestäviä ja nostavat melun uudelle tasolle, on odotettu jo pitkään. Tuotteen kehittäjän mukaan näin pitäisi olla uuden sukupolven kohdalla. Lisäksi Airpodien pitäisi toimia suhteellisen hyvin kaukana vastaavasta älypuhelimesta tai tabletista.

Vedenkestävyyden suhteen et ole vielä valmis uimaan Airpodien kanssa. Mutta luultavasti voit kävellä pidemmän matkan sateessa ilman mitään kielteisiä seurauksia. Korkea kosteus ei ole enää vakava ongelma kuten ennen.

Nyt voit pitää Siriä korvassasi

suuri korvassa omena airdods

Siri korvassa

Siri on jo kotona, taskussa, ranteessa. Uuden sukupolven Apple Airpodit tulevat pian korvissasi. He jopa menevät pidemmälle ja sanovat, että Apple Airpod -kotelosta tulee pian kannettava mediasoitin. Tämä on luultavasti ensimmäinen vaihe modernin biometrisen toiminnallisuuden kehittämisessä, jonka parissa Apple työskentelee.

Apple Airpods 2019 on optimoitu

omena airdods 2019

Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita odotetaan juuri nyt

Muita Apple Airpodsin julkistettuja innovaatioita ovat puheaktivointi, siru Bluetooth -yhteyttä varten ja älykäs paineenmittaustekniikka. Näiden toimintojen ansiosta asiakas voi helposti mukauttaa tuotteen omiin tarpeisiinsa.

Airpodit 2019 sopivat hyvin moderniin elämäntapaan

omena -airdods maassa

Paranna viestintääsi Applen uusimmalla tekniikalla

mustavalkoinen innovaatio omena airdods

Apple Technologies 2019

erittäin melua eristävät omena-airdodit