Hälytysjärjestelmät kodin turvaamiseksi

Hälytysjärjestelmät kodin turvaamiseksi

Hälytysjärjestelmät suojaavat kotia tunkeutumiselta ja hyökkäyksiltä, ​​jotka ovat yleisempiä syksyllä ja talvella. Harvoin järjestäytyneet jengit etenevät taitavasti, heillä on oikeat työkalut ja tunnistetaan oikea aika tehdä näkymättömiä tuottoisia murtautumisia. Sisääntulot tekevät nykyään yhä useammin asuntoihin ja taloihin murtautumiseen erikoistuneet ammattilaiset. Johtopäätös näyttää järkyttävältä: murtautumisten määrä Itävallassa kasvaa ja on ollut jo pitkään.

talon hälytysjärjestelmä asunto turvallisia vinkkejä

Murtovarkaat ovat nykyään paremmin varusteltuja ja iskevät tarkemmin kuin muutama vuosi sitten. Mutta on myös satunnaisia ​​murtovarkaita, jotka yleensä tulevat suojaamattomiin koteihin ilman suurta suunnittelua eivätkä vain varasta valittamatta, vaan usein myös aiheuttavat huomattavaa vahinkoa. Kaikille, jotka haluavat säästyä tästä, on hyvä käyttää hälytysjärjestelmää.

Saibelin kaltaiset yritykset tukevat asunnonomistajia suojautumaan kestävästi sopivilla hälytysjärjestelmillä.

Perusturvallisuus perusvalvontahälytysjärjestelmänä 

Tietenkin optimaalinen perusturvallisuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä talojen ja asuntojen suojaamisessa murtautumiselta. Tämä sisältää oikeat lukot, turvalliset ovet ja ikkunat sekä valaistuksen estämisen oikeissa paikoissa. Hälytysjärjestelmien avulla myös talojen ja huoneistojen omistajat voivat saada varhaisessa vaiheessa tietoa tunkeutumisista tai murtautumisyrityksistä. Nämä käytännölliset järjestelmät tunnetaan myös termeillä tunkeutumishälytysjärjestelmä, pysäytyshälytysjärjestelmä ja vaarahälytysjärjestelmä. Periaatteessa ne toimivat samanlaisen teknisen prosessin mukaisesti. Monissa tapauksissa he käyttävät elektronisia antureita löytääkseen ja ilmoittaakseen ihmisiä, jotka ovat joko kodin ulkopuolella tai jotka eivät tunne käytettyä hälytysjärjestelmää. Samaan aikaan antureiden etuna on savun kehittyminen, kaasuvuodot ja vesivahingot sekä asianmukaisten hälytysten käynnistäminen.

kodin hälytysjärjestelmän suojaus murtumista vastaan

Erilaisia ​​hälytysjärjestelmiä

Hälytysjärjestelmät kodin turvaamiseksi ovat saatavilla eri versioina. Nykyään langattomia hälytysjärjestelmiä käytetään yhä enemmän, mutta myös langallisia hälytysjärjestelmiä ja luotettavia hybridijärjestelmiä. Hybridijärjestelmät yhdistävät nykyaikaiset radio -osat ja vakaat lanka -asennukset tehokkaaseen järjestelmään. Lisäksi asennetaan monimutkaisia ​​IP-pohjaisia ​​hälytysjärjestelmiä, jotka perustuvat uusimpien verkkoinfrastruktuurien mahdollisuuksiin. Samalla käytät kiinteiden langattomien ja langallisten tekniikoiden etuja.

Talon hälytysjärjestelmän turvajärjestelmät harkitse

Langattomat hälytysjärjestelmät

Langattomat hälytysjärjestelmät voidaan asentaa nopeasti ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Ne sopivat erityisen hyvin omakotitaloihin ja huoneistoihin sekä pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin kaupallisessa ympäristössä. Koska ne eivät vaadi monimutkaista johdotusta tai kaapelointia, tällaiset järjestelmät soveltuvat erityisen hyvin jälkiasennuksiin. Ne voidaan toteuttaa lyhyessä ajassa ilman suuria muutoksia, ilman likaa ja työlästä suunnittelua. Lisäksi langattomien hälytysjärjestelmien käyttö on aina ihanteellista silloin, kun kaapeleita voidaan asentaa vain erittäin vaikeasti ja huomattavilla rakenteellisilla toimenpiteillä. Tästä seuraa seuraavia etuja:

  • Langattomien hälytysjärjestelmien asennus on halpaa
  • Asennus on erittäin helppoa (kaapeleita ei tarvitse asentaa)
  • Langattomat hälytysjärjestelmät voidaan ottaa helposti mukaan liikkuessa
  • Rakenne mahdollistaa laajentamisen milloin tahansa (lisäanturit / kamerat)

Hälytysjärjestelmien käsite

Täydellisesti toimivat hälytysjärjestelmät eivät koostu vain yksittäisistä, korkealaatuisista komponenteista ja niiden optimaalisesta vuorovaikutuksesta. Hälytysjärjestelmää asennettaessa se riippuu myös kyseisen järjestelmän konseptista. On erityisen tärkeää sijoittaa hälytysjärjestelmän oikeat osat oikeisiin paikkoihin. Niin kutsutut hälytysjärjestelmien asentajat tietävät tarkalleen, mikä on tärkeää hälytysjärjestelmien mahdollisimman tehokkaan käytön takaamiseksi. Langattomille hälytysjärjestelmille on ominaista myös miellyttävä hinta-laatusuhde.

talon hälytysjärjestelmä talo suojaa turvallisuutta

Hälytysjärjestelmien ohje OVE R2

Hälytysjärjestelmien, turvajärjestelmien ja valvontajärjestelmien tarjoajat tietävät, mitä monet vakuutusyhtiöt vaativat Direktiivi OVE R2. Se on ollut voimassa vuodesta 2010 ja määrittelee hälytysjärjestelmien nykytilanteen. Nämä ohjeet muodostavat perustan Itävallan murtohälyttimien suunnittelulle, asennukselle, käytölle ja huollolle. Siksi on suositeltavaa käyttää aina päteviä palveluntarjoajia, kun suunnittelet ja toteutat hälytysjärjestelmää oman kodin turvaamiseksi. OVE R2 -ohjeen mukaisesti he kokoavat tarkasti dokumentoidut yksityiskohdat henkilökohtaisesta hälytysjärjestelmästäsi, joita vastaavat vakuutusyhtiöt edellyttävät lähes kaikissa tapauksissa.