Lataa matkapuhelimesi älykkäästi ja mutkattomasti

Oletko kyllästynyt kaapeleiden sotkuun, kun lataat matkapuhelintasi? Sitten sinun pitäisi vain vaihtaa langattomaan lataukseen. Hyvä uutinen on, että sinulla on jo monia vaihtoehtoja. Periaate on suhteellisen yksinkertainen ja luultavasti tiedät sen jo induktioliedeltä. Tässä kuitenkin sähköenergia virtaa kahden kelan välillä, toinen latauskehikossa ja toinen älypuhelimen takana. Sinun tarvitsee vain laittaa puhelin latausasemaan ja olet valmis. Tämä innovatiivinen lataustekniikka on kehittynyt erittäin voimakkaasti viime aikoina, ja esimerkiksi suuret yritykset, kuten Starbucks, ovat alkaneet integroida niitä suoraan pöytiin ja nojatuoleihin. Voit siis ladata älypuhelimen ja tabletin mukavasti ja helposti tuoksuvan kahvikupin yli ja pysyä verkossa. Yhtä mielenkiintoista on DuPontin suunnitelma sisällyttää langaton lataustekniikka Corian -työtasoonsa modernissa keittiössä. Tämän seurauksena akku on käytännössä aina täynnä ja matkapuhelin on aina käsillä. Erittäin käytännöllinen intohimoisille kokkeille, jotka eivät kestä kauan ilman älypuhelinta.

lataa matkapuhelin osta älypuhelin corian latausasema työtaso keittiölaitteet dupont

lataa matkapuhelin dupont corian latausasema juo kahvia

Mutta kun puhutaan matkapuhelinystävällisistä huonekaluista, Ikealla on selvästi etusija. Ruotsalainen huonekaluvalmistaja on myynyt latausasemia sisältäviä pöytiä ja valoja 15. huhtikuuta 2015 lähtien – onnistunut yhdistelmä yksinkertaista, skandinaavista muotoilua ja innovatiivista tekniikkaa. Huonekalut näyttävät täysin normaaleilta ja eivät ensisilmäyksellä juuri poikkea tavanomaisista huonekaluista. Vain yksi kierros plus näyttää käyttäjälle latausaseman sijainnin – erittäin tyylikäs ja huomaamaton.

Lataa älypuhelimesi langattomasti langattomasti. Aamiainen ikea -huonekalut

matkapuhelimen lataaminen langaton langaton innovatiivinen tekniikka huonekalut ikea

matkapuhelimen lataus langaton lataus ikea huonekaluvalot älypuhelin

Langaton lataustoiminto on itse asiassa käytettävissä vain uudemmissa älypuhelimissa, kuten Lumia 830 ja Lumia 930 sekä Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 Edge. Google Nexus ja paremmat LG -älypuhelimet ovat myös valmiita langattomaan lataukseen. Vanhemmat mallit voidaan varustaa myös erityisellä suojuksella langatonta latausta varten. Löydät yhden näistä jälleen Ikeasta. Sitä myydään nimellä Vitahult.

Mutta parempi ratkaisu on ehdottomasti hankkia upouusi matkapuhelin, jossa on langaton lataustoiminto. Ja jos et ole vain kyllästynyt kaapelien sotkuun, vaan myös matkapuhelinsopimuksiin ja käsirahoihin, sinun pitäisi ehdottomasti osta uusi kännykkä osamaksulla, esimerkiksi osoitteessa telsol.de. Sieltä löydät laajan valikoiman älypuhelimia Samsungilta, Apple, Sony, LG tai HTC. Kaikki mallit ovat tietysti saatavilla ilman sopimusta ja erissä. Olet siis täysin vapaa ja joustava. Älä unohda kiinnittää huomiota olemassa olevaan langattomaan lataustoimintoon! Hauskaa selailua!

matkapuhelin lataa langaton lataus latausasema älypuhelin kannettava tietokone

Lataa matkapuhelimesi langattomasti lataamalla nokia lumia -älypuhelin