Uusia huipputekniikan laitteita tulee markkinoille toukokuussa 2019

On monia syitä, miksi kannattaa sijoittaa huipputekniikan laitteisiin. Haluaisi nauttia elämästä mahdollisimman nykyaikaisella tavalla. Usein se tarkoittaa ekologisempaa ja nykyaikaisempaa elämää. Meidän tehtävämme on pitää sinut ajan tasalla uusimmista innovaatioista. Tässä ideoita toukokuulle yhdellä silmäyksellä!

Luettelo toukokuun 2019 parhaista gadgeteista

Garmin Forerunner – uusin urheilukello

Tämä on loistava urheilukello sekä tavallisille urheilijoille että ammattiurheilijoille. Tulet yllättymään ominaisuuksista, jotka eivät ehkä ole edes tulleet mieleesi. Mutta ne ovat erittäin hyödyllisiä ja lisäävät huomattavasti tehokkuuttasi koulutuksen aikana. Lisäksi tämä kello on esimerkki moderneista gadgeteista, jotka ovat erittäin kestäviä ja kestäviä. Siinä on pinta, jota on erittäin vaikea naarmuttaa.

Ultramoderni kello urheilijoille 2019

forerunner toukokuun 2019 gadgetit

Google Pixel 3a XL – hyvää vastinetta rahalle

Kuka tahansa voisi saada matkapuhelimen erittäin tehokkaalla kameralla juuri nyt erittäin kohtuulliseen hintaan. Tämä on mahdollista Googlen uuden tuotteen ansiosta – Google Pixel 3a XL, joka on ollut markkinoilla toukokuun alusta lähtien. Tässä mallissa on myös erittäin tehokas prosessori ja suuri näyttö.

Sen avulla saat varmasti talteen kesän upeat hetket.

Etsi matkapuhelin, jossa on erittäin moderni kamera?

Google Pixel -puhelin loistava 3a XL

Langattomat kuulokkeet – Stuffcool Stuffbuds

Meidän ei tarvitse sanoa mitään langattomien kuulokkeiden hyödyllisyydestä. Ne ovat tärkeä osa nykyaikaisten gadgetien luetteloita, mutta satojen vaihtoehtojen joukosta on vaikea päättää, mikä on paras. Viileä muotoilu ja työn tehokkuus on yhdistetty erinomaisesti Stuffcool Stuffbuds -malliin. Ne ovat olleet markkinoilla myös toukokuusta lähtien.

Käytetty langattomien kuulokkeiden uusin malli?

Kuulokeidea uusi toukokuussa

Moderni kaiutin klassisella suunnittelulla – Zakk Woodstock

Nyt on huippumodernia yhdistää klassinen muotoilu nykyaikaisten laitteiden toimivuuteen. Näin on juuri Zakk Woodstock -kaiuttimien kohdalla. Perinteinen luonne saavutetaan puun kosketuksella. Mutta sen takana ovat nykyaikaisimmat saavutukset äänenlaadun ja akun kapasiteetin suhteen.

Moderni kaiutin perinteisellä muotoilulla

kannettava bluetooth voi olla idea

Gamig News – toukokuu 2019

Mikä olisi korkean teknologian maailma ilman viimeisimpiä peliuutisia? Supermoderni versio Mortal-Kombatista on täällä ja tämä on numero 11. Ne, jotka käyttävät nykyaikaisia ​​pelitietokoneita ja muita laitteita, nauttivat siitä todella!

Fancy uusin pelaamista?

videopeli toukokuussa 2019

Uudet urheilukellot yllättävät toiminnallisuudella

katsella toukokuun 2019 gadgeteja

Kestävyys on yksi uuden sukupolven kuulokkeiden tärkeimmistä ominaisuuksista

Stuffcool hienot kuulokkeet