iPhone -näytön korjaus tai parempi suoja GLAZ -nesteellä

IPhonen näytön korjaus ja se, mikä suojaa naarmuilta

Uuden älypuhelinmallin iloa, varsinkin jos se on Applelta, ei yksinkertaisesti voida kuvata. Pidät sitä vihdoin käsissäsi ja ihmettelet terävää muotoilua, mukavuutta ja suorituskykyä. Korkea hinta vastaa legendaarista laatua, jota ei voi ylittää …. Mutta mitä todella tapahtuu, kun suosittu ja arvokas iPhone saavuttaa housusi tai takkisi taskussa? Mihin kerää kolikoiden ja avainten lisäksi paljon pölyä? Se näyttää samankaltaiselta ja vielä pahemmalta naisen taskussa olevalle iPhonelle. On olemassa vaarallisia hiusleikkeitä, kyniä ja yksittäisiä kolikoita, jotka voivat tuhota iPhonen näytön. Ei saa unohtaa yhä raskaampia avainrenkaita, jotka voivat jättää kamalia jälkiä iPhoneen. IPhonen näytön korjaus ei ole halpaa, ja on parempi olla kommentoimatta tarvittavaa aikaa.

Ole innovatiivinen, vältä iPhonen näytön korjausta

iPhone -näytön korjaus GLAZ -pakkaus

Ei paniikkia! Onneksi ammattilaiset työskentelevät jatkuvasti parantaaksemme elämänlaatua, johon kuuluu nyt iPhone. GLAZ -nesteensuoja on innovatiivinen ratkaisu, jonka omistat iPhone -näyttö tai säästää iPadin käytön jälkeiltä. Testasimme myös GLAZ -nestettä, ja pakkauksen suunnittelu vaikutti aluksi minuun.

GLAZ -pakkaus, joka sisältää nesteensuojan kolmelle laitteelle (iPhone, iPad ja AppleWatch), näyttää yksinkertaiselta, tyylikkäältä ja houkuttelevalta.

Yksinkertainen, tyylikäs ja kommunikoiva

iPhonen näytön korjaus GLAZ -pakkaus 5

Ensiapupakkaus iPhonelle

iPhonen näytön korjaus GLAZ -pakkaus 2

Noudata käyttöohjeita

iPhonen näytön korjaus GLAZ -pakkaus 4

Laitteessa on yksi paketti, joista jokaisessa on 3 pientä pussia: – Ensimmäisessä on alkoholiin kastettu puhdistusliina, toisessa – 1 mikrokuituliina ja kolmannessa on todellinen neste, joka suojaa näyttöä naarmuilta.

GLAZ- neste- suojaa mitä rakastat

iPhonen näytön korjaus GLAZ -pakkaus 3

Levitä varovasti ja anna kuivua

iPhone -näytön korjaus GLAZ -pakkaus 6

Niitä käytetään siinä järjestyksessä, jossa esittelimme komponentin. Puhdista ensin iPhone alkoholilla ja kuivaa se sitten perusteellisesti. Levitä lopuksi suojaneste iPhonen pinnalle. Tämä ei vaikuta hienon elektroniikan toimintaan. Suojaavan nesteen tulisi jakautua tasaisesti kaikkialle, ja tässä Applen käyttäjän suurin haaste on:

Suojaavan aineen levittämisen jälkeen anna iPhonen kuivua 12-30 tuntia. Tämä tarkoittaa – ei Facebookia eikä Twitteriä, mutta jos haluat iPhonen näytön ilman naarmuja, sinun on vain käytävä se läpi tai, mikä parasta, vaihdettava iPadiin.

Ole huoleton vuoden ajan

iPhone-näyttö-korjaus-GLAZ-pakkaus-7

Testaa uusi iPhone -suoja ja hyödynnä sen ominaisuuksia!