Pieni kotitalous – 3 innovatiivista kotiapulaista älykkääseen kotiin

Älykäs kotisi – 3 innovatiivista kotiapulaista suositeltavaa

Meillä on tapana olla älykkäämpiä ja fiksumpia joka päivä, eikö niin? Tuskin on aluetta, jolla voimme selviytyä ilman uutta tekniikkaa. Jopa kotitöiden tekemiseen tarvitset innovatiivisia keksintöjä, jotka ovat jo saatavilla markkinoilla älykkäiden laitteiden, kodinkoneiden ja jopa robottien muodossa. Termi “älykäs koti” ei ole enää vieras sana. Älykäs koti on jo vakiinnuttanut asemansa monien standardina ja saa jatkuvasti lisää kannattajia. Ja vaikka yksityisyys ja turvallisuus ovat tässä yhteydessä olennaisia, mikä tärkeintä, hinta- ja teknologiatasolla on kuluttajille vielä tärkeämpi rooli. Suhteellisen nuori älykkään kodin teollisuus kasvaa jatkuvasti. Mukana ovat paitsi elektroniikan valmistajat myös teleyritykset, käsityöläiset, arkkitehdit ja Internet -yritykset. Valtava verkosto, joka toimii tehokkaasti ja keskeytyksettä ja luo yhä uusia innovaatioita.

Tee joitain kotitöitä älykkäästi

vähän kotitalouksien älykkäitä kodinkoneita

Olemme tutkineet ja löytäneet sinulle 3 älykästä kodinkonetta, jotka varmasti auttavat sinua tekemään pienen kotitalouden nopeammin ja ennen kaikkea miellyttävämmin.

Smart Hom-Bot -aukio

Ensin esittelemme sinulle LG -kipsilevyn – Smart Hom -Bot -aukion.

Tällä älykkäällä kotiapulaisella on kadehdittava kyky puhdistaa täydellisesti jopa huoneen piilossa Corner-Master-tekniikan ansiosta. Se on kevyt, pieni ja erittäin liikkuva. Voit hallita sitä kätevästi älypuhelimellasi riippumatta siitä, missä olet tänä aikana.

Smart Hom-Bot -aukio

vähän kotitalouksien älykäs hom bot neliön lg kodinkone

vähän budjettia smart hom bot square lg malli innovatiivinen tekniikka

vähän kotitalouksien älykäs hom bot neliön lg -teknologian kotitalousrobotti

Sichlerin ikkunanpesurobotti

Lattian puhdistaminen ei kuitenkaan onnistu älykkäästi, vaan myös ikkunat ja kylpyhuoneen laatat on helppo puhdistaa esimerkiksi Sichler -ikkunanpesurobotin avulla. Vaikka tämä kotiapulainen ei ole niin täydellinen suunnittelussa, se siivoaa erinomaisesti. Se ei ole halpaa, ja 900 gramman painoisena on hämmästyttävää, että se pysyy lähellä ikkunaa. Mutta se on totta! Katso itse:

vähän kotitalouden sichlerin ikkunanpesurobotti kotitalouden avustaja

pieni kotitalouksien siivousikkunat robotti älykäs kotitalouden avustaja sichler

pieni kotitalouksien siivousikkunat robotti älykäs koti kotitalouden avustaja sichler

pieni kotitalouksien siivous ikkunanpesu kylpyhuoneen laatat älykkään kotitalouden avustaja

JIBO – perheen johtaja

JIBOn keksijä on Dr. Cynthia Breazeal. Hän on onnistunut luomaan sosiaalisen robotin, joka ei voi käsitellä kotitaloutta suoraan, mutta joka toimii perhepäällikkönä jokapäiväisessä elämässä. Hän voi tunnistaa kasvot, kuulla, kommunikoida, oppia ja paljon muuta …

Tutustu JIBOon!

vähän kotitalouksien jibo -perheen robottipäällikkö innovatiivista tekniikkaa

pieni-kotitalous-jibo-perhe-robotti-älykäs ruoanlaitto

vähän kotitalouksien jibo -perherobotti sosiaalisesti innovatiivinen tekniikka

Ominaisuuksiensa ja söpön muotoilunsa ansiosta JIBO voittaa nopeasti omistajiensa sydämet ja osallistuu yhä enemmän yhdessä elämiseen. Katso alla oleva video saadaksesi paremman yleiskuvan.

Emme voi piilottaa sitä tosiasiaa, että kiistaton suosikkimme on JIBO. Olemme erittäin innoissamme siitä, että voit myös mennä inhimilliseen suuntaan tekniikan avulla ja muokata tekoälyä hyvin sosiaalisella tavalla.

Katso uudelleen kaikkea ja mieti, mikä kotiapulainen olisi sinulle paras!

  vähän kodinkoneet verkot innovatiiviset tekniikat älykäs koti

vähän kotitalouksien älykkään kodin sovellus matkapuhelin tabletti innovatiivinen tekniikka

pieni kotitalous älykäs koti älykkäät tekniikat


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80